AniaForever
Polinezja i Jamajka
A Tygrynki jak nie bylo tak nima....
No bo ona po wizycie miała na kolację do teściów iść więc pewnie jej się troszkę zejdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Tygrynki jak nie bylo tak nima....
żadne wytłumaczenie... powinna se załatwić zdalny dostęp do BB i smsem napisać tu wiadomość...No bo ona po wizycie miała na kolację do teściów iść więc pewnie jej się troszkę zejdzie
hahaha Tygrynka zawsze sie pojawia pozna pora , bedzie napewno - dzis ma mala rocznice wiec maz na pewno cos zaplanowal - nie martw sie niedlugo bedzieno... oby wszystko było okej...a jak jutro dopiero się pojawi i powie że nie miała siły dziś pisać to focha szczelę normalnie
Ja nie mam nr, ale któraś pewnie ma to może do niej smsa wysłać i dać jej do zrozumienia że powinna się wstydzić, że się nie postarała żeby mieć możliwość zrelacjonować nam całą wizytę na żywo z fotela najlepiej Niech się zastanowi nad swoim postępkiemżadne wytłumaczenie... powinna se załatwić zdalny dostęp do BB i smsem napisać tu wiadomość...
Ja nie mam nr, ale któraś pewnie ma to może do niej smsa wysłać i dać jej do zrozumienia że powinna się wstydzić, że się nie postarała żeby mieć możliwość zrelacjonować nam całą wizytę na żywo z fotela najlepiej Niech się zastanowi nad swoim postępkiem
No ja myślę, że nie zachowasz sie TAK KARYGODNIE jak Tygrynka i już aktywowałaś sobie telekonferencję on line przez skype/msn ?
Ja idę jutro o 15 na USG i nie mogę się już doczekać podglądania mojej Kruszynki.
taki suprajs
Ja na razie zmykam bo mezus przyjechal:-):-)
Kobietki, czy Wy też macie tak że cały czas czujecie jakbyście miały pełen pęcherz? Zrobie siusiu, wrócę na moejsce i znowu czuję że jest pełno...
]Ja idę jutro o 15 na USG i nie mogę się już doczekać podglądania mojej Kruszynki[/COLOR]