reklama
no ba!
ja też idę się myć, ale pewnie tu wrócę. Matko jestem uzalezniona. A zawsze się miałam za silną babę, kotra się nie da uzywkom
Hahahahaha no jo ja tak samo, no ale co, musim to brać inaczej nie przeżyjem
Cześc Gwiazdki
Ominęła mnie jakaś fajna zabawa. normalnie się ustrzelę, z łuku, tępymi strzałami.
Ja dopiero wróciłam. podpisaliśmy umowę przedwstępną. Daliśmy zaliczkę a w poniedziałek idę załatwiać kredyt. Jutro nie dam rady bo jeszcze jeden bank mi nie przysłał zdolności kredytowej. By to diabli.
Anisen to możemy sobie uścisnąć ręce jedziemy na tym samym wózku, u nas sprawa kredytu rusza we wtorek i będzie nerwowe czekanie na odpowiedźbędziemy się nawzajem pocieszać
tygrynka jeszcze nie wrocila - pewnie razem z kaasiorkiem nikogo do licytacji nie dopuscily ....
wróciłam wróciłam... chathamka ale chyba coś źle przeczytałaś bo to nie aukcja a akcja była
no więc chyba pierwsz Lutówki się poznały - ja i Kaasiorekto bardzo mila i sympatyczna dziewczyna, a chyba dzięki forum gadało nam się jakbyśmy sie od dawna znałyserdecznie Was pozdrawia, w weekend już chyba będzie miała net w domu, więc będzie tu częściej zaglądać! a o spotkaniu mogę napisać w dziale "akcje promocyjne dla kobiet w ciąży" ale to jutro bo dzisiaj siedzenie mnie wymęczyło i boli mnie łepetynka... poza tym lekarz specjalista który był na sali trochę mnie nastraszył i jutro idę na izbę przyjęć zbadać skurcze ktg... dobrej nocki laseczki!!
Anisen
kochamy Cię mocno
Dziewczyny dochodze do wniosku ze sprzątanie kuchni to u mnie perpetum mobile. szlak by to rąbą i to z grubej rury. Codziennie wieczorem myje naczynia, wszystko, J wraca późno wiec niby tyle zostaje co po jego kolacji. ale nie wiadomo skad następnego dnia po południu cała sterta sobie stoi. Dranie krasnoludki, zeby jeszcze pomyły za sobą.
wyprasowałam chyba ze 30 koszulek, kolejne 20 czeka na prasowanie, ale dzis juz nie dam rady bo trzeba tą kuchnie odgruzować. Ale najpierw wyczyszcze filtr w akwarium. pewnie znów będe gonic rybsko po całym pokoju. jakim cudem 30cm ryba wyskakuje przez 5cm szczeline tego do tej pory nie iwem.
AAAAA jakbyście słyszały za miesiac o wpieklonej ciezarówce która ogoliła męza na łyso za to ze jej włosów nie pofarbował to będe ja. Normalnie oskalpuje go jak mi znów obieca i potem zostanie w robocie do 2 w nocy. we śnie go ogole, i pomaluje mu łysine na wściekły fiolet.
wyprasowałam chyba ze 30 koszulek, kolejne 20 czeka na prasowanie, ale dzis juz nie dam rady bo trzeba tą kuchnie odgruzować. Ale najpierw wyczyszcze filtr w akwarium. pewnie znów będe gonic rybsko po całym pokoju. jakim cudem 30cm ryba wyskakuje przez 5cm szczeline tego do tej pory nie iwem.
AAAAA jakbyście słyszały za miesiac o wpieklonej ciezarówce która ogoliła męza na łyso za to ze jej włosów nie pofarbował to będe ja. Normalnie oskalpuje go jak mi znów obieca i potem zostanie w robocie do 2 w nocy. we śnie go ogole, i pomaluje mu łysine na wściekły fiolet.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
A grzałam dupsko pod kołdrą i spałam i lepiej mi, ale kranówa z nosa leci i łeb od kataru boli:-(jutro się zwlęke, bo pasuje do gin iść no i zanieść l4...Cięzka przeprawa tymbardziej, że dopiero dziś prezes wrócił i nic nie wie o moim l4, a z drugiej strony za to marzniecie w tej norze mam go gdzieś!!!!;-)Ooooooooooo Pati wróciła ale faaaaajnieeeeeeeeeee hip hip hurra Gdzieś ty ślicznotko była jak cię nie było?!
A grzałam dupsko pod kołdrą i spałam i lepiej mi, ale kranówa z nosa leci i łeb od kataru boli:-(jutro się zwlęke, bo pasuje do gin iść no i zanieść l4...Cięzka przeprawa tymbardziej, że dopiero dziś prezes wrócił i nic nie wie o moim l4, a z drugiej strony za to marzniecie w tej norze mam go gdzieś!!!!;-)
I bardzo dobrze, zdrówko najważniejsze i powodzenia jutro! Napisałam w wątku o wizytach
A ja biegnę na gorącą kąpiel, trzeba się wymoczyć i omówić parę spraw z niunią Do jutra Kochane, zanim wstanę to pewnie 12 będzie a przez ten czas będę miała znając Was 10 stron to nadrobienia No ale trzeba być miętkim a nie twardym co nie?
Anisen
kochamy Cię mocno
Dobrej nocy Aguś. niech Ci sie przyśni cos miłego, nie koniecznie grzecznego ;-)
reklama