reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ja jestem drobnokoscista dlatego mniej waze:tak:. ale tej wagi po mnie nie widac:tak::tak: Jak wazylam 55kg to wyladalam pulchnie, ksiezyc w pelni na twarzy:-D:-D

:) jak wazyłam 48 to się siostra ze szfagrem nabijali, że na mnie patrzeć nie moga , bo oni to isę pajaków boją ;). 52 to jest moja fajna waga. Ale jak w marcu dobiłam do 58 to mi strasznie przykro było. w miesiąc schudłam 4 kilo to po ciązy tez dam radę :)

A Gucha, cos miała w planach dzisiaj, czy się na nas obraziła?
chathamka teraz ta grupa dalej jest zamknięta tylko dla pewnej grupy stałych bywalców i tam mozna pisać jakieś problemy, a np tu tylko dac znać, ze tam opisujemy problem. A przynajmniej jest w kolorach i ustawieniach BB.
Pysia tzn ze bb nie bedzie zamkniete - ten watek na kt teraz jestesmy ?

Ja jestem drobnokoscista dlatego mniej waze:tak:. ale tej wagi po mnie nie widac:tak::tak: Jak wazylam 55kg to wyladalam pulchnie, ksiezyc w pelni na twarzy:-D:-D

chudzinka jesteś i tyle..nie ma znaczenia 50kg ważyc,bo jedna ważąc 50 bedzie wyglądała dobrze,a druga za chudo..dlatego lepiej jest dobrze wyglądac a nie przejmowac się wagą..ja przed ciążą 55 ważyłam nie raz,a tak to 53..a jak było 55 czułam sie lepiej,bo jak 53 to sie czułam jakaś za chuda..niby tylko dwa kg..;-)

reklama
A ja dzis bylam w biurze poprosic o papiery ( od 9.11 bede juz na macierzynskim) i kobietka ktora tam pracuje urodzila coreczke 10m-cy temu i sama sie mnie zapytala co bede miala i zaproponowala ze odda mi wszystkie ubranka po swojej krolewnie - strasznie mnie to ucieszylo . Powiedziala ze ma jch mnostwo i zadzwoni do mnie , inne rzeczy tez ma . Jak myslicie chcialabym sie odwdzieczyc i jej cos kupic i pomyslalam o fajnym ciuszku dla jej corki ?

Do góry