reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

No, ja juz po wizycie...Mam zabronione "wciaganie" slodyczy i sokow owocowych - chyba, ze rozcienczonych. Powod : cukier w moczu:szok:
Nooo, to ja jestem mega slodka dziewczyna jak juz cukier w siuskach mam:-D:-D
Poza tym OK, mala rosnie fajnie. Machala raczkami i otwierala buzinke:tak::-)
Spadam Kochane, bo ogladam z synem filmik:tak:
Milej nocki i do jutra :*:*:*
Ważne że z synusiem wszystko ok:tak::-) a mama już jest tak słodka że nie potrzebuje już cukru;-):-)
Jej u mnie wpadl juz 27 tydzien :szok: i porod sie zbliza :szok:
Oj jeszcze nie, poczekaj na luty coooo i na nas?:-)

Dzień Dobry Dziewczynki:-) Ja nie dawno wstałam oglądam dd tvn i masakra z tą reanimacją nie wiem co ja bym zrobiła:no: Wczoraj siedziałam całe popołudnie na wykładach i dzisiaj idę na ćwiczenia na uczelnię i do 21:dry::dry::dry: Ok idę jeść bo głodni jesteśmy:-D Smacznych śniadanek Wam życzę:-D

reklama
Ważne że z synusiem wszystko ok:tak::-) a mama już jest tak słodka że nie potrzebuje już cukru;-):-)

Oj jeszcze nie, poczekaj na luty coooo i na nas?:-)

Dzień Dobry Dziewczynki:-) Ja nie dawno wstałam oglądam dd tvn i masakra z tą reanimacją nie wiem co ja bym zrobiła:no: Wczoraj siedziałam całe popołudnie na wykładach i dzisiaj idę na ćwiczenia na uczelnię i do 21:dry::dry::dry: Ok idę jeść bo głodni jesteśmy:-D Smacznych śniadanek Wam życzę:-D
o to współczuję Ci tych wykładów..mnie też czeka weekend na uczelni;/ eh..a żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce;-)
również smacznego śniadanka!;-)
ja zaraz zmykam do sklepu po bułeczki,zamierzam zjesc je z nutella i kakao do tego <mniam>:tak:;-)

Oj tak czekam na luty :D a wczoraj to az wstyd ale jak wpadlam w wir zakupow dla malego to sporo kupilam :D hihihi:) Smacznego Mamusie i Słoneczka :*:*:*:*:*

Oj tak czekam na luty :D a wczoraj to az wstyd ale jak wpadlam w wir zakupow dla malego to sporo kupilam :D hihihi:) Smacznego Mamusie i Słoneczka :*:*:*:*:*

mnie ostatnio rozbawiło jak zobaczyłam body z różnymi napisami..no i ja kupiłam takie:"córunia tatunia","córeczka mamusi" no i"Moja mama jest ładniejsza od Twojej" haha;-):-D
a moja koleżanka dla swojego synka kupiła :"Szef piaskownicy":-)
czego teraz nie wymyślą;-)

Dzień doberek Kochaniutkie :-D

Wyspane?
Ja coś ostatnio spać w nocy nie mogę. I to wcale nie przez mojego Szkraba, bo wcale tak mocno mnie nie kopie. Cierpię po prostu na bezsenność :-(
Macie na to jakąś receptę? Bo normalnie w nocy przewracam się z boku na bok, a potem cały dzień jestem nieprzytomna i zasypiam w pracy na siedząco :-:)zawstydzona/y:

Dzień doberek Kochaniutkie :-D

Wyspane?
Ja coś ostatnio spać w nocy nie mogę. I to wcale nie przez mojego Szkraba, bo wcale tak mocno mnie nie kopie. Cierpię po prostu na bezsenność :-(
Macie na to jakąś receptę? Bo normalnie w nocy przewracam się z boku na bok, a potem cały dzień jestem nieprzytomna i zasypiam w pracy na siedząco :-:)zawstydzona/y:
ja jak nie moge zasnąc robię sobie ciepłe mleko lub kako..no i później spię jak dzidzia;-)no i oczywiście budze sie ze 3 razy na siuśki;-) ale mi sie po mleku dobrze śpi..;-):-)

reklama
Do góry