reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Tygrynko nie chcę Ci psuć zabawy, ale wg mnie dzisiaj masz studniówkę... Ja mam młodszą ciążę o jeden dzień i mam mieć jutro, więc... ŚWIĘTUJCIE DZISIAJ :-D

reklama
czas na pewno będzie miły, tylko co potem:szok: moje biodra zaczną być większe ode mnie:szok:

a myyyy mamyyyy jutro studnióweczkę:-D:-D:-D juz mamy gotowe świeczuszki, ja mam colę, męzuś winko (ale robione przez jego tatę, więc jak dla mnie to jest bardziej wódka z sokiem winogronowym niż winko:szok:), obiadek mamy gotowy, chyba że coś smacznego sobie zamówimy i będziemy świętować :-D:-D

się biodrami przejmujesz! nie bój się, koło dzidzi się tyle nachodzisz i z nią w wózeczku, że szybko spalisz;-)
noo too ja udanej imprezki życzę i smacznego! i milusiego wieczorku:tak:
ja swoją studniówę przegapiłam:no: ale jak poświętuję po czasie to też się będzie liczyć, prawdaaa?:cool2::-p

Cześć księżniczki... późno do Was zaglądam bo zaganiana dziś jestem caluśki dzien... :( i chora przy okazji... troche nie mam siły na to, ale musze bo nie ma komu...

Mam dziś ambitny plan, by wystawić swoją suknię ślubną na allegro:tak: robię to pierwszy raz, bo dopiero niedawno się zarejestrowałam, więc mam nadzieję, że mi się uda:-) a jak coś to będę pytać Was może bardziej doświadczonych w tej materii:cool2:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Aha i mam dziś w planach upiec ciasto - pawie oczka;-)
Ech ja swoją wystawiłam ale tylko sie zirytowałam Paniami ktre chciały ja kupić za 300-400 zł a jak im pisałam swoja cene to odpisywaly ze chyba zartuje... i skonczylo sie na tym ze wstawilam ją do komisu...
Ponieważ Kejt napisała kolejnego posta proponuję żeby go edytowała i wstawiła końcówkę listy. Będzie podzielona na dwa posty i już.
To poproszę to co się nie mieści na priv - i wrzucę.... bo nie do konca jarze o co chodzi ale chyba dam rade ;)
mnie wczoraj znajomi wyciągneli na dyskotekę...marudziłam marudziłam ale mój mnie wypchnoł, koleżanki marudziły to poszłam bawiłam się super, ale szybko sie męczyłam, potańczyłam troszkę, byłam w sumie 1,5h to juz dla mnie dużo...

u nas w Toruniu, nie wiem czy u was tez po klubach chodzą reporterzy i robia fotki i reportaże z imprez..wszytko był cacy puki mnie nie wypatrzyli i stałam się ich sensacją i pupulkiem, takami sesje trzaskali, a tu Pani niech stanie a tu niech chwyci sie za brzuszek a tu że tańczy, a tu z sokiem....massakra...bede na bank w reportażu i taraz tak sie stresuje żeby to jakiś raban z tego nie był że ciężarna w dyskotece

I baaaaardzo dobrze :)) Ja tydzien temu bylam na wielkiej imprezie firmowej z koncertem T.Love i tańcami i było bosko ;)
Witajcie...

Wystawiam nos spod kołdry.... Jak mi Was brakuje!
Byłam we wtorek u lekarza, nawet mnie nie zbadał ino wypisał antybiotyki. Poszłam do apteki, i mówię aby doradziła co mogę kupić aby antybiotyków nie brać. I...mam syropek dla niemowląt, krople do nosa dla niemowląt, krople do inhalacji... Wszystko na bazie ziół, mega bezpieczne!
Do tego mleczko, cytryna, czosnek, maliny i agrest - czyli "babcine" sposoby.
Niestety we Wszystkich Świętych będę w domu - to pierwsze takie moje święto. Ale teraz muszę się wyleczyć! To dla małego!
Mąż mnie wspiera, jest dla mnie taki kochany. Troszczy się i dzwoni czy czegoś mi nie trzeba... Wczoraj szybko wyskoczyłam do pobliskiego sklepu i kupiłam rybkę. Miałam zamiar wczoraj mu zrobić pyszny obiad, ale nie miałam sił! Borok odkąd jestem chora na samych kanapkach żyje!

Dobra, zmykam od kompa... Mam nadzieję, że raz dwa mi się poprawi i wrócę do Was!
Buziakiii !
Współczuję i dosłownie łączę się bólu...
NO TO MAMY PIERWSZĄ FOTKĘ NA BARDZO ZNANYM PORTALU

picture11017.jpg

Pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mnie zgaga męczy:-( Ratunku!!! Już mam dość!
Rennie - owocowe - tó mój przyjaciel...
ja sobie dodałam drugi suwaczek ,żeby nie przegapić studniówki :)

a mi już zostało 96 dni do 3 lutego:-) z Grzeskiem z tej okzaji zjedliśmy frytki i wypiliśmy pepsi:-)
Uuuuu to teraz co chwilę święto będziemy miały - nasze 100-dniówki...

zara rozmowy w toku o cudzoziemcach. Z reklamy jeden opowiadał że jest obrzezany i laski na to lecą... :p hehee no fakt okres jesienny i każda grzyba szuka :-D

Huurraaaaa udało mi się umówić do dentysty na 6 listopada :)

Ostatnia edycja:
to je zjedz tylko powiedz jakie to kupię sobie takie same i też zjem:tak:najlepiej w tym samym momencie:-D

czas na pewno będzie miły, tylko co potem:szok: moje biodra zaczną być większe ode mnie:szok:

a myyyy mamyyyy jutro studnióweczkę:-D:-D:-D juz mamy gotowe świeczuszki, ja mam colę, męzuś winko (ale robione przez jego tatę, więc jak dla mnie to jest bardziej wódka z sokiem winogronowym niż winko:szok:), obiadek mamy gotowy, chyba że coś smacznego sobie zamówimy i będziemy świętować :-D:-D
Proponuje z wedla taką dużą bomboniere, a na kiedy się umawiamy z konsumpcją?:-D

Tygrynko nie chcę Ci psuć zabawy, ale wg mnie dzisiaj masz studniówkę... Ja mam młodszą ciążę o jeden dzień i mam mieć jutro, więc... ŚWIĘTUJCIE DZISIAJ :-D

nieee dzisiaj nieee:no: bo dzisiaj kluski śląskie z cebulką i skwarkami:-D
ja właściwie wszystko mam na słowo honoru bo nie pamiętam dokładnie daty ostatniej miesiączki... ale tą co podałam to praktycznie pierwsze usg (podobno najbardziej prawdopodobne:tak:) potwierdziło z różnicą o jeden dzień... i ja jadę wg tamtego, czyli takiego czegoś co mam na stronie głównej http://babystrology.com/tickers/bab...k i marta&year=2010&month=2&day=8&babycount=1

się biodrami przejmujesz! nie bój się, koło dzidzi się tyle nachodzisz i z nią w wózeczku, że szybko spalisz;-)
noo too ja udanej imprezki życzę i smacznego! i milusiego wieczorku:tak:
ja swoją studniówę przegapiłam:no: ale jak poświętuję po czasie to też się będzie liczyć, prawdaaa?:cool2::-p

się przejmuje bo mi się cięzko do kabiny prysznicowej wchodzi:-D
świetuj kochana nawet i dzisiaj, teraz to już każdy dzień można świetować... jej a jak niedługo bedzie 50 dni do... potem 30, 20...:szok:

Ja coś miłego mam napisać?? Czy Ty mnie czasem nie przeceniasz??:-p

podlizuję się wiesz:-p

Cześć księżniczki... późno do Was zaglądam bo zaganiana dziś jestem caluśki dzien... :( i chora przy okazji... troche nie mam siły na to, ale musze bo nie ma komu...
Ech ja swoją wystawiłam ale tylko sie zirytowałam Paniami ktre chciały ja kupić za 300-400 zł a jak im pisałam swoja cene to odpisywaly ze chyba zartuje... i skonczylo sie na tym ze wstawilam ją do komisu...

biedulko kuruj się:tak: i odpoczywaj już!!
a o Twojej sukience czytałam już kiedyś, głupie pindolinki, przecież masz prawo wystawić swoją cenę, zwłaszcza, że wcześniej przecież wydałaś na sukienkę... wnerwiają mnie takie maile: chyba Pani żartuje... nie podoba się to zmykać i już:tak:

zara rozmowy w toku o cudzoziemcach. Z reklamy jeden opowiadał że jest obrzezany i laski na to lecą... :p hehee no fakt okres jesienny i każda grzyba szuka :-D
Huurraaaaa udało mi się umówić do dentysty na 6 listopada :)

no i pięknie:tak: czekamy na relacje:tak:
ja chyba nie mogę oglądać bo mój mężuś reaguje alergicznie na wszelkie tematy o cudzoziemcach (mój wcześniejszy narzeczony był Hiszpanem)... ale ciekawi mnie ten co się tak reklamował:-D

Proponuje z wedla taką dużą bomboniere, a na kiedy się umawiamy z konsumpcją?:-D

hmm a ja mogę Raffaello?bo lubię kokosowe:zawstydzona/y:

no i pięknie:tak: czekamy na relacje:tak:
ja chyba nie mogę oglądać bo mój mężuś reaguje alergicznie na wszelkie tematy o cudzoziemcach (mój wcześniejszy narzeczony był Hiszpanem)... ale ciekawi mnie ten co się tak reklamował:-D

hmm a ja mogę Raffaello?bo lubię kokosowe:zawstydzona/y:
może być :-Dteż uwielbiam, ale wiem że nie każdy przepada za kokosem i wybrałam coś neutralnego:-pNo to kiedy?:-)

reklama
aaa i byłam dzisiaj w aptece i z głupia frant zapytałam czy mają jakieś próbki produktów dla kobiet w ciąży i dostałam 2 razy po 10ml Mustelli którą używam:tak: a to była malusia apteczka, no i proszę:-) więc jak coś to się pytajcie:tak:

Do góry