monikasia
Fanka BB :)
Witaj Jagoda :-)imionka oba bardzo ladne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czescWitajcie
Moge do was dolaczyc????
to moj 1 post....
jestem Jagoda mam 25 lat jestem z krakowa...mam corke ur;09.10.2008-Jasnika...
termin porodu mam na 12.02.2010 podobno ma byc synek.....ja mam typy imion Emilian albo Kajetam
pozdraiwam
Dziewczyny, czy ktoras z was robila cwiczenia Kegla? Tak mnie to zastanawia bo w suwaczku tak podpowiadaja:-)
Wzmocnij Kegla - ćwiczenia - ćwiczenia Kegla, krocze, mięśnie kegla, mięśnie pochwy, pochwa - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
Robię, jak mi się przypomni. Raczej nie są trudne;-)Dziewczyny, czy ktoras z was robila cwiczenia Kegla? Tak mnie to zastanawia bo w suwaczku tak podpowiadaja:-)
Wzmocnij Kegla - ćwiczenia - ćwiczenia Kegla, krocze, mięśnie kegla, mięśnie pochwy, pochwa - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
Bo ostatnio miałam kiepski wynik krwi to może jeszcze to jest przyczyną
Witajcie
Moge do was dolaczyc????
to moj 1 post....
jestem Jagoda mam 25 lat jestem z krakowa...mam corke ur;09.10.2008-Jasnika...
termin porodu mam na 12.02.2010 podobno ma byc synek.....ja mam typy imion Emilian albo Kajetam
pozdraiwam