reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No właśnie nie wiem, co jest z tym forum... A tak się cieszyłam, że mam już internet i sobie z Wami pogadam. A tu cisza. Pochowałyście się gdzieś, czy co? Może siedzicie na tym zamkniętym i nie chcecie nas wpuścić? :-:)-:)-:)-(

Moim usprawiedliwieniem jest allegro. Przeglądam sobie akcesoria i ubranka i tak sprawdzam, co mi się przyda:-)

haha, ja też buszuję po allegro :-D
I właśnie zakupiłam sobie ciążowe ogrodniczki :-)
o takie: MEGA *OGRODNICZKI CIĄŻOWE BLUE JEANS* R.38
MEGA *OGRODNICZKI CIĄŻOWE BLUE JEANS* R.38 (802573919) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny chyba mnie coś bierze!!!!
Jest mi niedobrze, gardlo boli i juz czuje zatoki!!!!! masakra jakas...chyba mnie młody zarazil..tyle ze u niego skonczy sie na katarze a mnie znowu rozłozy!!!!!!
Wzielam Apap bo wiem ze mozna a to jedyny przecizapalny srodek jaki moge i na ból glowy pomaga!!!!!
Jestem zdołowana......ehhhhh

No nic kladę się spac moze jutro wstane z lepszym samopoczuciem,
Buziaki mamuśki..

DOBRANOC

Właź pod kołdrę. Zrób sobie herbatkę z sokiem malinowym. Wygrzej się.
Będzie dobrze :-)

Dobranoc Dziewczynki
ja już też zmykam :-) papa
do jutra i klorowych snów życzę :-D

reklama
Czarodziejko biedulko kuruj się:tak: mi na zatoki lekarz pozwolił lek homeopatyczny Sinupret (bez recepty), poczytałam w necie i podobno jest bezpieczny:tak:

hehe ja też przesiaduję na allegro, tam można wszystko znaleźć, aktualnie szukam wózka:tak:

zmykam spać, dobrej nocki dziewczynki:tak:

No to pewnie taka nasza uroda :-) A gdzie Ci wyszły teraz? Bo mi ODPUKAĆ TFU TFU na razie nowe nie wyszły, choć pewnie i tak mnie to czeka. Oby jak najpóźniej i jak najmniej. Kurde nie wiem co z tą maścią z wit. A bo Milenka pisała, że podobno w ciąży nie można. Pytałam ją czy wie dlaczego, ale chyba poszła sobie... :( Ale może chodzi o doustne przyjmowanie. Bo ta laska co pisała na BB to właśnie tą maść stosowała i nie dość, że jej zbladły te świeże to nowe się nie pojawiły... Sama już nie wiem... :confused:

NA brzuchu! Ale tylko po jednej stronie, tam gdzie mnie moje kruszynki kopia najbardziej.

Witam tak w ogole..
Wczoraj zasnelismy z synkiem juz o 19:30 a teraz konsekwencje sa takie, ze 3 rano a ja wyspana...

Gibaga synuś będzie Olek bo wszystkie Olki to fajne chłopaki:-)
TAK TAK! Zgadzam sie! My tez mamy Alexandra i wolamy na niego Alus!

Witam nowe Mamusie :-)

Kataszaone, ja tez mam niedoczynność a jaka dawke leku bierzesz w ciąży? bo ja mam zwiekszoną z 25 na 50.a jesli chodzi o cytomegalię to mi lekarz nie kazał tego robić ale ja wole byc czujna :-) i zrobiłam sobie bez jego wiedzy, troche drogie badanie bo ok.90zł ale wolałam się uspokoić tym bardziej że mąz rehabilituje jakieś dziecko którego mama w ciąży przechodziła cytomegalię, a no i ta laska chodziła do mojego lekarza :szok:

Kochana moja, ja nie mam niedoczynnosci tylko chorobę haszimoto, ona sie zachowuje troszke jak niedocznnosc, i takie bierze sie leki, ale ogolnie jest to choroba autoagresywna czyli polega na tym ze przeciwko mojej tarczycy sa produjowane przeciwciala, ktore w sposob bajkowy to ujmujac chca zniszczyc moja tarczyce bo maja ja za intruza. Kiedys bardzo rzadka choroba, chociaz teraz niestety liczba chorych sie zwieksza. Ale powiem ci ze taka sama mialam dawke, tzn podobna wczesniej bralam co drugi dzien 25 a reszte 50, a teraz same 50. Ale ja sie boje o ta tarczece a ty? Bo mi powiedziala pani doktor ze to moze wplywac na rozwoj umyslowy, np objawic sie w niskim IQ. :( u ciebie cos mowil lekarz? bo ja nie wiem czy mam sie tym przejmowac .

reklama
A ja to sie czuje nawet nawet :D ja w poniedzialek ide na usg :) i zobacze znow swojego Maluszka :) a do szkoly rodzenia to moze dzis podskocze sie zapisac :) :D

Do góry