reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama

Bo ostatnio miałam kiepski wynik krwi to może jeszcze to jest przyczyną:confused:

A co konkretnie miałaś kiepskie? Bo mi się wydaje, że na zadyszkę od ucisku przez dziecko to jeszcze ciut wcześnie, najgorzej jest w 8/9 miesiącu, teraz jeszcze nie powinno to dawać objawów.
An

Wiyam wszystkie nowe lutoweczki:-):-) fajnie ze do nas dolaczylyscie:tak:
Kataszonku dobrze ze sie odzywasz do nas skarbenku:tak::tak:, staraj sie jesc rozsadnie choc wiem ze nie zawsze to sie udaje, ja tez mam z tym czasem problem:zawstydzona/y: i nie przeeczaj sie zbytnio na uczelni, zostaw troche siel na luty...:-):-), buziaczki:happy2::happy2:

reklama
Witajcie;)

Moge do was dolaczyc????

to moj 1 post....

jestem Jagoda mam 25 lat jestem z krakowa...mam corke ur;09.10.2008-Jasnika...

termin porodu mam na 12.02.2010:) podobno ma byc synek.....ja mam typy imion Emilian albo Kajetam

pozdraiwam:)

Witaj :-)
Kajetan to także mój typ (chociaż jeszcze nie wiem, czy pod serduszkiem noszę chłopca czy dziewczynkę), więc popieram wybór :-D

A co do wagi, to powiedzcie mi dziewczyny jak to będzie w moim przypadku:
Przed ciążą ważyłam 60kg.
Na pierwszej wizycie u gin (9tydzień) ważyłam już 57 - przeklęte nudności i wymioty :-(
A teraz mam 63kg.

I nurtuje mnie pytanie - może trochę głupie, ale co tam - ile ja mam w końcu do przodu - 6kg czy tylko 3kg?
No bo ja już nie wiem :zawstydzona/y:

Do góry