reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
myslę ze jak faktycznie da Ci tyle ubranek to warto kupic jej coś fajnego!!!! Dla córci czy dla niej.....malo jest takich ludzi ktorzy za nic oferują pomoc lub...ubranka!!!!!A ja dzis bylam w biurze poprosic o papiery ( od 9.11 bede juz na macierzynskim) i kobietka ktora tam pracuje urodzila coreczke 10m-cy temu i sama sie mnie zapytala co bede miala i zaproponowala ze odda mi wszystkie ubranka po swojej krolewnie - strasznie mnie to ucieszylo . Powiedziala ze ma jch mnostwo i zadzwoni do mnie , inne rzeczy tez ma . Jak myslicie chcialabym sie odwdzieczyc i jej cos kupic i pomyslalam o fajnym ciuszku dla jej corki ?
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Pomysł mnie się podoba, z tym, że broń boże nie nieś tego do jej pracy, żeby nie zostało uznane za korupcję. Tutaj w UK, są bardzo wyczuleni na tym punkcie!
Jeśli zdecydujesz się na ciuszek, to polecam kupić coś neutralnego, a nie w dzikim różu, bo ja bym chyba oszalała.
Jeśli zdecydujesz się na ciuszek, to polecam kupić coś neutralnego, a nie w dzikim różu, bo ja bym chyba oszalała.
Czarodziejka
Fanka BB :)
Wiesz ja juz i tak tam nie pracuje , a rozu tez nie znosze ale ona nie wiem . Po ubrankach poznam jej preferencje...Pomysł mnie się podoba, z tym, że broń boże nie nieś tego do jej pracy, żeby nie zostało uznane za korupcję. Tutaj w UK, są bardzo wyczuleni na tym punkcie!
Dzieki laski .
Dzis odkrylam fajny sklepik nie zaden wielki market dla dzieci - calkiem maly przytulny ale maja super ceny , duzt wybor i na dzien dobry (jeszcze nic nie kupilam ale pani chyba moj inkubator dostrzegla) dala mi voucher - 10% znizki -juuuupi
Anisen
kochamy Cię mocno
przylazłam sie pozalić
mój nie miał czasu przywieźć mi tej klawiatury. Dobrze, ze obiad tzn drugie zamówil sobie do pracy, bo by był tylko na kanapkach. Jak go pytałam o której konczy to mi powiedział jutro - czyli wróci znów ok 2 albo i 3 w nocy i bedzie spał raptem ze 4 godziny. A te jego praca wymaga prezyzjii dokładności- w koncu ząbki są malutkie.
Jutro wybieram sie do Jysku- czytaj na druga strone ulicy jakies 20 metrów od bloku, zeby kupic sobie szlafroczek mieciutki za 50zł. Sliczny, ten co kiedys juz chciałam kupic i jego cena wzrosła do 100zł. Teraz nie odpuszczę.
Dzis słonca nie posiedze z Wami długo bo juz 1,5 godziny posiedziałam jak miałam korepetycje. Odwołałam wszystko z wyjątkiem maturzystów. Szkoda mi było kasy no i uczniów odsyłać ale nie było innego wyjścia.
Znachorka poczytałam sobie o tym Twoim Trutniu. Rany boskie, jakby mój zobaczył ze tacham 2 litry wody to juz bym dostała opierdziel. Słonce nie noś takich ciezarów, prosze. Teraz Twoje zdrowie i dziecka najważniejsze. On ma nosic zakupy. jak nie to ja sie do niego wybiore i zobaczy co to znaczy wnerwiona wielka lodówa.
mój nie miał czasu przywieźć mi tej klawiatury. Dobrze, ze obiad tzn drugie zamówil sobie do pracy, bo by był tylko na kanapkach. Jak go pytałam o której konczy to mi powiedział jutro - czyli wróci znów ok 2 albo i 3 w nocy i bedzie spał raptem ze 4 godziny. A te jego praca wymaga prezyzjii dokładności- w koncu ząbki są malutkie.
Jutro wybieram sie do Jysku- czytaj na druga strone ulicy jakies 20 metrów od bloku, zeby kupic sobie szlafroczek mieciutki za 50zł. Sliczny, ten co kiedys juz chciałam kupic i jego cena wzrosła do 100zł. Teraz nie odpuszczę.
Dzis słonca nie posiedze z Wami długo bo juz 1,5 godziny posiedziałam jak miałam korepetycje. Odwołałam wszystko z wyjątkiem maturzystów. Szkoda mi było kasy no i uczniów odsyłać ale nie było innego wyjścia.
Znachorka poczytałam sobie o tym Twoim Trutniu. Rany boskie, jakby mój zobaczył ze tacham 2 litry wody to juz bym dostała opierdziel. Słonce nie noś takich ciezarów, prosze. Teraz Twoje zdrowie i dziecka najważniejsze. On ma nosic zakupy. jak nie to ja sie do niego wybiore i zobaczy co to znaczy wnerwiona wielka lodówa.
reklama
Ja bym polazła kupic sobie ten bigos, ale starma sie być ematyczny, a nie zlośliwa , więc tak postanowiłam zadbac o twoje sumienie i żąładek w jednym
Pysioteistko Genialne. Idę, bo mam dwiescie metrów na cmentarz (ale spoko, nie martwie się krzyży nie niszczę )
PS; Wody święconej tez się nie boję
czuję się że mam Wasze pozwolenie na żarełko na cmentarzu, o matko jak to zabrzmiało
tej Pysia ale zniczy też nie kradnij co a księdza się boisz??
Ja kiedys 12 lat temu wazylam 55 kg i jestem ciekawa czy teraz w ciazy dobije do tej wagi
niedawno 50kg przekroczylam, ale takim chudzielcem nie jestem, tylko niska jestem 162cm
o matko... tyle to ja 5 lat temu ważyłam a teraz była dycha więcej a mam centymetr mniej od Ciebiechyba pójdę się załamię.... albo cos zjem z rozpaczy
A Gucha, cos miała w planach dzisiaj, czy się na nas obraziła?
chathamka teraz ta grupa dalej jest zamknięta tylko dla pewnej grupy stałych bywalców i tam mozna pisać jakieś problemy, a np tu tylko dac znać, ze tam opisujemy problem. A przynajmniej jest w kolorach i ustawieniach BB.
a dla kogo jest tamta grupa?
a Gucha się chyba braźnęła no:-( Gucha pipiolindo dupkę w troki i chodu do nas, bo Ci rzęsy oklepiemy!!!
LOL. tyle to ja wazyłam 5 lat temu. ale kurde po ciązy w przyszłym roku będe tyle wazyc, choc bym miała paść .
mogę się pod tym podpisać
A ja dzis bylam w biurze poprosic o papiery ( od 9.11 bede juz na macierzynskim) i kobietka ktora tam pracuje urodzila coreczke 10m-cy temu i sama sie mnie zapytala co bede miala i zaproponowala ze odda mi wszystkie ubranka po swojej krolewnie - strasznie mnie to ucieszylo . Powiedziala ze ma jch mnostwo i zadzwoni do mnie , inne rzeczy tez ma . Jak myslicie chcialabym sie odwdzieczyc i jej cos kupic i pomyslalam o fajnym ciuszku dla jej corki ?
Chathamka super, że dostaniesz ciuszki, a pomysł z ciuszkiem dla małej i czekoladkami dla starszej jak nabardziej si no popatrz jeszcze są mili ludzie na tym świecie
idę coś szamnąć a potem na zamknięty wbijam