Czarodziejka
Fanka BB :)
Kurcze a ja mam tyle ubranek po synku...musze tylko przejrzec co mi zostalo co rozdalam i ewentualnie dokupić...............tylko pytanie : KIEDY?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj może do lutego co;-) Już byś chciała nas zostawić nie ładnie Aguś nie ładnie
Gucha teraz to ja kisnę w pracy
a po powrocie mały wraca z przedszkola i mam sie kim zajmowac...
Nic to ogarnę sie z tematem (mam nadzieje) jak pójdę na zwolnienie!
Też trzymam kciuki za dobre wyniki;-):-) i ubierz się ciepło żebyś nie zmarzłaCześc Gwiazdki.
Dopiero wróciłam z badania, musiałam cos zjesc po drodze bo bym padła. A musze znów wyjsc bo na 15.30 maja być wyniki. Bardzo jestem cieakwa co takiego mi wyjdzie. oby nie jakaś wstrątna cukrzyca. chyba zjem łyzke nutelli na wypadek gdyby miała sie z nia pozegnac ;-)
Mój J pjechal do Krakowa wiec nie ma kto mnie odweiźć. Chyba weme taxi, zimno jak diabli. Zamarzne zanim tam dojdę.
dzis planuje kolacje z okazji sprzedania przez mojego mieszkanka, jutro przyjeżdza przyjaciel męza z żoną wiec planujemy zaprosic ich na obiad. musi być taki bardziej wystawny, to pierwsza ich wizyta u nas Karpiu nie je rybi ziemniaków , wiec mam pełne pole do popisu.