reklama
Ja tez sie tym smaruje (miedzy innymi) i mi powychodzily ,
Moja mama nic komletnie nie ma a ja tez i dupsko i biodra i brzuchol i cycuchy i w ogole nawet na lydkach.
A o tej vit A to ja sie tez zastanawiam, bo siosra juz mi kupila i dziisaj wyslala...
No to pewnie taka nasza uroda :-) A gdzie Ci wyszły teraz? Bo mi ODPUKAĆ TFU TFU na razie nowe nie wyszły, choć pewnie i tak mnie to czeka. Oby jak najpóźniej i jak najmniej. Kurde nie wiem co z tą maścią z wit. A bo Milenka pisała, że podobno w ciąży nie można. Pytałam ją czy wie dlaczego, ale chyba poszła sobie... Ale może chodzi o doustne przyjmowanie. Bo ta laska co pisała na BB to właśnie tą maść stosowała i nie dość, że jej zbladły te świeże to nowe się nie pojawiły... Sama już nie wiem...
Nie no ja to generalnie też nie płaczę, ale nowe to mogłyby się gdzieś schować... heheh Ja naprawdę jutro sobie kupię tą maść z wit. A i będę się smarować tym od czasu do czasu. Bo teraz to się smaruję na zmianę kremem na rozstępy, balsamem oliwkowym ziaji, i zwykłą oliwką. A Wy lasencje?
ja słyszałam że witaminy A w ciąźy nie wolno. ja sie smaruje mustelą 2 razy dziennie i nie łacze to z niczym innym.
Ja też słyszałam, że nadmiar witaminy A u kobiet w ciąży może być szkodliwy. Ale teraz nie potrafię sobie przypomnieć gdzie to słyszałam/czytałam i co może spowodować.
A smaruję się kremem Perfecta Mama. I powiem Wam, że jeszcze mi nic nie wyskoczyło na cycach, brzuchu czy pupencji - a skłonności do rozstępów mam :-( Z okresu dojrzewania mi zostały na udach - ale już się do nich przyzwyczaiłam, a nawet emocjonalnie związałam :-)
No to pewnie taka nasza uroda :-) A gdzie Ci wyszły teraz? Bo mi ODPUKAĆ TFU TFU na razie nowe nie wyszły, choć pewnie i tak mnie to czeka. Oby jak najpóźniej i jak najmniej. Kurde nie wiem co z tą maścią z wit. A bo Milenka pisała, że podobno w ciąży nie można. Pytałam ją czy wie dlaczego, ale chyba poszła sobie... Ale może chodzi o doustne przyjmowanie. Bo ta laska co pisała na BB to właśnie tą maść stosowała i nie dość, że jej zbladły te świeże to nowe się nie pojawiły... Sama już nie wiem...
wydaje mi się, że chodzi o te doustne, ale na wszelki wypadek lepiej poczytać lub spytać w aptece, najlepiej kobietki farmaceutki
Witam ponownie dziewczynki. Udało mi się wreszcie dotrzeć do domu, 2 godziny stałam w korku:-( Jeżeli któraś z was zna lub mieszka w mieście bez korków to pisać mi natychmiast, od razu pakuje się i przeprowadzam Co do rozprawy to wydanie wyroku zostało odroczone do przyszłego czwartku więc tydzień nerwów przede mną. Trochę wam tu ponarzekam ale diabli mnie biorą, jak każdy prawnik - facet patrzy się na mnie, jak na dziwo bo nie dosyć, że baba to jeszcze w ciąży Usłyszałam już nie raz, że nigdy nie będę dobrym adwokatem (na razie jestem na aplikacji) bo mam męża i będę miała dziecko bo dobry adwokat to samotny adwokat No trochę mi ulżyło.
Kataszaone badanie pod kątem cytomegali miałam robione już 2 razy mój ginekolog upiera się przy tym badaniu. Podobno to jakiś wirus, ale dokładnie nie wiem bo ani on nie umie tłumaczyć, ani ja zrozumieć;-)
Gibaga synuś będzie Olek bo wszystkie Olki to fajne chłopaki:-)
Siuniab i Tygrynka moja mama jest farmaceutką i też odradziła mi korzystanie z maści z vit.A podobno niezależnie od sposobu podawania można ją przedawkować bo łatwo i szybko się wchłania, a nie badano nigdy, jakie skutki uboczne może przynieść jej stosowanie w ciązy.
Kataszaone badanie pod kątem cytomegali miałam robione już 2 razy mój ginekolog upiera się przy tym badaniu. Podobno to jakiś wirus, ale dokładnie nie wiem bo ani on nie umie tłumaczyć, ani ja zrozumieć;-)
Gibaga synuś będzie Olek bo wszystkie Olki to fajne chłopaki:-)
Siuniab i Tygrynka moja mama jest farmaceutką i też odradziła mi korzystanie z maści z vit.A podobno niezależnie od sposobu podawania można ją przedawkować bo łatwo i szybko się wchłania, a nie badano nigdy, jakie skutki uboczne może przynieść jej stosowanie w ciązy.
monikasia
Fanka BB :)
No, ja juz po wizycie...Mam zabronione "wciaganie" slodyczy i sokow owocowych - chyba, ze rozcienczonych. Powod : cukier w moczu
Nooo, to ja jestem mega slodka dziewczyna jak juz cukier w siuskach mam
Poza tym OK, mala rosnie fajnie. Machala raczkami i otwierala buzinke:-)
Spadam Kochane, bo ogladam z synem filmik
Milej nocki i do jutra :*:*:*
Nooo, to ja jestem mega slodka dziewczyna jak juz cukier w siuskach mam
aninaka
Trochę wam tu ponarzekam ale diabli mnie biorą, jak każdy prawnik - facet patrzy się na mnie, jak na dziwo bo nie dosyć, że baba to jeszcze w ciąży Usłyszałam już nie raz, że nigdy nie będę dobrym adwokatem (na razie jestem na aplikacji) bo mam męża i będę miała dziecko bo dobry adwokat to samotny adwokat No trochę mi ulżyło.
Cholerni szowiniści. Uważam, że kobieta z dzieckiem jest bardziej zorganizowana i zdyscyplinowana niż niejeden samotny facet. Beknij im śledziem w twarz i się nie przejmuj...
Ja też mam taki filmik i najsłodszy moment to ten, kiedy otwiera buźka i coś przełyka oraz jak pakuje sobie kciuk do buzi. wtedy odpływam:-)
Normalnie cisza jak makiem zasiał.... :-(
Ale się porobiło :-(
Gdzie Was wywiało Lasencje ?????
No właśnie nie wiem, co jest z tym forum... A tak się cieszyłam, że mam już internet i sobie z Wami pogadam. A tu cisza. Pochowałyście się gdzieś, czy co? Może siedzicie na tym zamkniętym i nie chcecie nas wpuścić? :----(
Moim usprawiedliwieniem jest allegro. Przeglądam sobie akcesoria i ubranka i tak sprawdzam, co mi się przyda:-)
Czarodziejka
Dziewczyny chyba mnie coś bierze!!!!
Jest mi niedobrze, gardlo boli i juz czuje zatoki!!!!! masakra jakas...chyba mnie młody zarazil..tyle ze u niego skonczy sie na katarze a mnie znowu rozłozy!!!!!!
Wzielam Apap bo wiem ze mozna a to jedyny przecizapalny srodek jaki moge i na ból glowy pomaga!!!!!
Jestem zdołowana......ehhhhh
No nic kladę się spac moze jutro wstane z lepszym samopoczuciem,
Buziaki mamuśki..
DOBRANOC
Jest mi niedobrze, gardlo boli i juz czuje zatoki!!!!! masakra jakas...chyba mnie młody zarazil..tyle ze u niego skonczy sie na katarze a mnie znowu rozłozy!!!!!!
Wzielam Apap bo wiem ze mozna a to jedyny przecizapalny srodek jaki moge i na ból glowy pomaga!!!!!
Jestem zdołowana......ehhhhh
No nic kladę się spac moze jutro wstane z lepszym samopoczuciem,
Buziaki mamuśki..
DOBRANOC
reklama
Cholerni szowiniści. Uważam, że kobieta z dzieckiem jest bardziej zorganizowana i zdyscyplinowana niż niejeden samotny facet. Beknij im śledziem w twarz i się nie przejmuj...
Moim usprawiedliwieniem jest allegro. Przeglądam sobie akcesoria i ubranka i tak sprawdzam, co mi się przyda:-)
Zazwyczaj się nie przejmuje ale dzisiaj hormony mi buzowały (ach ta ciąża:-)) i mało nie wybuchłam Pocieszające że nie wszyscy faceci tak mają
Też siedzę dużo na allegro i szukam butelek, smoczków, śpiworków itp., itd Czysta przyjemność:-)
Dobranoc Czarodziejko. Kolorowych snów.
Ja też się już Lodóweczki pożegnam, jakoś zmęczył mnie ten dzisiejszy dzień i zasypiam z nosem na klawiaturze. Dobrej nocy. Do jutra. PaPa