bo my jeszcze nie mamy takiego cudownego zajecia jak Ty Joasiuale sie rozgadałyscie słodko hihi
prawdopodbnie szyjka sie skraca tylko bardzo powoli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo my jeszcze nie mamy takiego cudownego zajecia jak Ty Joasiuale sie rozgadałyscie słodko hihi
a bo jak się niema co do roboty to chociaż pogadać trzeba żeby mieć zajęcieale sie rozgadałyscie słodko hihi
a bo jak się niema co do roboty to chociaż pogadać trzeba żeby mieć zajęcie
A u mnie też się tak robi jak u ciebie ?
jak ma główke nas górze to cię wezmą na patologie ciąży ja też myślałam że jest główka na górze a jest na dole się okazałohej ,mnie od dwóch dni moja pani boli nawet tak dość mocno.Śluz to mi już od jakiegoś czasu wycieka ,ale taki jasnozielonkowaty.Lekarz mówi,że nie ma infekcji.Dziś w nocy miałam skurcze regularne co 10 min,ale po 1,5 godz.minęło,a już miałam nadzieję.Teraz też brzusio stawia się,miednica boli,ale nic takiego szczególnego się nie dzieje.W środę do szpital na badania,zobaczymy co mi powiedzą,ja nadal czuję,że mała ma główkę na górze.A i Joasiu śliiczny malutki,zdrówka dla Was
tylko,że ja nie mieszkam w PL i tutaj na patologię nie biorą,w środę mi robią osateczne usg i wtedy się okaże kiedy i czy cesarkajak ma główke nas górze to cię wezmą na patologie ciąży ja też myślałam że jest główka na górze a jest na dole się okazało
A co do szyjki to być może być może zobaczymy jutro co mi gin powie kurcze a jerszcze ten gwałciciel grasuje u mnie w zielonej górze szlak by go wzioł miejmy nadzieje że mnie nie zaatakuje jutro .