reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
żadne wytłumaczenie... powinna se załatwić zdalny dostęp do BB i smsem napisać tu wiadomość...:-p:-p:-p:-p
Ja nie mam nr, ale któraś pewnie ma to może do niej smsa wysłać i dać jej do zrozumienia że powinna się wstydzić, że się nie postarała żeby mieć możliwość zrelacjonować nam całą wizytę na żywo z fotela najlepiej:-p Niech się zastanowi nad swoim postępkiem:tak:

Witam wieczorowo.

Dzisiaj miałam koszmarnie ciężki dzień, ale prawie dałam radę :-p Padam właśnie na ryj, ale musiałam odwiedzić BB :-)

Widziałam pomysł Ilonki z nowym forum. Zarejestrowałam się i zobaczymy czy dane mi będzie otrzymać aktywację :-D

Mam nadzieję że Wy miałyście udany dzień i wszystkie wizyty były OK.
Ja idę jutro o 15 na USG i nie mogę się już doczekać podglądania mojej Kruszynki.

Kolorowych snów Śnieżynki

Ja nie mam nr, ale któraś pewnie ma to może do niej smsa wysłać i dać jej do zrozumienia że powinna się wstydzić, że się nie postarała żeby mieć możliwość zrelacjonować nam całą wizytę na żywo z fotela najlepiej:-p Niech się zastanowi nad swoim postępkiem:tak:

No raczej... powinna być telekonferencja on line i sesja pt: pytania/odpowiedzi lekarza gin;-)

reklama

Dziękować mój dobry duszku :) Cmok

Ja na razie zmykam bo mezus przyjechal:-):-)

No to miłego... ekhm... wieczoru ;)

Kobietki, czy Wy też macie tak że cały czas czujecie jakbyście miały pełen pęcherz? Zrobie siusiu, wrócę na moejsce i znowu czuję że jest pełno...

Nio często tak mam, ale to chyba od dzidźki zależy jak się ułoży. Podobno może usiąść na pęcherzu i wtedy tak się dzieje. Ja dodatkowo mam problem z siusianiem, bo niby bardzo mi się chce a leci tak mało tylko kap kap :p

]Ja idę jutro o 15 na USG i nie mogę się już doczekać podglądania mojej Kruszynki[/COLOR]

Trzymam kciuki i pozdrów malutką od ciotek-lutówek :) Daj znać po wizycie :) Słodkich snów

Ja już po kąpu kąpu i od razu lepiej się czuję :) Herbatka stygnie, kolacyjka gotowa więc lecę szamać, a potem chyba się legnę do wyrka, bo sporo dziś zrobiłam i padnięta z letka jestem :p Dobranoc lasencje :D CMOKTUSIE W PIPUSIE :)

Do góry