reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry Dziewczynki:-) ja już dawno nie spię ale mam dużo roboty od rana:zawstydzona/y: wczoraj na wykładach myślałam że wykituje:-( ale dziś już ok;-):-) lecę wsunąć śniadanko i na miasto po firanki i zasłony do domku:-) Miłego dnia Wam życzę:-D

reklama
Wróciłam z miasta, w carrefourze najtańsze kozaki za 119zł, o nie!
Pojechałam na pasaż...za 80zł kupiłam, trochę taniej. I jeszcze żelki kupiłam do samolotu tylko one mi pomagają przezwyciężyć ciśnienie i zatkane uszy...

Witajcie..
kurde mnie choróbsko wzięło,wieczorem zaczęłam się źle czuc i strasznie kaszlec..zrobiłam mleko z miodem a koleżanka kupiła mi syropek HOMEOTUSS i sie całą noc męczyłam,gorączki nie mam,kataru też nie tylko kaszle i boli mnie gardło..eh:sorry:

Najważniejsze, że gorączki nie masz! Ale jak za 2-3 dni nie pomoże to lepiej udaj się do lekarza...:tak:

Wróciłam z miasta, w carrefourze najtańsze kozaki za 119zł, o nie!
Pojechałam na pasaż...za 80zł kupiłam, trochę taniej. I jeszcze żelki kupiłam do samolotu tylko one mi pomagają przezwyciężyć ciśnienie i zatkane uszy...

Ja też dzisiaj się wybieram po buty :-)
Wprawdzie mam kozaki z ubiegłego roku - jeszcze całkiem dobre, ale niestety na obcasie i już mi się trochę niewygodnie w nich chodzi :-(
Już obczaiłam nawet model - teraz tylko wsiąść w samochód i pojechać :-D
Ale to dopiero później, na razie sprzątanko, obiadek, a w międzyczasie BB:tak:

Witam dziewczynki i zmykam:-D
lecimy dzisiaj do znajonmych pod Poznań, a więc pojawię się dopiero w poniedziałek... zresztą tu i tak będzie cisza przez weekend:tak:
nie rozrabiajcie za dużo, miłego weekendu!!:tak:

reklama
Ja też dzisiaj się wybieram po buty :-)
Wprawdzie mam kozaki z ubiegłego roku - jeszcze całkiem dobre, ale niestety na obcasie i już mi się trochę niewygodnie w nich chodzi :-(
Już obczaiłam nawet model - teraz tylko wsiąść w samochód i pojechać :-D
Ale to dopiero później, na razie sprzątanko, obiadek, a w międzyczasie BB:tak:

A ja z carrefoura żadnego dojazdu na pasaż nie miałam bo to sobota i musiałam pomykać pieszo do tramwaju, szłam 20 minut myślałam że się wścieknę, jeszcze duszno, gorąco mi było, myślałam że ustanę i poczekam aż się ktoś zlituje...no ale jakoś doszłam na szczęście bimbaj stał na czerwonym więc zdążyłam:shocked2:
A ja buty też mam z zeszłego roku ale czubki mam już pozdzierane i przemakają w deszcz a w tam gdzie jadę ciągle pada więc by było nie ciekawie...

Do góry