Nic się nie martw, zazwyczaj przed wielkim finałem coś musi pójść nie według planu żeby potem wszystko wyszło lepiej niż się spodziewasz! Będzie ekstra zobaczysz ...
dokładnie Gucha90 będzie dobrze!! nie martw się!! my szukaliśmy auta 3 dni przed ślubem, zaproszenia zawierały błąd, winietki przyszły nam 3 godziny przed ślubem i też z błędami, a i tak wszystko w ostatniej chwili się poustawiało i było super, bardzo udany ślub (poza moim płaczem
) i wesele bez żadnych wpadek czy niedociągnięć, czego i Tobie życzę
Jak to przeczyałam ,to sobie pomysłam, że zmarźluch jesteś
. Potem wyszłam na dwór i zaraz ide szukać czapki. Uszy to myśłam że mi odpadną z zimna. Do tego po operacji są duż obardziej wrażliwe na zimno. Jak dla mnei to zima idzie, a nei jesień.
dokładnie, u nas jest teraz niecałe 5 stopni co będzie w nocy??
a co za operację uszków miałaś??
helo dziewczęta muszę sie pochwalić już po slubie już jestem nie tylko mamą ale żoną echhh piękny dzień (fotka na nk )
)))
bardzo serdeczne gratulacje!! chnyba nie mam Cię na nk, idę oblukać
Dziewczynki...
a ja znowu mialam problemy....fakt, ze ponownie z przeforsowania...powtorka z tego co bylo 2 tyg temu...
(
Kalina cholero jedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak Ci strzelę i to w męża bo Ciebie bić nie chcę to zobaczysz!!!!!!!!!!!! normalnie mi ciśnienie podniosłaś!!!!!!
dupko jedna ciesz się, że nic nie jest z łożyskiem ani szyjką, i co najważniejsze, że dzidzia ma się dobrze!!!!! teraz się stosuj do zaleceń lekarza, bierz tabletki i LEŻ!!!!!!!!! normalnie jak jeszcze raz będziesz się tak przeforsowywać, to... nie wiem jeszcze co, ale na pewno coś strasznego Ci zrobię!!! dbaj o siebie!!!!
pytanko mam: czy WY nadal bierzecie kwasior foliowy? Bo mi ginka kazała odstawić w 20tc
mi nadal kazał brać (ten zwiększony, 5mg na receptę) i do tego Prenatal... ale że ja mam jeszcze 4 inne leki (z tego wszystkiego biorę dziennie.. momencik policzę... hmmm bagatela 15 tabletek
) to się już nie zastanawiam co brać i czy brać tylko się stosuję...
Mi nic lekarz po połówkowym usg nie powiedzial ile wazy i ma długosci nasz synus a ja bylam tak zaaferowana ze zapomnialam zapytac! A folik to ja juz od 8 tc nie biore bo zamiast tego gin mi kazal brac prenatal complex a tam jest duzo kw foliowego!! TERAZ SIE PRZEZUCILAM NA FEMINATAL- PODOBNO LEPSZY
a dlaczego lepszy?