Ja kiedys 12 lat temu wazylam 55 kg i jestem ciekawa czy teraz w ciazy dobije do tej wagi
yyyy, czy wkradł się błąd, czy jesteś chudzielcem? skoro jeszcze tyle nei wazysz?
no właśnie ile Ty ważysz Zabeczko?????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kiedys 12 lat temu wazylam 55 kg i jestem ciekawa czy teraz w ciazy dobije do tej wagi
yyyy, czy wkradł się błąd, czy jesteś chudzielcem? skoro jeszcze tyle nei wazysz?
No niecale 51kgno właśnie ile Ty ważysz Zabeczko?????????????
No niecale 51kg
MamoAlexa zadne wscibstwo tu jak w rodzinie:-):-)
Niestety w Oslo nie widzialam Lidla a juz na pewno go nie ma w mojej okolicy, i tak na nalesniczki poczekam do grudnia
Ja tu juz prawie 5 lat siedze i juz mam dosyc tego kraju, 1000 razy bardziej wole Polske chociaz biedniejsza
ja po 3ch latach w Irlandii też podziękowałam
Wciazy moge nawet do 60 albo wiecej dobic, ale najlepiej to sie czuje z waga 47, 48kg.LOL. tyle to ja wazyłam 5 lat temu. ale kurde po ciązy w przyszłym roku będe tyle wazyc, choc bym miała paść . A to 55 to Cię przeraża czy chcesz tyle wazyć?
Ps; ja mam 164, także niewiele jestem wyższa.
No niecale 51kg