reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

strzelaj strzelaj!! loki są sexy:tak: tylko nie takie pudlowate a falowate:-D jakbys bliżej mnie była to bym Ci pomogła, poza tym mam takie fajne "cóś" do robienia loków:tak: no i podstawa - fotki kochana fotki:tak:

mam włosy do pasa ,także ciezko zrobic pudlowate loki :) i niesety sa takie cięzkie, że musze spac w papilotach, bo nic innego nei daje im rady.

reklama
Witam!! Ja również mam termin na Luty 2010 i miło mi będzie podzielić się z wami moimi przeżyciami (bo to moja pierwsza ciąża)
Pozdrawiam

Witam w gronie Lutówek. Napisz na kiedy dokładnie masz termin i czy wiesz juz jaka jest płeć dziecka.

Pysia - pewnie- strzel loki - mnie się podobają takie delikatne fale. Udanej zabawy, zaszalej z pysznościami.

no ja mam krótsze włosy (gdzieś tak do połowy pleców), ale grube i też ciężkie, więc zawsze najpierw wcieram piankę do loków, potem dodatkowo w każde pasmo wpiankam więcej pianki i nakręcam na moje "cóś" (coś jakby lokówka, ale ma takie dodatkowe coś, co dokładniej zakręca lok:-D), wkurzam się przy tym niemiłosiernie, pasemek jest mnóstwo, spędzam nad tym od 2 godzin i ręce mi omdlewają, zawsze gdzieś się oparzę, no i finalnie robi się niezły sajgon na głowie, włosy mam ledwo za uszy, a potem to rozprostowuje palcami i jest ładnie:tak: a po paru godzinach mam fale, a najładniej najdelikatniej to wygląda na drugi dzień:-D ale i tak zawsze słyszę, ze wyglądam jak od fryzjera a mnie na wspomnienie "cierpień" cierpnie skóra i zawsze sobie obiecuję, że następnym razem pójdę do fryzjera... :eek: ale zaczęłam sama robić odkąd za fryz zapłaciłam 150 zł a w domu ze łzami w oczach zmieniałam upięcie:eek:

Maniaczka witamy serdecznie, opowiedz coś (dużo:tak::-D) o sobie!!

Tygrynka ja w oógle nie cierpię jak mnie ktoś czeszę, a fryzjerów to juz nie trawię. Ja sobie nawijam papiloty (przy takiej długosci to tez jest to fana sztuka), pote m8 godzin próbuję się ułozyć spac :D, a potem jeszcze musze ze 2 godziny na maskowanie woów pod oczami poświecić :)

Maniaczka witamy i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa :)

Termin mam dokładnie na 10 lutego, według opini lekarza będzie chłopak, mnie jest obojetne bo to pierwsze dziecko ale mąż oczywiście jest bardzo dumny że będzie miał syna: :) Siedzę w domku nie pracuje od końca czerwca i w domku się troche nudze dobrze ze mamy psa to chociaż z nim sobie pogadam do południa:)

reklama
Do góry