zabeczka
Fanka BB :)
Ja jestem drobnokoscista dlatego mniej waze. ale tej wagi po mnie nie widac Jak wazylam 55kg to wyladalam pulchnie, ksiezyc w pelni na twarzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem drobnokoscista dlatego mniej waze. ale tej wagi po mnie nie widac Jak wazylam 55kg to wyladalam pulchnie, ksiezyc w pelni na twarzy
Pysia tzn ze bb nie bedzie zamkniete - ten watek na kt teraz jestesmy ?A Gucha, cos miała w planach dzisiaj, czy się na nas obraziła?
chathamka teraz ta grupa dalej jest zamknięta tylko dla pewnej grupy stałych bywalców i tam mozna pisać jakieś problemy, a np tu tylko dac znać, ze tam opisujemy problem. A przynajmniej jest w kolorach i ustawieniach BB.
Pysia tzn ze bb nie bedzie zamkniete - ten watek na kt teraz jestesmy ?
papa milych pogaduszek z kolezankaDziewczynki ja lecę do sklepu po mleko na naleśniki i nutellę!
dzisiaj koleżanka do mnie wpada także nie wiem czy jeszcze dzisiaj będę..
jak nie to kolorowych snów życzę;-)
i do usłyszenia:-)