reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Teraz Kochana, teraz! Dobrze, że przypomniałaś, lecę wyprasować ciuszki, które zostały u mnie w domu, bo kolejna tonę mam u Damiana, jak tak się patrzy na te ubranka, to najchętniej jutro bym mogła już iść do szpitala i rodzić!

Teraz Kochana, teraz! Dobrze, że przypomniałaś, lecę wyprasować ciuszki, które zostały u mnie w domu, bo kolejna tonę mam u Damiana, jak tak się patrzy na te ubranka, to najchętniej jutro bym mogła już iść do szpitala i rodzić!
Poczekaj może do lutego co;-) Już byś chciała nas zostawić nie ładnie Aguś nie ładnie:-D

Gucha teraz to ja kisnę w pracy:-D:-D:-D
a po powrocie mały wraca z przedszkola i mam sie kim zajmowac...
Nic to ogarnę sie z tematem (mam nadzieje) jak pójdę na zwolnienie!

Hej Patrysiu:))))

A właśnie ciekawe jak to będzie jak często będziemy zaglądać tutaj kiedy już zostaniemy mamami, bo ja się śmieję, że jednym cycem będę karmić a drugim odpisywać

Gucha to ja Ci mogę napisac jak bylo ze mną....
Jak urodzilam synka to na poczatku nie mialam czasuy tu zaglądac chociaz bardzo mnie ciągnęlo......ale potem jak juz mały grzecznie spal wieczorami i koleczki minęly korzystalam z kazdej wolnej chwili.....a swoją drogą to prawda czasem karmilam i klepalam!!!!:-D:-D:-D

Cześc Gwiazdki.
Dopiero wróciłam z badania, musiałam cos zjesc po drodze bo bym padła. A musze znów wyjsc bo na 15.30 maja być wyniki. Bardzo jestem cieakwa co takiego mi wyjdzie. oby nie jakaś wstrątna cukrzyca. chyba zjem łyzke nutelli na wypadek gdyby miała sie z nia pozegnac ;-)
Mój J pjechal do Krakowa wiec nie ma kto mnie odweiźć. Chyba weme taxi, zimno jak diabli. Zamarzne zanim tam dojdę.

dzis planuje kolacje z okazji sprzedania przez mojego mieszkanka, jutro przyjeżdza przyjaciel męza z żoną wiec planujemy zaprosic ich na obiad. musi być taki bardziej wystawny, to pierwsza ich wizyta u nas;) Karpiu nie je rybi ziemniaków , wiec mam pełne pole do popisu.

reklama
Cześc Gwiazdki.
Dopiero wróciłam z badania, musiałam cos zjesc po drodze bo bym padła. A musze znów wyjsc bo na 15.30 maja być wyniki. Bardzo jestem cieakwa co takiego mi wyjdzie. oby nie jakaś wstrątna cukrzyca. chyba zjem łyzke nutelli na wypadek gdyby miała sie z nia pozegnac ;-)
Mój J pjechal do Krakowa wiec nie ma kto mnie odweiźć. Chyba weme taxi, zimno jak diabli. Zamarzne zanim tam dojdę.

dzis planuje kolacje z okazji sprzedania przez mojego mieszkanka, jutro przyjeżdza przyjaciel męza z żoną wiec planujemy zaprosic ich na obiad. musi być taki bardziej wystawny, to pierwsza ich wizyta u nas;) Karpiu nie je rybi ziemniaków , wiec mam pełne pole do popisu.
Też trzymam kciuki za dobre wyniki;-):tak::-) i ubierz się ciepło żebyś nie zmarzła:sorry:

Do góry