reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
ja zmykam bo lece na ta akcje promocyjna dla kobiet w ciazy i przy okazji poznam kaasiorka:tak:
Wieczorkiem opowiem jak bylo, a wam życzę miłego i spokojnego (tak, tak chathamanka, wrzuc na luz i chłopem się nie przejmuj, bo to przecież... Tylko chłop:-d:tak:) wieczorku, buźka!!
tygrynko dzieki wiem ze to tylko chlop... A tak wogole to pochwal sie co kupilas no i nie imprezujcie za mocno - puszka coli ino ;-)

Właśnie wróciłam z USG - doktor potwierdził królewnę... oczywiście cały czas zasłaniała buźkę :)) Wrzucam fotki na wątek ze zdjęciami :D

No to już przesądzone że królewna - ponowne gratulacje. U mnie wczoraj na badaniu dziecko było kręgosłupem odwrócone do góry (no i zasłaniało mu wszystkie organy), więc lekarz tak ręką popychał je aż w końcu powiedział że sie obróciło o 90 stopni.
copy.png
favicon.ico

hehe no jakby nie patrzeć to trochę jest;-)[/QUO
NIE WYOBRAZAM SOBIE GDYBY NA PRAWDE BYL ... JA JESTEM NA OGOL SPOKOJNA ZAWSZE USTEPUJE ALE DZIS MYSLE SOBIE A CO ON SOBIE MYSLI , TAK NAKRZYCZALAM ZE NIE MOGL DO SLOWA DOJSC AZ SIE POBECZALAM Z TEGO WSZYSTKIEGO . A POZNIEJ - PROMIN PROMIN (PRZEPRASZAM PO CZESKU) NIC SIE NIE ODZYWALAM . ALE MU DZIS NIESPODZIANKE ZROBIE - OBIADO -KOLACJI NIE BEDZIE JAK CODZIEN - CHORA JESTEM NO NIE I DO TEGO JESZCZE W CIAZY

i dobrze popieram...niech hu....j głoduje

Właśnie wróciłam z USG - doktor potwierdził królewnę... oczywiście cały czas zasłaniała buźkę :)) Wrzucam fotki na wątek ze zdjęciami :D

super zaraz poszperam

reklama
Do góry