reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No i otworzyłam orzeszki, ale je szybko zamknęłam :), co by na dluzej starczyły :)

Kejt moja droga, ja tam nei wiem gdzie ty masz miednicę, ale ja w udach nei mam :). A tam mi brzybrało 8 cm :). Ale za to sprawdziłam w mojej magicznej tabeli rozmiarów staników :) i mi się rozmiar powiększył o 4 literki :D:D:D:D. także to dupsko przeboleje:-D:-D:-D:-D
Hahahahah no ja w udach tez nie mam dupy ;)))
ale spierać się nie będę :sorry2: Ile by nie bylo kochana.... to di WIELKIEJ duuuuuuzo ci brakuje ;)) I bez dyskusji!!

reklama
MamoAlexa zadne wscibstwo tu jak w rodzinie:-):-)
Niestety w Oslo nie widzialam Lidla a juz na pewno go nie ma w mojej okolicy, i tak na nalesniczki poczekam do grudnia:tak::tak:
Ja tu juz prawie 5 lat siedze i juz mam dosyc tego kraju, 1000 razy bardziej wole Polske chociaz biedniejsza:tak::tak::-p:-p

ups:zawstydzona/y:sorki:sorry2:

no chyba tak zrobię:tak: zawsze jakiś dobry uczynek do przodu;-)
a Ty Pysioteistko idziesz na cmentarz??

to jestesmy umówione:tak:
widzisz Pysia, Pati też mówi, żeby iść na żarełko, aż dziw że to nie Ty powiedziałaś:-p

że niby ode mnie???nie oddam:no::no::no:

nagraj kochana nagraj, chętnie posłuchamy:tak:

jejku nie dręcz ich, wypuść na wolność!!! wolność dla orzeszków!!!

nie można mieć otwartych chipsów i czekolady bo się zepsują, zaleca się natychmiastowe pożarcie:tak:
ja mam wielką dupę i pożarłam m&msy... będę miała jeszcze większą, trudno:-p

Spoko rafaello zostało wybaczone, kupiłam sobie faworki :D

Ja bym polazła kupic sobie ten bigos, ale starma sie być ematyczny, a nie zlośliwa :D:D, więc tak postanowiłam zadbac o twoje sumienie i żąładek w jednym :)
Pysioteistko :-D:-D:-D:-D Genialne. Idę, bo mam dwiescie metrów na cmentarz (ale spoko, nie martwie się krzyży nie niszczę :))
PS; Wody święconej tez się nie boję :eek:

Witam Was laski .
Pati dziekuje za zaproszenie - juz tez tam dobilam .
Przykro mi tylko z powodu forum ktorym zajmowala sie Ilonka - dla mnie bylo ok - mialam pewnosc ze nikt nie patrzy co tam piszemy , a i duuuuzo weselej bylo taki maly laicik i dosc duzo aktywnych osob bylo a teraz pewnie polowa tylko pisze a reszta zurawia zapuszcza.... SZKODA.Ilonka zrobilas kawal dobrej roboty - DZIEKUJE

reklama
Do góry