reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie z rana:-D

Znachorka, ggosia i ametyst nam się rozpakowały:-D

Ja dziś mam w planach puścić dwa prania i to by było chyba na tyle:-D

Buziaczki:-)

Kasia5110 możesz napisać do mnie -> już Ci wysyłam numer na priva:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy sie :-)

noc była kiepska Mały marudzil strasznie w nocy ... nie bylo kolorowo ale rano sobie odespalam :-) a teraz czekam na polozna moze przyjdzie ... zobaczymy ... i dziewczyny biora sie juz za rodzenie :-D i dobrze ! tak trzymac :-D hihi :-D

A właśnie dziś rano myślałam o agapie,a tu proszę-akcja się zaczęła:-) . Im bliżej do porodu,tym większe emocje i lęk we mnie-żeby wszystko poszło dobrze,żeby synuś był zdrowy,żebym się długo nie męczyła,ale żebym też zdążyła. agapa-trzymam kciuki i modlę się za Ciebie i Twoją dzidzię,żeby poszło gładko:-) Ja mam zamiar dziś firanki zmienić i dużo się ruszać,a w nocy poprzytulać się z mężusiem:-D

a o to przedstawiam wam mojego Najukochanszego Synunia Kamilusia :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

slodki synek....piekny cudny.....

witajcie:)

ja dzis nocka nie za ciekawa...bo mala chora;( ma goraczke taka biedna jest:(:( eheh....a do tego ja nie wyspana brzuchol mnie boli i sie stawia....i boje sie ze zaczne rodzic..a co z mala jak ona taka chorusia..i tylko wola "mama"///ehehe:*:):)-:)-(

Hej dziewczyny:-) witam się porannie. No więc poprzytulaliśmy się wreszcie tej nocy-choć powiem szczerze że nie miałam zbyt wiele sił. Były też skurcze dość bolesne,ale niezbyt regularne i nad ranem minęły,a w momencie skurczu pomyślałam że dziś jeszcze nie chcę rodzić-chcę jeszcze się mężem nacieszyć:-D

Tej to nie dogodzisz. Najpierw rodzic a teraz moze jednak jeszcze nie ;P

U nas spokojnie. Mąż zaczoł nocne zmiany wiec śpimy same :( Ale noc spokojna ( od kilku dni śpie w miare dobrze) 2 razy na siku, tylko koszmary mam :(

Dzisiaj mam zamiar mamie łazienke wyszorowac ;)

Witajcie Laseczki :-)

Troszkę mi się dzisiaj zeszło i dopiero teraz do Was zaglądam.

Wkurzyłam się wczoraj na maksa. Dziś mam wizytę i byłam pewnam że na 17.40, ale wczoraj przyszło mi smsem przypomnienie, że jednak na 17.00. Różnica w sumie niewielka, ale Mój pracuje do 17.00, nie może się wcześniej zwolnić i niestety nie pojedzie za mną :dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry:
A sama to się już trochę boję - z resztą mamy mieć ostatnie USG przed rozwiązaniem i Mój też chciał jeszcze na Kruszynkę popatrzeć, a tu zonk :eek:
Od rana się próbowałam do przychodni dodzwonić, udało sie dopiero przed chwilą i też lipa. Bałagan mają i tyle, ale nikt się tym nie przejmuje. Ich nie interesuje, ze kobieta w 40tyg ciąży raczej sama już samochodem przez całe miasto do nich jechać nie będzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A do tego wszystkiego jeszcze mi dwa zęby rosną - po obu stronach buzinki :eek: Jestem opuchnięta, obolała, nie mogę jeść:wściekła/y:

a o to przedstawiam wam mojego Najukochanszego Synunia Kamilusia :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Joasiu boski ten Twój Kamilek :-D
Przecudny

Witajcie z rana:-D

Znachorka, ggosia i ametyst nam się rozpakowały:-D

Ale fajnie, kolejne trzy tulą już swoje Dzidzie :-D

Mamo_Sówko a z tego co mi się kojarzy, to tu na forum jest też gdzieś info od PATITKI26, że już urodziła, tylko teraz nie mogę tej wiadomożci znaleźć :-( Może Tobie się uda

Ostatnia edycja:
Mamo_Sówko a z tego co mi się kojarzy, to tu na forum jest też gdzieś info od PATITKI26, że już urodziła, tylko teraz nie mogę tej wiadomożci znaleźć :-( Może Tobie się uda

PATITKA26 "Hej hej dziewczyny bardzo długo mnie tu z Wami nie było bo poprostu nie miałam internetu. W tym czasie nastąpiło wiele zmian w naszym życiu a od tygodnia jestem juz po raz drugi mamusią. Poród ak jak poprzednio przez cc ponieważ i tym razem dziecko było ułożone posladkowo. Mam maleńkiego synka Filipa. Urodził się o 22.36, 26 stycznia 2010 r. z wagą 2650g, 50 cm, 10 punktów appgar. teraz walczymy żeby podnieśc jego wagę, karmimy się cycusiem i buteleczką i czekamy na efekty.
yes2.gif
"

To jest wiadomość od PATITKI, a na wątku Rozpakowane Śnieżynko-Lodóweczki :o) też jest wpisana:-D

joasia super ten Twój Kamilek:-D

reklama
To jest głupie ale chciałąbym zeby mnie cos zaczeło boleć zebym dostałą skurczy itd.
Bo jak nic sie nie dzieje to jeszcze gorzej jest.

Do góry