reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A Gucha, cos miała w planach dzisiaj, czy się na nas obraziła?
chathamka teraz ta grupa dalej jest zamknięta tylko dla pewnej grupy stałych bywalców i tam mozna pisać jakieś problemy, a np tu tylko dac znać, ze tam opisujemy problem. A przynajmniej jest w kolorach i ustawieniach BB.

dobra to ja lecę na wizytę do ginka. Trzymajta mocno kciuczki i poprosić skarby w brzuchu żeby też trzymały za Swoją rówieśnicę:-)
Jak wróce to opowiem co tam słychać w moim wielkim bębnie

MamoAlexa zadne wscibstwo tu jak w rodzinie:-):-)
Niestety w Oslo nie widzialam Lidla a juz na pewno go nie ma w mojej okolicy, i tak na nalesniczki poczekam do grudnia:tak::tak:
Ja tu juz prawie 5 lat siedze i juz mam dosyc tego kraju, 1000 razy bardziej wole Polske chociaz biedniejsza:tak::tak::-p:-p

:tak:ja po 3ch latach w Irlandii też podziękowałam :-D

Wszędzie dobrze,ale w domku najlepiej;-)

Żabeczko faktycznie kruszynka z Ciebie;-)

reklama
dziewczyny wpadam tylko na chwileczke zobaczyc co u Was . widze ze temat studnioweczek poruszylysie to ja swoja juz chyba przeoczyłam musze na suwaczku sprawdzic.. ja tu teraz raczej nie zagladam bo musze sie Lubym nacieszyc jesczze tylko tydzien tu bedzie.. buziaki dla Was jak bede miala wiecej czasu to bede czytac ;)) a u mnie i Jasia wszystko w porzaku ;) Mały regularnie daje o sobie znac mnie i tatusiowi ;)

Do góry