reklama
marga82
Lutóweczka2010
słonko to bedzie je wrzucał do łózeczka -moj tak wlasnie robi :-)U mnie zbędne miejsce zajmuje kupa ubrań która lezy na podłodze , bo mój Kocur ma nawyki z domu że mamusia wszytsko mu pierze i czyści buciki itp . A jak pytam czemu nie wrzuci do kosza z brudną bielizną to mówi że to sa jeszcze rzeczy do chodzenia . A potem pretensja : Ja nie mam w czym chodzić , wszystko brudne ... dlatego wole żeby było zamiast tego łóżeczko , nie będzie miejsca an tą kupe to bedzie wrzucał do kosza
Nie lubi jak krzycze , a krzyczałabym bardzo że jego smierdzące majtki i skarpetki leżą na czyściutkiej pościeli dzidziusia ! A jakby to nie pomogło to codzień do snu podkładałabym mu brudną bielizne ja jego poduszke !!! Hahahah ! Niecny plan !!!
marga82
Lutóweczka2010
ja za wiele nie mam troszke ubranek po siostrzencu i łózeczko!Wszystko planujemy kuypic w listopadzie bo przerazaja mnie zakupy w grudniu jak bedzie full ludzi wszedzie :-)a dużo już macie kupione?ja nic nie mam,Piotrek mówi ,że za wcześnie(no i te przesądy)
marga82
Lutóweczka2010
okrutna kara :-);-):-):-):-)Nie lubi jak krzycze , a krzyczałabym bardzo że jego smierdzące majtki i skarpetki leżą na czyściutkiej pościeli dzidziusia ! A jakby to nie pomogło to codzień do snu podkładałabym mu brudną bielizne ja jego poduszke !!! Hahahah ! Niecny plan !!!
marga82
Lutóweczka2010
w polsce ceny tez nie małe tyle ze w irlandii zarobki ciutek wieksze :-)ja mogę tylko przez allegro,bo mieszkam w Irlandii,a tu ceny masakra
Dziewczyny pomocy.. ale mnie głowica boli i w ogole to sie zaczynam martwic bo cos nisko czuję ruchy i takie nacisniecia jakby mi sie siku chcialo.. tak dziwnie..
mam nadzieję ,że to nic poważnego.. chyba idę zaraz spać, bo siedzę i się martwię .. muszę to przespać.. tymbardziej ze jutro moje kochanie wraca
mam nadzieję ,że to nic poważnego.. chyba idę zaraz spać, bo siedzę i się martwię .. muszę to przespać.. tymbardziej ze jutro moje kochanie wraca
reklama