reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

WITAM WAS BRZUCHATKI
Wpadam tylko na chwile powiedziec ze jestem w kiepski stanie - strzelilo mi cos w kregoslupie i caly praktycznie czas leze . Moj smaruje mnie mascia jakas ale nie mam na nic ochoty tak mnie boli . Na noc przykleje sobie kapsi plaster rozgrzewajacy - muzsze sprobowac wszystkiego , strasznie mnie boli , zaczelam kulec na lewa noge tak promieniuje mi ten bol. Do lekarza sie nie wybieram bo PARACETAMOL to ja mam w domu ... Chcialam zaczac robi pokoj dla Milenki no i zaczelam ze teraz leze , czytam Was na biezaco ale nie mam weny na pisanie . Sorki - trzymam kciuki za wizyty , za Wasze zdrowka .buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Kejt82 ja sie boje ze po porodzie i karmieniu piersi bardzo zmaleja, beda jeszcze mniejsze niz przed ciążą i zostanie się góra skóry i rozstepów .. mam nadzieje ze to naprawde tylko moja najczarniejsza wyobraznia, oczywiscie zdrowie mojego Synka jest dla mnie najważniejsze i w ogole cały On jest najważniejszy ;) i fajnie by było jakby mógł pić najlepsze mleczko z ładnej piersi :-p bo chce Mu dać wszystko co najlepsze:laugh2: hehe wiecie co chyba jednak pora spać , bo mam to do siebie ,że jak już zmęczona jestem to czasem marudzę bez sensu :laugh2::laugh2::-p

Dobranoc Śnieżynki ;****

Chathamka napisalam Ci wiadomosc na priv ale nie wiem dlaczego nie moge jej wyslac:szok:

Moze lepiej idz do lekarza najlepiej ostry dyzur bo z kregoslupem nie ma zartow

Kejt82 ja sie boje ze po porodzie i karmieniu piersi bardzo zmaleja, beda jeszcze mniejsze niz przed ciążą i zostanie się góra skóry i rozstepów .. mam nadzieje ze to naprawde tylko moja najczarniejsza wyobraznia, oczywiscie zdrowie mojego Synka jest dla mnie najważniejsze i w ogole cały On jest najważniejszy ;) i fajnie by było jakby mógł pić najlepsze mleczko z ładnej piersi :-p bo chce Mu dać wszystko co najlepsze:laugh2: hehe wiecie co chyba jednak pora spać , bo mam to do siebie ,że jak już zmęczona jestem to czasem marudzę bez sensu :laugh2::laugh2::-p

Dobranoc Śnieżynki ;****

Ja mialam taka sytuacje z piersiami najpierw byly duuuze jak karmilam ale jak schudlam to piersi schudly razem ze mna:-D:-D

Chathamka napisalam Ci wiadomosc na priv ale nie wiem dlaczego nie moge jej wyslac:szok:

Moze lepiej idz do lekarza najlepiej ostry dyzur bo z kregoslupem nie ma zartow
Rzeczywiscie nie mam wiadomosci nie wiem czemu , a do lekarza to wiesz jak tu jest raz juz bylam kiedys w takiej sytuacji i dal mi ... standard PARACETAMOL . Na ostrym dyzurze czekalam kilka godzin do rana bo sytuacja stala sie na nocnnej zmianie w pracy .

Rzeczywiscie nie mam wiadomosci nie wiem czemu , a do lekarza to wiesz jak tu jest raz juz bylam kiedys w takiej sytuacji i dal mi ... standard PARACETAMOL . Na ostrym dyzurze czekalam kilka godzin do rana bo sytuacja stala sie na nocnnej zmianie w pracy .

Wiem ze kaza czekac ale gdy mi cos dolega ja jezdze tylko na ostry dyzur bo wiem ze zostane dokladnie przebadana,czasem warto poczekac ale wiesz co tak napawde sie stalo:happy:

Ostatnia edycja:
Chathamanko a ten plaster na pewno jest dobry??? można w ciąży?? weź może ciepłą kapiel albo chociaż prysznic i skieruj strumień wody na bolące miejsce, mi pomogło... mam nadzieję, że ci przejdzie, dawaj znać:tak: trzymaj się ciepło,buźka

Wiem ze kaza czekac ale gdy mi cos dolega ja jezdze tylko na ostry dyzur bo wiem ze zostane dokladnie przebadana,czasem warto poczekac ale wiesz co tak napawde sie stalo:happy:
Edyta - ja juz mialam taka sytuacje mam nadzieje ze tak ja zawsze po kilku dniach minie . Ja dzwignelam takie tamrzeczy i stawiajac na podlaoge poczulam jak by mnie prad w kregoslup porazil ...
Tygrynko mnie boli w miejscu gdzie konczy sie kosc ogonowa - strasznie tak promieniuje w gore , ale musze to przeczekac . Tez myslalam o kapieli a na koniec ten plaster - zobaczymy..

Chathamko Napisze tu na temat benefitow otorz od 25 tyg mozesz starac sie o dodatek na jedzenie jest on wyplacany jednorazowo w kwocie £190 formularz bierzesz chyba z job centre lub dostajesz od poloznej.No i nalezy sie becikowe jesli pobierasz jakies benefity typu chousing benefit lub tax credit jest on wyplacany w wysokosci £500 mozna sie o niego starac 11 tyg przed porodem lub do 3 miesiecy po porodzie,dodatkowo jak sie urodzi dzidzia dostaniesz dla niej czek na sume £250 i bedziesz musiala zalozyc dziecku konto i je tam wplacic.
W bootsie jest fajna promocja jak wyrobiisz sobie karte to po kupnie pampersow newborn dostaniesz torbe do wozka za darmo jest ona warta £29 wiec sadze ze warto:cool2::-):-)

reklama
No i jeszcze jak kupilam wozek w toys r us to po 3 miesiacach maja mi przyslac £70 w talonie na zakupy u nich wiec jesli nie masz jeszcze lozeczka lub wozka i jesli tam kupisz cos dla dziecka to Tobie tez przysla talon nie wiem na ile £ bo to zalezy ile u nich wydasz im wiecej zaplacisz za zakupy tym wiecej dostaniesz:-):-)
Jesli chcesz to mozesz sprawdzic czy u was tez jest cos takiego:-)

Do góry