reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Czesc Dziewczynki...
Własnie mi wybił 40 tydzien i nic termin mam na srode tj 10 luty i juz sie nie moge doczekac..Szczerze to sie troche niepokoje:sorry2::-(A Wy jak tam sobie radzicie??Pozdrawiammm

reklama
Witam. Na chwilkę wpadłam powiedzieć Wam dobranoc i pochwalić się,że mam już mężusia:-D dziś wrócił z delegacji i teraz już będzie z nami aż do Wielkanocy:-D Dziś się biorę za niego:-D;-) dobrej nocy pa pa:-)

Witam. Na chwilkę wpadłam powiedzieć Wam dobranoc i pochwalić się,że mam już mężusia:-D dziś wrócił z delegacji i teraz już będzie z nami aż do Wielkanocy:-D Dziś się biorę za niego:-D;-) dobrej nocy pa pa:-)
Bierz się bierz :) Ja tysz jeszcze dziś chcę poćwiczyć, bo porannej "gimnastyce" coś jakby lekko drgnęło.... :-D:-D
Tak więc Miłej Nocki życzę i w razie czego powodzenia dla rodzących :)) :-)

Hej dziewczyny:-) witam się porannie. No więc poprzytulaliśmy się wreszcie tej nocy-choć powiem szczerze że nie miałam zbyt wiele sił. Były też skurcze dość bolesne,ale niezbyt regularne i nad ranem minęły,a w momencie skurczu pomyślałam że dziś jeszcze nie chcę rodzić-chcę jeszcze się mężem nacieszyć:-D

Czesc Dziewczynki...
Własnie mi wybił 40 tydzien i nic termin mam na srode tj 10 luty i juz sie nie moge doczekac..Szczerze to sie troche niepokoje:sorry2::-(A Wy jak tam sobie radzicie??Pozdrawiammm
No to jesteśmy w podobnej sytuacji - ja tez mam na 10 lutego :-)
Skurcze od 4 tyg., czasem nawet regularne - co 10 min, co z tego, skoro po kilku godz. zanikają... W środę jadę do mojego gin. - zobaczymy, czy coś wskórały te skurcze, czy tak tylko straszą :-D

Hej dziewczyny,ciekawe czy któaś dziś urodzi,ja po nocy brzusio znów twardy,ale zobaczymy.Od dziś oficjalnie przeszłąm na maternity leave(urlop macierzyński).Mężusia do pracy wyprawiłam,niedługo idę jeszcze troszeczkę ponynać.Miłego dnia kobietki:happy2:

reklama
Do góry