Juz wiem - to Ty mieszkasz w poludniowo - zach a Ja w poludn- wsch Anglii -e tam kawalek jest ale nie tak daleko , jak by bylo na pol to gorzej...Dzieli nas kawalek drogi
Ale dobrze ze jest ktos z tych stron co ja
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jestem tu 5 lat i nigdy nie kozystalam z rzadnych profitow - nie datego ze bym nie chciala , ale zawszemialam dobrze platna prace . A mieszkanie z counsilu to raczej ciezko dostac , trzeba spelniac pewne warunki - ja nie mam szans . Mymieszkamy w bardzo ladnym nawet nowoczenym( jak na te niektore nory ) domu , mamy ogrod co tez jest plusem ( nawet ma wiecej jak 2x2 ), zadnej wilgoci , grzyba jak w niektorych norach - Boze nieraz ludzie to w takich warukach mieszkaja .... Duza piwnica 2 livingi , 2 sypialnie itp i placimy nawet nie duzo -500 funtow + platy .A Ty masz z counsilu?
W lutym minie rok jak dostalismy z councilu.
My mieszkalismy w domu ktory mial 3 wielkie pokoje i 2 sypialnie ale to byl wielki dom i bardzo zimny.W zimie za jego miesieczne ogrzewanie placilismy £599 + wynajem £1000 miesiecznie i inne oplaty a jak sie cos zepsulo to lanlord nie chcial naprawic nie mielismy umowy wiec powiadomilismy council po jakims czasie przychodzila do nas pani ktora sie wszystkim zajela i w taki sposob dostalismy mieszkanie ktore zaznaczylismy i jestem bardzo zadowolona mamy ogrzewanie komunalne,rentu nie placimy council tax tylko £10 miesiecznie bo mamy dodatki i prad mamy na karte ale ladujemy za £ 10 i starcza nam na 3 tyg,szkola blisko sklepy tez nie ma na co narzekac:-):-):-)
To super ze dostaliscie , moja przyjaciolka tez dostala super chate i jest bardzo zadowolona . Ja energie i prad tez mam na klucz wiec w zime troszke wiecej wycodzi ale nie jest zle a mieszkanko przytulne i cieple - dobrze sie w nim czuje . Myslelismy o kupnie czegos ale jakos tak nie jestem pewna tego swojego i strach no i teraz dzidzia ... raczej sie nie zdecydujemy . Poza tym nie chce chyba zeby moje dziecko chodzilo tu do szkoly wiec mamy do wyboru a i czasu tez troszke nie chce zebys mnie wziela za jakas panienke ... ale te szkoly tutaj , wystarczy popatrzec na te angielki - bez komentarza - wulgarne to malo powiedziane.Moze ktos mnie opitoli ale to moje zdanieW lutym minie rok jak dostalismy z councilu.
My mieszkalismy w domu ktory mial 3 wielkie pokoje i 2 sypialnie ale to byl wielki dom i bardzo zimny.W zimie za jego miesieczne ogrzewanie placilismy £599 + wynajem £1000 miesiecznie i inne oplaty a jak sie cos zepsulo to lanlord nie chcial naprawic nie mielismy umowy wiec powiadomilismy council po jakims czasie przychodzila do nas pani ktora sie wszystkim zajela i w taki sposob dostalismy mieszkanie ktore zaznaczylismy i jestem bardzo zadowolona mamy ogrzewanie komunalne,rentu nie placimy council tax tylko £10 miesiecznie bo mamy dodatki i prad mamy na karte ale ladujemy za £ 10 i starcza nam na 3 tyg,szkola blisko sklepy tez nie ma na co narzekac:-):-):-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
To super ze dostaliscie , moja przyjaciolka tez dostala super chate i jest bardzo zadowolona . Ja energie i prad tez mam na klucz wiec w zime troszke wiecej wycodzi ale nie jest zle a mieszkanko przytulne i cieple - dobrze sie w nim czuje . Myslelismy o kupnie czegos ale jakos tak nie jestem pewna tego swojego i strach no i teraz dzidzia ... raczej sie nie zdecydujemy . Poza tym nie chce chyba zeby moje dziecko chodzilo tu do szkoly wiec mamy do wyboru a i czasu tez troszke nie chce zebys mnie wziela za jakas panienke ... ale te szkoly tutaj , wystarczy popatrzec na te angielki - bez komentarza - wulgarne to malo powiedziane.Moze ktos mnie opitoli ale to moje zdanie
Jesli chodzi o szkoly to katolickie sa najgorsze,wiem bo znajomej corka chodzi do takiej i tam to chodza najgorsi.
Moje dzieci chodza do zwyklej i nie narzekam moze dlatego ze sa jeszcze mali.
Bede konczyla ide spac i jeszcze sie wykapie z masazem mam nadzieja... plasterek i lulu. Mam nadzieje ze sobie jeszcze kiedys pogadamy , nie wiem moze jak nie bede mogla spac to sobie poczytam co tu dziewczyny popisaly Dobrej nocy zyczeJesli chodzi o szkoly to katolickie sa najgorsze,wiem bo znajomej corka chodzi do takiej i tam to chodza najgorsi.
Moje dzieci chodza do zwyklej i nie narzekam moze dlatego ze sa jeszcze mali.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jak sie wyleczysz to skoczysz do bootsa zdrowie wazniejsze wiec lez i nigdzie nie chodz,nie wiem czy w tych dodatkach co dostalysmy od poloznej nie ma formularza do wypelnienia na ta karte do bootsa,albo przez internet wypelnic.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Bede konczyla ide spac i jeszcze sie wykapie z masazem mam nadzieja... plasterek i lulu. Mam nadzieje ze sobie jeszcze kiedys pogadamy , nie wiem moze jak nie bede mogla spac to sobie poczytam co tu dziewczyny popisaly Dobrej nocy zycze
Dobranoc milej nocki
reklama