reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny dochodze do wniosku ze sprzątanie kuchni to u mnie perpetum mobile. szlak by to rąbą i to z grubej rury. Codziennie wieczorem myje naczynia, wszystko, J wraca późno wiec niby tyle zostaje co po jego kolacji. ale nie wiadomo skad następnego dnia po południu cała sterta sobie stoi. Dranie krasnoludki, zeby jeszcze pomyły za sobą.

wyprasowałam chyba ze 30 koszulek, kolejne 20 czeka na prasowanie, ale dzis juz nie dam rady bo trzeba tą kuchnie odgruzować. Ale najpierw wyczyszcze filtr w akwarium. pewnie znów będe gonic rybsko po całym pokoju. jakim cudem 30cm ryba wyskakuje przez 5cm szczeline tego do tej pory nie iwem.
AAAAA jakbyście słyszały za miesiac o wpieklonej ciezarówce która ogoliła męza na łyso za to ze jej włosów nie pofarbował to będe ja. Normalnie oskalpuje go jak mi znów obieca i potem zostanie w robocie do 2 w nocy. we śnie go ogole, i pomaluje mu łysine na wściekły fiolet.

wklej foty tej ryby, bo mnie twój wpis znowu zaintrygował co ty tam za "rybkę" masz
A grzałam dupsko pod kołdrą i spałam:-p i lepiej mi, ale kranówa z nosa leci:sorry: i łeb od kataru boli:-(jutro się zwlęke, bo pasuje do gin iść no i zanieść l4...:sorry:Cięzka przeprawa tymbardziej, że dopiero dziś prezes wrócił i nic nie wie o moim l4, a z drugiej strony za to marzniecie w tej norze mam go gdzieś!!!!;-)
A co Cię to interesuje. Był sobie na jakimś urlopie to jego sprawa. Ty się przejmuj dzidziolkiem. jakbyś miała dobre warunki to byś dalej chodziła do pracy. A że nie masz to się nie przejmuj nimi. :) także głowa do góry i odpoczywaj dalej. Zdrówko najważniejsze

I bardzo dobrze, zdrówko najważniejsze i powodzenia jutro! Napisałam w wątku o wizytach:tak:

A ja biegnę na gorącą kąpiel, trzeba się wymoczyć i omówić parę spraw z niunią:-D Do jutra Kochane, zanim wstanę to pewnie 12 będzie a przez ten czas będę miała znając Was 10 stron to nadrobienia:happy: No ale trzeba być miętkim a nie twardym co nie?:-D

Miłych snów. Ja lubię jak wstaje jak jest duzo do nadrobienia, śniadanie mi lepiej wchodzi :)

Zmykam spać. PAPA

Pysiu jutro Ci wkleje bo dzis juz światła pogaszone. specjalnie czekałam na to az sie wyłaczą, bo wtedy rybska mniej sie stresuja i moge wsadzic łape az po łokieć do akwarium.
W tym mam brzanki rekinie, sumy rekinie i wielkiego glonojada ;) brzanki skaczą, jak to brzaki ale glonuś jak sie wscieknie to tez wyskakuje. Tyle ze on frania ma ostre tarki i kilka razy mi zrobił naturalny piling ;)

Aga moze i będzie z pejczem i lateksem a ja raczej rogi, kopyta jak to diabeł ocielony ;-)

dzieki laski - sprobuje .
apropos- gdzie jest nasz rechotek bo tu sie jakos bez niej malo komicznie zrobilo

rechhhhhhhhoooooootkkkkkkkkuuuu gdzzzzzieeee jesssteeeessss wrrrracaj do nas

to pewnie z tesknoty do nowej milosci - rechotka .....:-d

jestem już jestem byłam se w knajpce....fajnie było nikt nie rzygał jakoś wieczorek zleciał

ide więc się glebnę spać tam glizdy do pizzz...karaluchy do cipuchy.....czyli N8

Dzień Doberek :-)

A ja już nie śpię - obudziło mnie moje burczenie w brzuszku - boshhhhe jak u głodomora
.
No i tak sobie leżę i plan w głowie układam na dziś. Chyba zapodam dziś na obiado-kolację
kurczaczka tego co w TV pokazywali z woreczka. Zobaczymy czy to faktycznie takie pyszne... 6 rano a ja o jedzeniu popołudniowym myślę:zawstydzona/y:

O wiem o co miałam zapytać - chciałam sobie kupić dobry podkład mejkapowy - czy macie jakieś ulubione?

Cześć
Ja też mam jakieś problemy ze spaniem dzisiaj i od czwartej już walczę.
LadyMocca robiłam tego kurczaka z woreczka i nam smakował (mieliśmy ten z czosnkiem)
Co do podkładów do żaden ze mnie specjalista, bo ja to do makijażu tak bardziej minimalistycznie podchodzę i nie mam się co wymądrzać bo nic mądrego Ci raczej nie doradzę;-)
Trochę mam stresa przed tym usg i sama nie wiem co ze sobą zrobić. Chyba się za prasowanie zabiorę, bo stos czeka na mnie od kilku dni a ja jakoś się zebrać w sobie nie mogę. Mam nadzieję że po powrocie od lekarza uda mi się szybko zdać Wam relację, bo potem do teściów jedziemy i jakbym nie zdążyła to się na pewno odezwę w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek.

reklama
Dzień Doberek :-)
A ja już nie śpię - obudziło mnie moje burczenie w brzuszku - boshhhhe jak u głodomora
.

Cześć
Ja też mam jakieś problemy ze spaniem dzisiaj i od czwartej już walczę.

Witam w klubie głodomorków! Ja już zdążyłam wciągnąć właściwą stroną banana, jogurt i michę płatków z mlekiem.

Chyba zapodam dziś na obiado-kolację kurczaczka tego co w TV pokazywali z woreczka. Zobaczymy czy to faktycznie takie pyszne... 6 rano a ja o jedzeniu popołudniowym myślę:zawstydzona/y:
LadyMocca robiłam tego kurczaka z woreczka i nam smakował (mieliśmy ten z czosnkiem)

Nam wszystkie kurczaczki z cyklu "pomysł na..." z woreczkiem smakowały wyśmienicie!

Trochę mam stresa przed tym usg i sama nie wiem co ze sobą zrobić. Chyba się za prasowanie zabiorę, bo stos czeka na mnie od kilku dni a ja jakoś się zebrać w sobie nie mogę. Mam nadzieję że po powrocie od lekarza uda mi się szybko zdać Wam relację, bo potem do teściów jedziemy i jakbym nie zdążyła to się na pewno odezwę w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek.

Nie pękaj laska! Wszystko będzie dobrze, bo przecież inaczej nie może być! Prasowanie u mnie leży już 2 tydzień. Normalnie to w naszym domku to mój A. prasuje, bo on to uwielbia. Zarzucimy sobie nasze ulubione seriale na TVN począwszy na BrzydUli o 17.55, a skończywszy na np.39 i pół, do tego piwko dla mężusia, ciepły kocyk dla mnie i prasowanko się robi. Chociaż ostatnio nie bardzo mamy czas na cokolwiek. Miłego pobytu u teściów.

Do góry