reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a ty wstydziochu cos sobie takie male foto strzelila??????niedobry kotek lol
jak sie naucze wstawiac to zmienie ale - jak sie nie ma co sie lubi...
A teraz czekam az mi jakas duszyczka suwaczek wklei
zabeczko sorki w takim razie wracaj do nas predko , ja tez jestem glodna ale tak sie wczulam w watek ze mi sie nie chce zejsc na dol a moj truten spi

Ech ... myslałam że sobie daje rade z kompem ...a tu dalej avka nie mam ... :p

Znachorka jak widzisz swoja fotke na forum zaraz po opublikowaniu posta kliknij prawym przyciskiem myszencji swoja fotke i ci sie lista otworzy na samym dole masz wlasciwosci...kliknij otworzy ci sie okienko i masz tak lokalizacjie....skopiuj ten adres i wklej na dole w profilu swoim nowego forum....

jak sie naucze wstawiac to zmienie ale - jak sie nie ma co sie lubi...
A teraz czekam az mi jakas duszyczka suwaczek wklei
zabeczko sorki w takim razie wracaj do nas predko , ja tez jestem glodna ale tak sie wczulam w watek ze mi sie nie chce zejsc na dol a moj truten spi

Znajdz sowaczek jaki ci sie podoba...potem na samym koncu jak juz robisz sobie ten suwaczek masz kilka linkow(adresow...to wybierz ten z kodem BBCode .skopiuj i wklej w info profilu...tam gdzie masz duze okienko "podpis"...

Ostatnia edycja:
Kobietki, czy Wy też macie tak że cały czas czujecie jakbyście miały pełen pęcherz? Zrobie siusiu, wrócę na moejsce i znowu czuję że jest pełno...
Kiedy badanie moczu robiłaś ?
Ja też często robię ale to ma związek z ułożeniem Zuzi bo ona mi kopie w pęcherz :-D Jak są bakterie w moczu to też tak może być - gin Ci coś pewnie da a ja sobie pomogłam żurawinką suszoną i piciem (dużo piłam więc bakterie się nie mnożyły za szybko bo filtrowanie było non stop).
a wcześniej miałam bakterie w moczu więc też tak latałam jak opisujesz.

Ej gdzie TYGRYYYYYYYYYYYYYYYYNKA

reklama
Do góry