reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No, ja juz po wizycie...Mam zabronione "wciaganie" slodyczy i sokow owocowych - chyba, ze rozcienczonych. Powod : cukier w moczu:szok:
Nooo, to ja jestem mega slodka dziewczyna jak juz cukier w siuskach mam:-D:-D
Poza tym OK, mala rosnie fajnie. Machala raczkami i otwierala buzinke:tak::-)
Spadam Kochane, bo ogladam z synem filmik:tak:
Milej nocki i do jutra :*:*:*
Ważne że z synusiem wszystko ok:tak::-) a mama już jest tak słodka że nie potrzebuje już cukru;-):-)
Jej u mnie wpadl juz 27 tydzien :szok: i porod sie zbliza :szok:
Oj jeszcze nie, poczekaj na luty coooo i na nas?:-)

Dzień Dobry Dziewczynki:-) Ja nie dawno wstałam oglądam dd tvn i masakra z tą reanimacją nie wiem co ja bym zrobiła:no: Wczoraj siedziałam całe popołudnie na wykładach i dzisiaj idę na ćwiczenia na uczelnię i do 21:dry::dry::dry: Ok idę jeść bo głodni jesteśmy:-D Smacznych śniadanek Wam życzę:-D

reklama
Ważne że z synusiem wszystko ok:tak::-) a mama już jest tak słodka że nie potrzebuje już cukru;-):-)

Oj jeszcze nie, poczekaj na luty coooo i na nas?:-)

Dzień Dobry Dziewczynki:-) Ja nie dawno wstałam oglądam dd tvn i masakra z tą reanimacją nie wiem co ja bym zrobiła:no: Wczoraj siedziałam całe popołudnie na wykładach i dzisiaj idę na ćwiczenia na uczelnię i do 21:dry::dry::dry: Ok idę jeść bo głodni jesteśmy:-D Smacznych śniadanek Wam życzę:-D
o to współczuję Ci tych wykładów..mnie też czeka weekend na uczelni;/ eh..a żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce;-)
również smacznego śniadanka!;-)
ja zaraz zmykam do sklepu po bułeczki,zamierzam zjesc je z nutella i kakao do tego <mniam>:tak:;-)

Oj tak czekam na luty :D a wczoraj to az wstyd ale jak wpadlam w wir zakupow dla malego to sporo kupilam :D hihihi:) Smacznego Mamusie i Słoneczka :*:*:*:*:*

Oj tak czekam na luty :D a wczoraj to az wstyd ale jak wpadlam w wir zakupow dla malego to sporo kupilam :D hihihi:) Smacznego Mamusie i Słoneczka :*:*:*:*:*

mnie ostatnio rozbawiło jak zobaczyłam body z różnymi napisami..no i ja kupiłam takie:"córunia tatunia","córeczka mamusi" no i"Moja mama jest ładniejsza od Twojej" haha;-):-D
a moja koleżanka dla swojego synka kupiła :"Szef piaskownicy":-)
czego teraz nie wymyślą;-)

Dzień doberek Kochaniutkie :-D

Wyspane?
Ja coś ostatnio spać w nocy nie mogę. I to wcale nie przez mojego Szkraba, bo wcale tak mocno mnie nie kopie. Cierpię po prostu na bezsenność :-(
Macie na to jakąś receptę? Bo normalnie w nocy przewracam się z boku na bok, a potem cały dzień jestem nieprzytomna i zasypiam w pracy na siedząco :-:)zawstydzona/y:

Dzień doberek Kochaniutkie :-D

Wyspane?
Ja coś ostatnio spać w nocy nie mogę. I to wcale nie przez mojego Szkraba, bo wcale tak mocno mnie nie kopie. Cierpię po prostu na bezsenność :-(
Macie na to jakąś receptę? Bo normalnie w nocy przewracam się z boku na bok, a potem cały dzień jestem nieprzytomna i zasypiam w pracy na siedząco :-:)zawstydzona/y:
ja jak nie moge zasnąc robię sobie ciepłe mleko lub kako..no i później spię jak dzidzia;-)no i oczywiście budze sie ze 3 razy na siuśki;-) ale mi sie po mleku dobrze śpi..;-):-)

reklama
Do góry