reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kasienko w fochaniu to ja spec jestem...maz ma anielska cierpliwosc...a ajk piesem rzucam...matko jak w miesnym sklepie normalnie...masmuska mi powiedziala ze jak kiedys jej wnuk do polski przyleci i bedzie juz gadac a i miesem rzuci tak kurdupel(bo sie od mamusi teraz nauczy) to mnie powiesi a sama sie ze wstydu spali haha chyba trza przystopowac ale jak tu sobie nie ulzyc jak mnie wszystko wkurza????:(

a co mu tak ostro pojechalas...hormony buzuja?????u mnie tez...w jednej chwili go kocham i nienawidze(tzn z tym nienawidzeniem to przesadzam ale wkurza mnie i tyle...haha)
mojemu to sie totalnie we lbie poj...lo i na dodatek dochodze do wniosku ze to on jest w ciazy a nie ja h...j

reklama
hehe no jakby nie patrzeć to trochę jest;-)[/QUO
NIE WYOBRAZAM SOBIE GDYBY NA PRAWDE BYL ... JA JESTEM NA OGOL SPOKOJNA ZAWSZE USTEPUJE ALE DZIS MYSLE SOBIE A CO ON SOBIE MYSLI , TAK NAKRZYCZALAM ZE NIE MOGL DO SLOWA DOJSC AZ SIE POBECZALAM Z TEGO WSZYSTKIEGO . A POZNIEJ - PROMIN PROMIN (PRZEPRASZAM PO CZESKU) NIC SIE NIE ODZYWALAM . ALE MU DZIS NIESPODZIANKE ZROBIE - OBIADO -KOLACJI NIE BEDZIE JAK CODZIEN - CHORA JESTEM NO NIE I DO TEGO JESZCZE W CIAZY

reklama
ja zmykam bo lece na ta akcje promocyjna dla kobiet w ciazy i przy okazji poznam Kaasiorka:tak:
wieczorkiem opowiem jak bylo, a Wam życzę miłego i spokojnego (tak, tak chathamanka, wrzuc na luz i chłopem się nie przejmuj, bo to przecież... tylko chłop:-D:tak:) wieczorku, buźka!!

Do góry