reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Rechotku sliczności moje pieknie wyglądałaś:tak:

Ilonka to może maluszek będzie Ci płakał śpiewająco??:-D a już na pewno rodzice nie będą mu psuli ucha nucąc kołysanki-zazdroszczę baaardzo, bo mi słoniątko na ucho nadepnęło:tak: wkleja jakąś próbkę Twojego śpiewu:tak::tak:

znowu coś czytam o jakimś zamkniętym a mnie nikt nigdzie nie zapraszał:-:)-(

reklama

Ilonka to może maluszek będzie Ci płakał śpiewająco??:-D a już na pewno rodzice nie będą mu psuli ucha nucąc kołysanki-zazdroszczę baaardzo, bo mi słoniątko na ucho nadepnęło:tak: wkleja jakąś próbkę Twojego śpiewu:tak::tak:

to napisz priva do patrycji. Takie przoczenie!!! Normalnie patrycja bedzie Cię do lutego przepraszać :D

nie wiecie, ale śpiewałam parę lat w chórze, który zbierał złoto we Francji dość długo i najlepiej mi się wycisza przy takiej muzyce :zawstydzona/y:

Zdolna bestia :) Ja śpiewałam tylko w takim kościelnym chórku ;P Kiedyś uwielbiam śpiewać i grać na czym tylko się da (najpierw były organy, potem flet, w między czasie cymbałki haah). Tylko nut nie umiem używać, wszystko robię na słuch, ale podobno dobry ;)

Czytałam o tej diecie cukrzycowej (bo sama przez 2 tyg. ją stosowałam) i tam jest że można krakersy, paluszki, niestety zero słodkiego a z owoców to najlepiej jabłko (niedużo) i grapefruit (ten wcale nie wpływa na poziom cukru).

Kropeczko
Bardzo dobry jest sok z marchwii taki jednodniowy, albo samemu robić w sokowirówce, bo wychodzi taniej. No, ale najważniejsze, że jest słodki. Nie wiem jak to możliwe ale tak jest :) Pyyycha. Ja wiem, że ogólnie przy cukrzycy (może tylko takiej ogólnie, a nie w ciąży) nie można soku jabłkowego i winogron. Ale to byś musiała skonsultować z lekarzem.

Rechot Ty normalnie jesteś gwiazda :) Wyglądałaś superowo imprezowo :) A kiecka odjazdowa hehe

oo dobrze wiedzieć z tymi bodami za taką fajną cenę:-) mąż ma niedaleko do lidla z pracy, już mu piszę żeby wstąpił:-D
a ja zajadam marcheweczkę jak tu któraś poradziła bo mam mega ochotę na słodkie. ale nie to samo co cokoladka:no:
czy Wasze dzidzie też tak jakby Was czasem kopały tam gdzie są żebra? bo coś mnie strasznie uwiera dzisiaj tak wysoko i się zastanawiam czy to moja córa tak sobie wysoko siedzi:-p

tygrynko popatrz w swoich prywatnych wiadomościach u góry na panelu bo zostałaś zaproszona jako jedna z pierwszych;-):-)

I nie zapomniałam o Tygrynce:-p

Kropeczko
Bardzo dobry jest sok z marchwii taki jednodniowy, albo samemu robić w sokowirówce, bo wychodzi taniej. No, ale najważniejsze, że jest słodki. Nie wiem jak to możliwe ale tak jest :) Pyyycha. Ja wiem, że ogólnie przy cukrzycy (może tylko takiej ogólnie, a nie w ciąży) nie można soku jabłkowego i winogron. Ale to byś musiała skonsultować z lekarzem.

dziękuję;-), sprobuję bo narazie wcinałam surowe ;) ale może soczek słodszy. wiesz, ja nie mam cukrzycy ciążowej, tylko po prostu wynik wyszedł dość wysoki i muszę te słodkości ograniczyć, ale nie zupełnie eliminować - od czasu do czasu mogę coś słodkiego, więc myślę że jabłka i winogrona nie zaszkodzą:tak:

reklama
eee dziewczyny o co chodzi? czemu jak zrobiłam sobie ładny napis "córusia" na glitery.pl i dodałam go tutaj, to teraz po jakimś czasie zmienił mi się w napis "glitery" ? :dry: nauczcie mięęę

Do góry