zabeczka
Fanka BB :)
Izunia,ja jeszcze spac nie ide, na razie tylko amac ide z mezulem, jeszcze sie odezwe:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ty juz masz fotke
zabeczko dobranoc
jak sie naucze wstawiac to zmienie ale - jak sie nie ma co sie lubi...a ty wstydziochu cos sobie takie male foto strzelila??????niedobry kotek lol
Ech ... myslałam że sobie daje rade z kompem ...a tu dalej avka nie mam ...
jak sie naucze wstawiac to zmienie ale - jak sie nie ma co sie lubi...
A teraz czekam az mi jakas duszyczka suwaczek wklei
zabeczko sorki w takim razie wracaj do nas predko , ja tez jestem glodna ale tak sie wczulam w watek ze mi sie nie chce zejsc na dol a moj truten spi
maszEch ... myslałam że sobie daje rade z kompem ...a tu dalej avka nie mam ...
Kiedy badanie moczu robiłaś ?Kobietki, czy Wy też macie tak że cały czas czujecie jakbyście miały pełen pęcherz? Zrobie siusiu, wrócę na moejsce i znowu czuję że jest pełno...
no... oby wszystko było okej...a jak jutro dopiero się pojawi i powie że nie miała siły dziś pisać to focha szczelę normalnieA Tygrynki jak nie bylo tak nima....