reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Paulla Ale dobre wiadomości słonko nasze :) Super, że zdrowa jesteś -to najważniejsze! No i gratuluję córeńki :) Czyli mamy następną lutową pipunię do kolekcji :) Jeszcze raz gratuluję Juuuupppiiiiiiiii

Patrycja Weź kochana walnij se fotkę z tymi nowymi włoskami :) Kurcze przypomniałaś mi, że ja te moje kudły też powinnam podciąć :) A do pracy nie wracaj, bierz L4 i wal wszystko. Twoje zdrowie i Gabrysia jest najważniejsze!

Gucha Ale mnie rozbawiłaś ha ha ha, a ile Ty masz lat starucho, że takie głupoty piszesz, że pamiętasz te czasy ja byłaś młoda?! To ja chyba jestem już starym grzybem przy Tobie ha ha ha ;)

Aneta Ja słuchałam jakąś jej nową piosenkę "nie mogę Cię zapomnieć" czy jakoś tak... I załamka! Nie podoba mi się w tym nowym stylu. Tzn chodzi mi o muzykę bo wizualnie wygląda suuuper ;)

Gucha Ale mnie rozbawiłaś ha ha ha, a ile Ty masz lat starucho, że takie głupoty piszesz, że pamiętasz te czasy ja byłaś młoda?! To ja chyba jestem już starym grzybem przy Tobie ha ha ha ;)

A no 19 wiosenek mom:laugh2: Ale wiesz teraz to ja mogę sobie o wywijaniu pomarzyć na pewno do wakacji, a później ładnie poprosimy babcię, żeby z jedną noc została z fasolką a my wtedy ruszymy na dirtty dancing... założę się, że po tak długim czasie braku choćby pianki piwa w ustach, po jednym piwie będą mnie zanosić

Czesc Babeczki
Słyszalam tę jej piosenkę....zupelnie nie w jej stylu...ehh
No ale czego sie nie zrobi zeby kaske zarabiac!!!!!!

U nas pogoda ładna choc moje samopoczucie takie sobie..brzuchacz sie napina i senność męczy
A mełe ciagle ma czkawkę.....

Jo Kaśka ty jak coś walniesz to berety się chowają normalnie nielegalnie! Ty starym grzybem? Takie to w lesie rosną, które mają po 70 lat, a ty młoda damo co najwyżej możesz siebie porównać do nieskazitelnoślicznomłodej księżniczki:tak:

Gucha- to Ty faktycznie mlodziutka laseczka jestes!!!!
Nie chcąc Cię urazić ja jak mialam 19 lat to nawet nie śnilam o dzieciach!!!!
Ale Ty kochana bedziesz młodą mamusią i to jest super!!!
Jak skonczysz 30 lat Twoje (pierwsze) dziecko bedzie mialo 11....super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

reklama
Do góry