reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witaj kochana w naszych szeregach :) Jasne, że możesz :-)

Oglądałyście Rozmowy w Toku o rozstępach?! Ale te laski miały straszne te rozstępy :szok: Ja się boję, że mi też wyjdą... Tym bardziej, że już mam takie pamiątki z okresu dojrzewania (na udach, pupie, piersiach i w zgięciach kolan) :baffled:

no to w sumie 2 mniej 2 wiecej nie powinny ci zadnej roznicy zrobic nie?????ja juz mam caly brzuch posiekany i dupsko tez...wiec nie przezywam ...da sie z tym zyc:p
A moj Mezul i tak uwaza ze jestem piekna z rozstepem czy z dwoma...:p

reklama
no to w sumie 2 mniej 2 wiecej nie powinny ci zadnej roznicy zrobic nie?????ja juz mam caly brzuch posiekany i dupsko tez...wiec nie przezywam ...da sie z tym zyc:p
A moj Mezul i tak uwaza ze jestem piekna z rozstepem czy z dwoma...:p

Nie no ja to generalnie też nie płaczę, ale nowe to mogłyby się gdzieś schować... heheh Ja naprawdę jutro sobie kupię tą maść z wit. A i będę się smarować tym od czasu do czasu. Bo teraz to się smaruję na zmianę kremem na rozstępy, balsamem oliwkowym ziaji, i zwykłą oliwką. A Wy lasencje?

Dzisiaj mam wizyte i az sie boje wejsc na wage. Wiem, ze po porodzie mozna szybko stracic kg bo przy pierwszym dziecku zrzucilam ekspresowo tylko niewiem jak to teraz bedzie (po 30-tce).

Trzymam kciuki za wizytę:-)

Witajcie;)Moge do was dolaczyc????to moj 1 post....jestem Jagoda mam 25 lat jestem z krakowa...mam corke ur;09.10.2008-Jasnika...termin porodu mam na 12.02.2010:) podobno ma byc synek.....ja mam typy imion Emilian albo Kajetampozdraiwam:)

Pewnie, że możesz:-) witam serdecznie i życzę spokojnej ciąży:-)

hej melduje sie na posterunku:-):-):-) byłam dziś u ginka i wszystko oki u mnie i dzidziola:-D:-D:-D:-D lekarz pochwalił mojawagę i figurę hihihihi pobrał biocenoze i za 2 tygodnie mam sie znowu pojawić, na Usg, dzis nie robił bo tydzien temu jak mnie brzusio bolał i na Polnej wyladowałam to mi zrobili i tez wyszło że wszystko oki, stresy ślubne na mnie tak wtedy wpłynęly;-)

Super, że wszystko w porządku:-)

Moje wyniki są ponoć dobre tylko hemoglobinkę mam troszkę za niską:confused: ale już się za nią wzięłam:-D nie mam dokładnych wyników, bo są u rodziców, ale jak jutro je odbiorę to dokładniej Wam napiszę jak to u nas wygląda:-D

Kampoolka witamy i zapraszamy do tworzenia postow - przyjemnej ciazy zycze i tego zebys z nami nie oszalala , nie zniechecala (iloscia postow czasami)

Nie no ja to generalnie też nie płaczę, ale nowe to mogłyby się gdzieś schować... heheh Ja naprawdę jutro sobie kupię tą maść z wit. A i będę się smarować tym od czasu do czasu. Bo teraz to się smaruję na zmianę kremem na rozstępy, balsamem oliwkowym ziaji, i zwykłą oliwką. A Wy lasencje?

Kochana ja smaruję brzuszek kremem firmy PHARMACERIS i nie narzekam, bo nie mam wcale:-) moja mama urodziła piątkę dzieci i nie ma ani jednego, więc mam nadzieję, że ja też nie będę miała:-D

ja słyszałam że witaminy A w ciąźy nie wolno

O kurcze, a dlaczego?! Powiedz bo teraz sama nie wiem czy kupować tą maść czy nie...

A ja smaruję samą oliwką po kąpieli i na razie jest ok. Może to jest też genetycznie uwarunkowane, bo moja mama też nie ma.

No podobno warunki genetyczne mają największy wpływ na to czy będziemy miały rozstępy czy nie. Tyle, że to dziwne bo moja mama nie ma ani jednego rozstępu, a ja już w trakcie dojrzewania się nabawiłam na piersiach, tyłku, udach i w zgięciach kolan :-( Ale Ty się nie martw, skoro nawet w okresie dojrzewania nie dostałaś, Twoja mamusia też nie ma to i Ty pewnie też nie będziesz miała :-)

Kochana ja smaruję brzuszek kremem firmy PHARMACERIS i nie narzekam, bo nie mam wcale:-) moja mama urodziła piątkę dzieci i nie ma ani jednego, więc mam nadzieję, że ja też nie będę miała:-D

Ja też się smaruję Pharmacerisem :tak: Oprócz tego balsam oliwkowy Ziaji i zwykła oliwka w żelu Johnsona :)

Dobra mykam, Brzydula leci. Potem do pierdonki (biedronki) męża zaciągnę, a potem będę se leniuchować, a co! Jak się nie rozleniwię do końca to jeszcze tu wparuję zobaczyć co tu się dzieje :) Baj :-)

reklama
O kurcze, a dlaczego?! Powiedz bo teraz sama nie wiem czy kupować tą maść czy nie...
No podobno warunki genetyczne mają największy wpływ na to czy będziemy miały rozstępy czy nie. Tyle, że to dziwne bo moja mama nie ma ani jednego rozstępu, a ja już w trakcie dojrzewania się nabawiłam na piersiach, tyłku, udach i w zgięciach kolan :-( Ale Ty się nie martw, skoro nawet w okresie dojrzewania nie dostałaś, Twoja mamusia też nie ma to i Ty pewnie też nie będziesz miała :-)

Ja też się smaruję Pharmacerisem :tak: Oprócz tego balsam oliwkowy Ziaji i zwykła oliwka w żelu Johnsona :)
Ja tez sie tym smaruje (miedzy innymi) i mi powychodzily ,

Moja mama nic komletnie nie ma a ja tez i dupsko i biodra i brzuchol i cycuchy i w ogole nawet na lydkach.
A o tej vit A to ja sie tez zastanawiam, bo siosra juz mi kupila i dziisaj wyslala...

Do góry