reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
może być :-Dteż uwielbiam, ale wiem że nie każdy przepada za kokosem i wybrałam coś neutralnego:-pNo to kiedy?:-)

nooo to superancko:-D to ja proponuję jakiś wieczór w przyszłym tygodniu bo teraz do pon z domu nie wychodzę chyba że na jakiś malusi spacerek (za dużo się nalatałam wczoraj i dzis i rodzina krzyczy, że dostałam pozwolenie to teraz przesadzam, poza tym mieszkamy niedaleko jednej z największych poznańskich nekropolii dookoła której już się dzieją cyrki...) może być??

a co do tego cmentarza... widziałam że mają tam rogale marcińskie (takie pychotki z makiem), bigosik (uwielbiam taki na świeżym powietrzu) i pierniczki, myślicie, że to wypada przejść się w tamte okolice tylko na jedzenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Boże jaka jestem potworna:szok::szok: ale w Poznaniu ani w okolicach nie mam żadnej rodziny ani znajomych na cmentarzach, więc...

nieee dzisiaj nieee:no: bo dzisiaj kluski śląskie z cebulką i skwarkami:-D
ja właściwie wszystko mam na słowo honoru bo nie pamiętam dokładnie daty ostatniej miesiączki... ale tą co podałam to praktycznie pierwsze usg (podobno najbardziej prawdopodobne:tak:) potwierdziło z różnicą o jeden dzień... i ja jadę wg tamtego, czyli takiego czegoś co mam na stronie głównej http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Tomek%20i%20marta&year=2010&month=2&day=8&babycount=1

Ale tam masz wpisany termin na 8 lutego - ja też mam na 8 lutego :tak:No i ja też nie mam pojęcia kiedy miałam ostatnią @ bo już się poddałam i przestaliśmy się starać o Maleństwo.

Ech ja swoją wystawiłam ale tylko sie zirytowałam Paniami ktre chciały ja kupić za 300-400 zł a jak im pisałam swoja cene to odpisywaly ze chyba zartuje... i skonczylo sie na tym ze wstawilam ją do komisu...
Uuuuu to teraz co chwilę święto będziemy miały - nasze 100-dniówki...

No zobaczymy co będzie z tą suknią:confused: a my studniówkę mamy w tym samym dniu -> ile dobrze policzyłam 13 listopada, więc nie możemy jej przegapić:-D napisałam Ci wiadomość na priva:-D kuruj się kochana:-)

nooo to superancko:-D to ja proponuję jakiś wieczór w przyszłym tygodniu bo teraz do pon z domu nie wychodzę chyba że na jakiś malusi spacerek (za dużo się nalatałam wczoraj i dzis i rodzina krzyczy, że dostałam pozwolenie to teraz przesadzam, poza tym mieszkamy niedaleko jednej z największych poznańskich nekropolii dookoła której już się dzieją cyrki...) może być??

a co do tego cmentarza... widziałam że mają tam rogale marcińskie (takie pychotki z makiem), bigosik (uwielbiam taki na świeżym powietrzu) i pierniczki, myślicie, że to wypada przejść się w tamte okolice tylko na jedzenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Boże jaka jestem potworna:szok::szok: ale w Poznaniu ani w okolicach nie mam żadnej rodziny ani znajomych na cmentarzach, więc...
:-D:-D:-D:-D padłam
To może idź jeszcze pod krzyz zapal znicz, to cię sumienie nie bedzie gryzło :)

Jak najbardziej:-) bo na weekendzie trzeba będzie rodzinę "obsłużyć":sorry2: to lepiej siedź w domu bo dziadki by Was tam zadeptali:-p a po jedzonko jak dobre to warto się pofatygować;-):-)

reklama
Rechotku sliczności moje pieknie wyglądałaś:tak:

Ilonka to może maluszek będzie Ci płakał śpiewająco??:-D a już na pewno rodzice nie będą mu psuli ucha nucąc kołysanki-zazdroszczę baaardzo, bo mi słoniątko na ucho nadepnęło:tak: wkleja jakąś próbkę Twojego śpiewu:tak::tak:

znowu coś czytam o jakimś zamkniętym a mnie nikt nigdzie nie zapraszał:-:)-(

haha fajnie by było jakby płakał śpiewająco :-) niestety nie mam żadnego nagrania z moim udziałem SOLO :-p:-(

GŁODNE BOBO !!! A mój rozlicza szkody jeszcze i spóźni się do domu ;(

Do góry