reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dobry :biggrin2:

Oooo, Pierwsza :-D

A my pospałyśmy sobie dzisiaj do 8.20 :-D
Niunia się przebudziła o 5,40 przez dziąsełka, ale pomogło posmarowanie dentinoxem.
Potem pobudna o 6.45 na mleczko i dosypianie do 8.20 :-D
Ale fajnie... ;-)

An pochwal się tymi ciuszkami ;-) Na pewno są śliczne :-)

Anne ale fajnie, że mężuś w końcu wraca :-) Nacieszycie się sobą :-)

Meganne STO LAT dla Mateuszka :-) Niech nam zdrowo rośnie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Niunia się przebudziła o 5,40 przez dziąsełka, ale pomogło posmarowanie dentinoxem.
Ale fajnie... ;-)

a dziękowac dziękowac..... :D
my się dzisiaj też wyspaliśmy... mały w nocy obudził się tylko raz:D:D i pospał do 7 rano:p mama go wzięła do siebie a ja pospałam jeszcze do 8.... dłużej się nie dało bo robotnicy przyszli... i *******nik na nowo:D hehehe
An fajnie że udało Ci się kupic tyle ciuszków:D pochwal się...

My ciuszków przeważnie nie kupujemy.. dostajemy od mojej przyjaciółki po jej synku:D większośc nowa nie chodzona...
Ostatnio kupiłam małemu kurteczkę w ENDO i cieszyłam się jak pierdzielnięta hehehe tak ślicznie w niej wygląda.. a kurtka w rozmiarze 86cm..... szok....

dzisiaj planuję zakupki do domku, i dłuuuuugi spacerek z dziubusiem.
Miłego dzionka kochaniutkie
buuziaczki

Hej.
Ja dziś też wyspana. Maja znowu zaczyna ładnie spać no i wraca do zdrowia. Na spacerki nie wychodzimy bo boję się żeby znowu tych uszu nie zaziębiła, a pogoda taka ładna... aż szkoda no ale zdrowie Mai ważniejsze. Pod koniec tygodnia może z nią wyjdę jak pogoda się taka ładna utrzyma.

Aha i polecam stronkę dla mam, które mają coś wspólnego ze scholkami i tp i nie tylko https://www.babyboom.pl/forum/moje-hobby-f71/muzyka-religijna-40122/index2.html

Ostatnia edycja:
Hej!
No to się pochwalę, kupiłam taką pakę: paka dla dziewczynki r. 74 ZIMA + KOMBINEZON (1278398136) - Aukcje internetowe Allegro
zawsze byłam trochę przeciwna takim zestawom, bo ceny szły jakoś kosmicznie, no ale tej nie umiałam się oprzeć ;-)
Meganne, ja też lubię Endo i to już tyle lat! Dawniej te ciuchy były rewelacyjnej jakości i jak kupiłam najstarszemu koszulki, to chodził w nich non stop, potem młodszy i one się nadal nadają do użytku! Nie zblakły ani nic. Natomiast teraz jest chyba trochę gorzej z jakością tych tkanin i krojami. Kupiłam młodej body i jest takie szerokie, że mogłabym ją 2 razy owinąć, porozciągało się niesympatycznie, a poza tym jest w rozmiarze 6-9 i już jest za małe... Ale i tak ich lubię, za te superowe napisy i grafiki :-) Aha, i zdrówka dla synka Twojego!
Miłych spacerków! - u nas mgła i leje, więc mimo wczorajszego postanowienia, że na dworek codziennie będziemy chodzić, chyba się jednak nie wybierzemy.
Anne, fajnie, że mąż wraca - dzieciaki pewnie nie mogą się doczekać?
An

Ale fajnie... ;-)

No fajnie,fajnie :)
a dziękowac dziękowac..... :D
my się dzisiaj też wyspaliśmy... mały w nocy obudził się tylko raz:D:D i pospał do 7 rano:p mama go wzięła do siebie a ja pospałam jeszcze do 8.... dłużej się nie dało bo robotnicy przyszli... i *******nik na nowo:D hehehe
An fajnie że udało Ci się kupic tyle ciuszków:D pochwal się...

My ciuszków przeważnie nie kupujemy.. dostajemy od mojej przyjaciółki po jej synku:D większośc nowa nie chodzona...
Ostatnio kupiłam małemu kurteczkę w ENDO i cieszyłam się jak pierdzielnięta hehehe tak ślicznie w niej wygląda.. a kurtka w rozmiarze 86cm..... szok....

dzisiaj planuję zakupki do domku, i dłuuuuugi spacerek z dziubusiem.
Miłego dzionka kochaniutkie
buuziaczki
Mój Misiałek może nie jest pulchny,ale tez duży i długi,dlatego tez już takie duże rozmiary nosi,no i tez muszę mu znów nakupić nowych rzeczy,szczególnie kurteczkę większą i piżamki,rajtuzki.Ja część rzeczy dostałam na samym początku ,takich maleńkich dla noworodka,a teraz musze wszystko kupować,po moich dzieciach to już dawno powędrowały ciuchy,zresztą syna miałam naście lat temu,to co by przetrwało do tej pory.
Hej.
Ja dziś też wyspana. Maja znowu zaczyna ładnie spać no i wraca do zdrowia. Na spacerki nie wychodzimy bo boję się żeby znowu tych uszu nie zaziębiła, a pogoda taka ładna... aż szkoda no ale zdrowie Mai ważniejsze. Pod koniec tygodnia może z nią wyjdę jak pogoda się taka ładna utrzyma.

Aha i polecam stronkę dla mam, które mają coś wspólnego ze scholkami i tp i nie tylko https://www.babyboom.pl/forum/moje-hobby-f71/muzyka-religijna-40122/index2.html
agapko,ale jak nie gorączkuje,to nawet powinnaś z nią wychodzić w czasie choroby,często o tym słyszalam,a nawet kilka dni temu pani pediatra się wypowiadała-tylko ,że pediatrzy to róznie mówią,moja mi nie kazała,jak synek był przeziębiony,ale ja potem i tak pod koniec antybiotykoterapii wychodziłam i szybciutko mu minąl katarek i chrypka.A co to za stronka? zaraz sobie podejrzę,tylko jak do odsłuchania,to mi głośniki nie działają nadal-muszę na nowo zainstalować sterowniki do dźwięku,których nie mam na żadnej płycie i nie wiem skąd wziąć
Hej!
No to się pochwalę, kupiłam taką pakę: paka dla dziewczynki r. 74 ZIMA + KOMBINEZON (1278398136) - Aukcje internetowe Allegro
zawsze byłam trochę przeciwna takim zestawom, bo ceny szły jakoś kosmicznie, no ale tej nie umiałam się oprzeć ;-)
Meganne, ja też lubię Endo i to już tyle lat! Dawniej te ciuchy były rewelacyjnej jakości i jak kupiłam najstarszemu koszulki, to chodził w nich non stop, potem młodszy i one się nadal nadają do użytku! Nie zblakły ani nic. Natomiast teraz jest chyba trochę gorzej z jakością tych tkanin i krojami. Kupiłam młodej body i jest takie szerokie, że mogłabym ją 2 razy owinąć, porozciągało się niesympatycznie, a poza tym jest w rozmiarze 6-9 i już jest za małe... Ale i tak ich lubię, za te superowe napisy i grafiki :-) Aha, i zdrówka dla synka Twojego!
Miłych spacerków! - u nas mgła i leje, więc mimo wczorajszego postanowienia, że na dworek codziennie będziemy chodzić, chyba się jednak nie wybierzemy.
Anne, fajnie, że mąż wraca - dzieciaki pewnie nie mogą się doczekać?
An
Oj dzieciaki tak,bardzo tęsknią,nie moga się doczekać,starsze już bardziej przyzwyczajone,najgorzej córka młodsza,no a Michałek nic z tego jeszcze nie wie,myśli,że tak ma być :) ale chętnie slucha jak tata mówi mu do uszka przez telefon i telefon już tylko kojarzy z głosem taty,tak więc gdy z kimkolwiek rozmawiam,albo pisze smsa,to wyciąga rączki i dopomina się-chce uslyszeć głos :)
Ide gotować obiadek

Hej Wszystkim:)
U nas pogoda straszna...leje zimno i dlatego siedzimy w domku:-(
Agapciu ja tez poczekalabym z wyjsciem, no moze nie do konca tygodnia ale jednak. Zapalenie uszu to jednak powazna sprawa...:tak:
Meganne fajnie, ze zagladasz do nas mimo nawalu prac remontowych:-)
Anyolki super ciuszki kupilas, ja chyba tez bym sie nie oparla:happy2::tak:
Anne zycze mile spedzonych chwil w gronie rodzinnym:-)
Edytko jak mezus sie czuje???:happy2:
Jzulko
duuuzo zdrowka Ci zycze:tak:

Ostatnia edycja:
Anne ale Maja ma ostre zapalenie uszu:-( i dlatego boję się z nią wychodzić. Bo tak to też wychodzę jak dzieci nie mają gorączki i pogoda w miarę:-)
Oj,agapko,przepraszam, ja nie doczytałam,bo nie bylo mnie tu troszkę.No tak,jasne,w takim wypadku trzeba chuchać na zimne.To pewnie bardzo płakała-bo to takie bolesne.

U nas dziś cieplutko,bo więcej niż 10st,ale tak pochmurno i jeszcze przed chwilką kropiło,a rano padało,nie wiem czy zabrac synka na spacerek,czy lepiej może wezmę go na zakupy samochodem do miasta.

reklama
Hej

U nas coraz lepiej, mezus czuje sie dobrze,ale ma spuchniete kolano co swiadczy o stanie zapalnym, jutro idzie do lekarza aby przepisal mu antybiotyk;-)

Nie mam czasu nadrabiac,bo teraz mezus jak dziecko,zycze milego dnia,i najlepszego dla miesieczniakow;-):tak:

Do góry