reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
U mnie zbędne miejsce zajmuje kupa ubrań która lezy na podłodze , bo mój Kocur ma nawyki z domu że mamusia wszytsko mu pierze i czyści buciki itp . A jak pytam czemu nie wrzuci do kosza z brudną bielizną to mówi że to sa jeszcze rzeczy do chodzenia . A potem pretensja : Ja nie mam w czym chodzić , wszystko brudne ... dlatego wole żeby było zamiast tego łóżeczko , nie będzie miejsca an tą kupe to bedzie wrzucał do kosza :p
słonko to bedzie je wrzucał do łózeczka -moj tak wlasnie robi :-)

Nie lubi jak krzycze , a krzyczałabym bardzo że jego smierdzące majtki i skarpetki leżą na czyściutkiej pościeli dzidziusia ! A jakby to nie pomogło to codzień do snu podkładałabym mu brudną bielizne ja jego poduszke !!! Hahahah ! Niecny plan !!!

Dziewczyny pomocy.. ale mnie głowica boli :sad: i w ogole to sie zaczynam martwic bo cos nisko czuję ruchy i takie nacisniecia jakby mi sie siku chcialo.. tak dziwnie..
mam nadzieję ,że to nic poważnego.. chyba idę zaraz spać, bo siedzę i się martwię .. muszę to przespać.. tymbardziej ze jutro moje kochanie wraca :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
nie martw się,ja ostatnio miałam to samo,poleciałam zrobić usg i okazało się że dzidzia jest główką w dół i na nerw uciska i dlatego taki ból i wrażenie jakbyś co chwilę musiała do łazienki chodzić

Do góry