mojemu to sie totalnie we lbie poj...lo i na dodatek dochodze do wniosku ze to on jest w ciazy a nie ja h...jkasienko w fochaniu to ja spec jestem...maz ma anielska cierpliwosc...a ajk piesem rzucam...matko jak w miesnym sklepie normalnie...masmuska mi powiedziala ze jak kiedys jej wnuk do polski przyleci i bedzie juz gadac a i miesem rzuci tak kurdupel(bo sie od mamusi teraz nauczy) to mnie powiesi a sama sie ze wstydu spali haha chyba trza przystopowac ale jak tu sobie nie ulzyc jak mnie wszystko wkurza????
a co mu tak ostro pojechalas...hormony buzuja?????u mnie tez...w jednej chwili go kocham i nienawidze(tzn z tym nienawidzeniem to przesadzam ale wkurza mnie i tyle...haha)
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
hehe no jakby nie patrzeć to trochę jest;-)mojemu to sie totalnie we lbie poj...lo i na dodatek dochodze do wniosku ze to on jest w ciazy a nie ja h...j
hehe no jakby nie patrzeć to trochę jest;-)[/QUO
NIE WYOBRAZAM SOBIE GDYBY NA PRAWDE BYL ... JA JESTEM NA OGOL SPOKOJNA ZAWSZE USTEPUJE ALE DZIS MYSLE SOBIE A CO ON SOBIE MYSLI , TAK NAKRZYCZALAM ZE NIE MOGL DO SLOWA DOJSC AZ SIE POBECZALAM Z TEGO WSZYSTKIEGO . A POZNIEJ - PROMIN PROMIN (PRZEPRASZAM PO CZESKU) NIC SIE NIE ODZYWALAM . ALE MU DZIS NIESPODZIANKE ZROBIE - OBIADO -KOLACJI NIE BEDZIE JAK CODZIEN - CHORA JESTEM NO NIE I DO TEGO JESZCZE W CIAZY
Majsii
Fanka BB :)
OOOO widzę ładne rzeczy się tu dzieją
KOCHANA MAM NADZIEJE ZE CHOCIAZ CIEBIE W ZLY NASTROJ NIE WPROWADZE BO DZIEWCZYNY JUZ POUCIEKALYOOOO widzę ładne rzeczy się tu dzieją
NIE MAM CO ZE SOBA ZROBIC
Majsii
Fanka BB :)
Kochana nie ma szans bo ja mam humory zmienne co minute więc za bardzo się tym nie przejmuje poza tym ja nie mam się na kim wyżyć ani na kogo wściekać więc nikt nie ucierpiKOCHANA MAM NADZIEJE ZE CHOCIAZ CIEBIE W ZLY NASTROJ NIE WPROWADZE BO DZIEWCZYNY JUZ POUCIEKALY
NIE MAM CO ZE SOBA ZROBIC
jestesmy ...ide nima was to nie bede sama siedziec....grrrr moze wpadne pozniej jak juz sie ze wszystkim uporam....
reklama
ja zmykam bo lece na ta akcje promocyjna dla kobiet w ciazy i przy okazji poznam Kaasiorka
wieczorkiem opowiem jak bylo, a Wam życzę miłego i spokojnego (tak, tak chathamanka, wrzuc na luz i chłopem się nie przejmuj, bo to przecież... tylko chłop) wieczorku, buźka!!
wieczorkiem opowiem jak bylo, a Wam życzę miłego i spokojnego (tak, tak chathamanka, wrzuc na luz i chłopem się nie przejmuj, bo to przecież... tylko chłop) wieczorku, buźka!!