reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Tygrynka ja w oógle nie cierpię jak mnie ktoś czeszę, a fryzjerów to juz nie trawię. Ja sobie nawijam papiloty (przy takiej długosci to tez jest to fana sztuka), pote m8 godzin próbuję się ułozyć spac :D, a potem jeszcze musze ze 2 godziny na maskowanie woów pod oczami poświecić :)

o a ja uwielbiam jak ktoś mnie czesze, głaszcze, bawi się moimi włosami:eek: kiedyś to nawet pozwalałam się bratu bawić ludzikami lego w moich włosach, zjeżdzali jak na linie itp:eek::szok::-D
no to kochana teraz jeszcze bardziej jestem ciekawa Twojej fryzurki - obowiązkowo przed wyjściem fota dla nas!!!wklejona już:tak:
ale Ci zazdroszczę zabawy i wyżerki.... a moze Ty do Kasiorka idziesz co??:cool:

wita cię największy ponurak i smęciara...baw się z nami lutówkami

taaa nawet tego nie skomentuję... nie reaguję na marne prowokacje:-p

Termin mam dokładnie na 10 lutego, według opini lekarza będzie chłopak, mnie jest obojetne bo to pierwsze dziecko ale mąż oczywiście jest bardzo dumny że będzie miał syna: :) Siedzę w domku nie pracuje od końca czerwca i w domku się troche nudze dobrze ze mamy psa to chociaż z nim sobie pogadam do południa:)

o to tak jak ja - termin 10 luty, syn, mąż, nie pracuję, tylko psa nie mam:-(
a ile masz lat? a planowana ciąża? a jakiego masz psa? a jak nazwiecie synka? a gdzie mieszkacie i jak? hehe daję popis swojego wścibstwa:-p;-):-D nie zwracaj na mnie uwagi:tak::-D

o a ja uwielbiam jak ktoś mnie czesze, głaszcze, bawi się moimi włosami:eek: kiedyś to nawet pozwalałam się bratu bawić ludzikami lego w moich włosach, zjeżdzali jak na linie itp:eek::szok::-D
no to kochana teraz jeszcze bardziej jestem ciekawa Twojej fryzurki - obowiązkowo przed wyjściem fota dla nas!!!wklejona już:tak:
ale Ci zazdroszczę zabawy i wyżerki.... a moze Ty do Kasiorka idziesz co??:cool:

:) to tak jak moja siostra, zawsze mnie zmuszała, zeby ją czesać :)
No niestety nie do Kasiorka, ale będę udać ze do niej :)

:) to tak jak moja siostra, zawsze mnie zmuszała, zeby ją czesać :)
No niestety nie do Kasiorka, ale będę udać ze do niej :)

hehe no to my się lepiej nie spotykajmy jednak bo nie dość że nudno będzie to jeszcze będziesz musiała mnie czesać skoro masz wprawę:-D
hehe tylko się nie pomyl i nie nazwij tak panny młodej, chyba, że też Kasia:tak:
ooo a może jak pożyczę Kasi podwiązkę to ona w zachwycie mnie zaprosi na wesele?? i też będę miała zabawę i wyżerkę?? heheheh na pewno się zgodzi:tak::-D ale ja jestem interesowna:eek::sorry:

hehe no to my się lepiej nie spotykajmy jednak bo nie dość że nudno będzie to jeszcze będziesz musiała mnie czesać skoro masz wprawę:-D
hehe tylko się nie pomyl i nie nazwij tak panny młodej, chyba, że też Kasia:tak:
ooo a może jak pożyczę Kasi podwiązkę to ona w zachwycie mnie zaprosi na wesele?? i też będę miała zabawę i wyżerkę?? heheheh na pewno się zgodzi:tak::-D ale ja jestem interesowna:eek::sorry:
zabawa jak zabawa, ale ta wyżerka ;)

noo ta zabawa to dla mnie, ja wiem, że Ty tylko na żarcie idziesz:-p przyniosłabyś trochę:tak:
aa właśnie dotarł niebieski kombinezonik-śpiworek :tak: jest śliczny niby używany a nic nie widać i jest taki mięciutki i sliczniutki że dzisiaj chyba sama będę w nim spała:-D
fotka fotka :)
Nie no mam buty na obcasach wiec pewnei tylko bede siedzieć i latać do kibelka :)

Termin mam dokładnie na 10 lutego, według opini lekarza będzie chłopak, mnie jest obojetne bo to pierwsze dziecko ale mąż oczywiście jest bardzo dumny że będzie miał syna: :) Siedzę w domku nie pracuje od końca czerwca i w domku się troche nudze dobrze ze mamy psa to chociaż z nim sobie pogadam do południa:)

he he he to się szybko od nas uzależnisz....tu wszytkie żyją 2 rzeczami...dziećmi i BB każdego dnia

reklama
Do góry