reklama
Tygrynka ja w oógle nie cierpię jak mnie ktoś czeszę, a fryzjerów to juz nie trawię. Ja sobie nawijam papiloty (przy takiej długosci to tez jest to fana sztuka), pote m8 godzin próbuję się ułozyć spac , a potem jeszcze musze ze 2 godziny na maskowanie woów pod oczami poświecić
o a ja uwielbiam jak ktoś mnie czesze, głaszcze, bawi się moimi włosami kiedyś to nawet pozwalałam się bratu bawić ludzikami lego w moich włosach, zjeżdzali jak na linie itp
no to kochana teraz jeszcze bardziej jestem ciekawa Twojej fryzurki - obowiązkowo przed wyjściem fota dla nas!!!wklejona już
ale Ci zazdroszczę zabawy i wyżerki.... a moze Ty do Kasiorka idziesz co??
wita cię największy ponurak i smęciara...baw się z nami lutówkami
taaa nawet tego nie skomentuję... nie reaguję na marne prowokacje
Termin mam dokładnie na 10 lutego, według opini lekarza będzie chłopak, mnie jest obojetne bo to pierwsze dziecko ale mąż oczywiście jest bardzo dumny że będzie miał syna: Siedzę w domku nie pracuje od końca czerwca i w domku się troche nudze dobrze ze mamy psa to chociaż z nim sobie pogadam do południa
o to tak jak ja - termin 10 luty, syn, mąż, nie pracuję, tylko psa nie mam:-(
a ile masz lat? a planowana ciąża? a jakiego masz psa? a jak nazwiecie synka? a gdzie mieszkacie i jak? hehe daję popis swojego wścibstwa;-) nie zwracaj na mnie uwagi
_Pysia_
Fanka BB :)
o a ja uwielbiam jak ktoś mnie czesze, głaszcze, bawi się moimi włosami kiedyś to nawet pozwalałam się bratu bawić ludzikami lego w moich włosach, zjeżdzali jak na linie itp
no to kochana teraz jeszcze bardziej jestem ciekawa Twojej fryzurki - obowiązkowo przed wyjściem fota dla nas!!!wklejona już
ale Ci zazdroszczę zabawy i wyżerki.... a moze Ty do Kasiorka idziesz co??
to tak jak moja siostra, zawsze mnie zmuszała, zeby ją czesać
No niestety nie do Kasiorka, ale będę udać ze do niej
to tak jak moja siostra, zawsze mnie zmuszała, zeby ją czesać
No niestety nie do Kasiorka, ale będę udać ze do niej
hehe no to my się lepiej nie spotykajmy jednak bo nie dość że nudno będzie to jeszcze będziesz musiała mnie czesać skoro masz wprawę
hehe tylko się nie pomyl i nie nazwij tak panny młodej, chyba, że też Kasia
ooo a może jak pożyczę Kasi podwiązkę to ona w zachwycie mnie zaprosi na wesele?? i też będę miała zabawę i wyżerkę?? heheheh na pewno się zgodzi ale ja jestem interesowna
_Pysia_
zabawa jak zabawa, ale ta wyżerkahehe no to my się lepiej nie spotykajmy jednak bo nie dość że nudno będzie to jeszcze będziesz musiała mnie czesać skoro masz wprawę
hehe tylko się nie pomyl i nie nazwij tak panny młodej, chyba, że też Kasia
ooo a może jak pożyczę Kasi podwiązkę to ona w zachwycie mnie zaprosi na wesele?? i też będę miała zabawę i wyżerkę?? heheheh na pewno się zgodzi ale ja jestem interesowna
zabawa jak zabawa, ale ta wyżerka
noo ta zabawa to dla mnie, ja wiem, że Ty tylko na żarcie idziesz przyniosłabyś trochę
aa właśnie dotarł niebieski kombinezonik-śpiworek jest śliczny niby używany a nic nie widać i jest taki mięciutki i sliczniutki że dzisiaj chyba sama będę w nim spała
_Pysia_
fotka fotkanoo ta zabawa to dla mnie, ja wiem, że Ty tylko na żarcie idziesz przyniosłabyś trochę
aa właśnie dotarł niebieski kombinezonik-śpiworek jest śliczny niby używany a nic nie widać i jest taki mięciutki i sliczniutki że dzisiaj chyba sama będę w nim spała
Nie no mam buty na obcasach wiec pewnei tylko bede siedzieć i latać do kibelka
Termin mam dokładnie na 10 lutego, według opini lekarza będzie chłopak, mnie jest obojetne bo to pierwsze dziecko ale mąż oczywiście jest bardzo dumny że będzie miał syna: Siedzę w domku nie pracuje od końca czerwca i w domku się troche nudze dobrze ze mamy psa to chociaż z nim sobie pogadam do południa
he he he to się szybko od nas uzależnisz....tu wszytkie żyją 2 rzeczami...dziećmi i BB każdego dnia
reklama