reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie;)

Moge do was dolaczyc????

to moj 1 post....

jestem Jagoda mam 25 lat jestem z krakowa...mam corke ur;09.10.2008-Jasnika...

termin porodu mam na 12.02.2010:) podobno ma byc synek.....ja mam typy imion Emilian albo Kajetam

pozdraiwam:)

Witaj na forum :) spokojnej ciąży życzę :-)

reklama
A co do wagi, to powiedzcie mi dziewczyny jak to będzie w moim przypadku:
Przed ciążą ważyłam 60kg.
Na pierwszej wizycie u gin (9tydzień) ważyłam już 57 - przeklęte nudności i wymioty :-(
A teraz mam 63kg.

I nurtuje mnie pytanie - może trochę głupie, ale co tam - ile ja mam w końcu do przodu - 6kg czy tylko 3kg?
No bo ja już nie wiem :zawstydzona/y:

wedlug mnie to 3kg. to sie chyba liczy od wagi wyjsciowej. pozdrawiam i witam nowe mamy :-)

wedlug mnie to 3kg. to sie chyba liczy od wagi wyjsciowej. pozdrawiam i witam nowe mamy :-)

Dzięki :-)
Ja też tak myślę, ale wolałam się jeszcze upewnić.

A poza tym to nuuuuuudy.
Siedzę w pracy, mam trochę roboty, ale nic mi się nie chce :-(
Szukam sobie innych zajęć byle tylko nie pracować ;-)
Czyżby powoli łapała mnie jesienna deprecha? :confused:

Dobra Kochane. Spadam na razie, bo siedzę tu od kilku godzin. Toż to niezdrowe normalnie:-) Może jeszcze wpadnę wieczorkiem. Ale nie chcę sie uzależnić, bo uzależniony psycholog to trochę głupio:tak: Toż to prawdziwy psychol:-)

Witam szanowne Śnieżynki;-)
Jako zagorzała zwolenniczka przysłowia lepiej późno niż wcale niniejszym chciałabym dołączyć do grona lutówek 2010 (niestety wcześniej się przeprowadzałam i nie miałam internetu :-(). Mam na imię Karolina, mieszkam w Warszawie, to moja pierwsza dzidzia i już wiadomo, że to Olek zwany Alkiem:tak: Planowany termin porodu według OM to 14.02. Mam nadzieje że uda mi się często udzielać na forum.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i z racji pory życzę miłego i pogodnego dnia;-)

Coraz wiecej sie tych Olkow robi widze:)))))))Walentynkowy chlopak....zajefajnie:)gratki

KEJT ok bedziesz przewodniczaca wagi ciezkiej
DZIEN DOBRY teraz tu wypadalo by sie przywitac

Haha no trzeba to z Kejt wyszstko ustalic haha zeby niedomowien potem nie bylo....mamo Alexa ...tego sie tak latwo nie da zalatwic kochanato trzeba do gory isc...haha:)Tylko wiesz gadaj jak na swietej spowiedzi...ze blizniaki i jaka waga...nic nie ukrywaj bo i tak sie wyda:p

A poza tym DZIENDOBRY SOPELKI!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))jak sie spalo??????cos bym wciagnela...hmmm ale dupsko rosnie wiec moze sie powstrzymam:p

Witam nowe Mamusie :-)

Kataszaone, ja tez mam niedoczynność a jaka dawke leku bierzesz w ciąży? bo ja mam zwiekszoną z 25 na 50.a jesli chodzi o cytomegalię to mi lekarz nie kazał tego robić ale ja wole byc czujna :-) i zrobiłam sobie bez jego wiedzy, troche drogie badanie bo ok.90zł ale wolałam się uspokoić tym bardziej że mąz rehabilituje jakieś dziecko którego mama w ciąży przechodziła cytomegalię, a no i ta laska chodziła do mojego lekarza :szok:

Witaj :-)
Kajetan to także mój typ (chociaż jeszcze nie wiem, czy pod serduszkiem noszę chłopca czy dziewczynkę), więc popieram wybór :-D

A co do wagi, to powiedzcie mi dziewczyny jak to będzie w moim przypadku:
Przed ciążą ważyłam 60kg.
Na pierwszej wizycie u gin (9tydzień) ważyłam już 57 - przeklęte nudności i wymioty :-(
A teraz mam 63kg.

I nurtuje mnie pytanie - może trochę głupie, ale co tam - ile ja mam w końcu do przodu - 6kg czy tylko 3kg?
No bo ja już nie wiem :zawstydzona/y:

czyli mamy podbne gusta,.,,,,ja niechce i niechialam aby moje dzieci byly kolejnymi Julkami i Jakubami.....

Jak narazie to ja moej typy co do imienia....gdyz maz jeszce nie wie nic...eheh

hej melduje sie na posterunku:-):-):-) byłam dziś u ginka i wszystko oki u mnie i dzidziola:-D:-D:-D:-D lekarz pochwalił mojawagę i figurę hihihihi pobrał biocenoze i za 2 tygodnie mam sie znowu pojawić, na Usg, dzis nie robił bo tydzien temu jak mnie brzusio bolał i na Polnej wyladowałam to mi zrobili i tez wyszło że wszystko oki, stresy ślubne na mnie tak wtedy wpłynęly;-)

reklama
dziekuje bardzo za przyjecie;)

bede wpadac do was miare...czasu:)

buzka:):)

Witaj kochana w naszych szeregach :) Jasne, że możesz :-)

Oglądałyście Rozmowy w Toku o rozstępach?! Ale te laski miały straszne te rozstępy :szok: Ja się boję, że mi też wyjdą... Tym bardziej, że już mam takie pamiątki z okresu dojrzewania (na udach, pupie, piersiach i w zgięciach kolan) :baffled:

Do góry