reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

No i otworzyłam orzeszki, ale je szybko zamknęłam :), co by na dluzej starczyły :)

Kejt moja droga, ja tam nei wiem gdzie ty masz miednicę, ale ja w udach nei mam :). A tam mi brzybrało 8 cm :). Ale za to sprawdziłam w mojej magicznej tabeli rozmiarów staników :) i mi się rozmiar powiększył o 4 literki :D:D:D:D. także to dupsko przeboleje:-D:-D:-D:-D
Hahahahah no ja w udach tez nie mam dupy ;)))
ale spierać się nie będę :sorry2: Ile by nie bylo kochana.... to di WIELKIEJ duuuuuuzo ci brakuje ;)) I bez dyskusji!!

reklama
MamoAlexa zadne wscibstwo tu jak w rodzinie:-):-)
Niestety w Oslo nie widzialam Lidla a juz na pewno go nie ma w mojej okolicy, i tak na nalesniczki poczekam do grudnia:tak::tak:
Ja tu juz prawie 5 lat siedze i juz mam dosyc tego kraju, 1000 razy bardziej wole Polske chociaz biedniejsza:tak::tak::-p:-p

ups:zawstydzona/y:sorki:sorry2:

no chyba tak zrobię:tak: zawsze jakiś dobry uczynek do przodu;-)
a Ty Pysioteistko idziesz na cmentarz??

to jestesmy umówione:tak:
widzisz Pysia, Pati też mówi, żeby iść na żarełko, aż dziw że to nie Ty powiedziałaś:-p

że niby ode mnie???nie oddam:no::no::no:

nagraj kochana nagraj, chętnie posłuchamy:tak:

jejku nie dręcz ich, wypuść na wolność!!! wolność dla orzeszków!!!

nie można mieć otwartych chipsów i czekolady bo się zepsują, zaleca się natychmiastowe pożarcie:tak:
ja mam wielką dupę i pożarłam m&msy... będę miała jeszcze większą, trudno:-p

Spoko rafaello zostało wybaczone, kupiłam sobie faworki :D

Ja bym polazła kupic sobie ten bigos, ale starma sie być ematyczny, a nie zlośliwa :D:D, więc tak postanowiłam zadbac o twoje sumienie i żąładek w jednym :)
Pysioteistko :-D:-D:-D:-D Genialne. Idę, bo mam dwiescie metrów na cmentarz (ale spoko, nie martwie się krzyży nie niszczę :))
PS; Wody święconej tez się nie boję :eek:

Witam Was laski .
Pati dziekuje za zaproszenie - juz tez tam dobilam .
Przykro mi tylko z powodu forum ktorym zajmowala sie Ilonka - dla mnie bylo ok - mialam pewnosc ze nikt nie patrzy co tam piszemy , a i duuuuzo weselej bylo taki maly laicik i dosc duzo aktywnych osob bylo a teraz pewnie polowa tylko pisze a reszta zurawia zapuszcza.... SZKODA.Ilonka zrobilas kawal dobrej roboty - DZIEKUJE

reklama
Do góry