reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dziendobry ale mnie rura znow pali!!!!!!!!!!!
WIEM CO TO ZNACZY MNIE PO MLEKU BO CHORA JESTEM TOTALNIE MNIE ROZLOZYLO PIJE MLEKO Z MIDEM STERALAM SIE NIE JESC TABL,. ALE JUZ NIE DAJE RADE . WIDZE ZE ZMIENILAS NAPIS OLUSIOWI -TERAZ JEST LEPIEJ WIDOCZNY , NO I 21TYDZ KONGRATULEJSZYNB

No taka mam zgage a w zyciu nie mialam...juz sobie rady nie daje a przeciez tlusto nie jjem bo nie lubie..?????

A no zmienila bo doszlam do wniosku ze jakbym nie wiedziala co tam pisze to za h** bym sie nie domyslila hahaha

ale czemu mi sie to podkreslilo?????grrrrrr

dzieki
rechotku a ty jek sie juz czujesz bo ostatnio nie najepiej z toba bylo , ale widze ze chyba juz lepiej bo humorek dopisuje - brakowalo mi tego
gibaga tak sie szfendalam tu i tam . No i foch przeszedl hihi

no u mnie lepiej ale najciekawiej nie było....czułam się strasznie...wracam do siebie....mam nadzieje że jakoś to bedzie do porodu bo jak maja co miesiąć być jakieś nowe rewelacje to ja się z tego klubu wypisuje

Chathamka Żadnego więcej fochania, bo na fochanie to ja mam dziś wyłączność :p Hi hi hi

Opowiadaj co tam u Ciebie nowego laska :)

Kasienko w fochaniu to ja spec jestem...maz ma anielska cierpliwosc...a ajk piesem rzucam...matko jak w miesnym sklepie normalnie...Masmuska mi powiedziala ze jak kiedys jej wnuk do Polski przyleci i bedzie juz gadac a i miesem rzuci tak kurdupel(bo sie od mamusi teraz nauczy) to mnie powiesi a sama sie ze wstydu spali haha chyba trza przystopowac ale jak tu sobie nie ulzyc jak mnie wszystko wkurza????:(

siuniab-tu bede polemizowac - bo ja tez jestem wsciekla na swojego trutnia - mam juz dosc h....a

A co mu tak ostro pojechalas...hormony buzuja?????u mnie tez...w jednej chwili go kocham i nienawidze(tzn z tym nienawidzeniem to przesadzam ale wkurza mnie i tyle...haha)

siuniab-tu bede polemizowac - bo ja tez jestem wsciekla na swojego trutnia - mam juz dosc h....a

O nie no, wściekanie się na swojego prywatnego trutnia to jest absolutnie dozwolone;-) Surowy zakaz obowiązuje tylko jeżeli chodzi o zajebiste gwiazdy z bb, bo jak wiadomą są najlepsze na świecie i pod żadnym pozorem nie wolno się na nie złościć, gniewać itp

reklama
Do góry