reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama

Bo ostatnio miałam kiepski wynik krwi to może jeszcze to jest przyczyną:confused:

A co konkretnie miałaś kiepskie? Bo mi się wydaje, że na zadyszkę od ucisku przez dziecko to jeszcze ciut wcześnie, najgorzej jest w 8/9 miesiącu, teraz jeszcze nie powinno to dawać objawów.
An

Wiyam wszystkie nowe lutoweczki:-):-) fajnie ze do nas dolaczylyscie:tak:
Kataszonku dobrze ze sie odzywasz do nas skarbenku:tak::tak:, staraj sie jesc rozsadnie choc wiem ze nie zawsze to sie udaje, ja tez mam z tym czasem problem:zawstydzona/y: i nie przeeczaj sie zbytnio na uczelni, zostaw troche siel na luty...:-):-), buziaczki:happy2::happy2:

reklama
Witajcie;)

Moge do was dolaczyc????

to moj 1 post....

jestem Jagoda mam 25 lat jestem z krakowa...mam corke ur;09.10.2008-Jasnika...

termin porodu mam na 12.02.2010:) podobno ma byc synek.....ja mam typy imion Emilian albo Kajetam

pozdraiwam:)

Witaj :-)
Kajetan to także mój typ (chociaż jeszcze nie wiem, czy pod serduszkiem noszę chłopca czy dziewczynkę), więc popieram wybór :-D

A co do wagi, to powiedzcie mi dziewczyny jak to będzie w moim przypadku:
Przed ciążą ważyłam 60kg.
Na pierwszej wizycie u gin (9tydzień) ważyłam już 57 - przeklęte nudności i wymioty :-(
A teraz mam 63kg.

I nurtuje mnie pytanie - może trochę głupie, ale co tam - ile ja mam w końcu do przodu - 6kg czy tylko 3kg?
No bo ja już nie wiem :zawstydzona/y:

Do góry