reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

...kurde laska ale ty jesteś....jak ktoś jest w ciąży to jak ma już brzuszek to się mówi że sie chyba gruszke najadłaś i ci brzuszek wydeło co? taki żart szkoda ze nie zakumałaś

bo może rzeczywiście się najadła gruszek i się zastanawia skąd Ty to do cholerki wiesz:tak::-D

juuuuuuuuuuuuuupiiiiiiii Kasiorek też idzie i się nawet z nią umówiłam suuuuuper:-D:-D:-D cieszę się jak cholercia bo juz się zastanawiałam czy w ogóle iśc:tak:

reklama
Przepraszam dziewczyny, że ja nadal o tym samym i w ogóle tylko o sobie, ale to mnie dziś przerosło....A męża znów nie ma... We wtorek wyjechał na szkolenie do Łodzi, wrócił wczoraj w nocy, a dziś wyjechał do Wrocka... wróci znów późno w nocy. Jeszcze się okazało, że niepotrzebnie biegłam dzisiaj do mojej ginki po receptę na Elevit, okazało się, że one są bez recepty. A jak mi ją dawała ostatnio to tylko po to żeby sobie nazwę utrwalić... :/ ehhh Najchętniej to bym usiadła i wyła jak pies do księżyca aż by mnie ktoś w końcu usłyszał, zlitował się i przytulił.

och biedulko ale masz parszywy dzień dzisiaj <pprzytula>, <glaszcze> trzymaj się rybko jestem z Tobą:tak:

A ja już postanowiłam zapytać moją lekarkę o receptę na Prenatal jak napisałaś że idziesz po tą na Elevit bo zawsze kupowałam bez i już mi zaświtało, że może z receptą taniej, a teraz mi ulżyło że jednak dobrze kupowałam;-)

dzieki
rechotku a ty jek sie juz czujesz bo ostatnio nie najepiej z toba bylo , ale widze ze chyba juz lepiej bo humorek dopisuje - brakowalo mi tego
gibaga tak sie szfendalam tu i tam . No i foch przeszedl hihi

dzieki
rechotku a ty jek sie juz czujesz bo ostatnio nie najepiej z toba bylo , ale widze ze chyba juz lepiej bo humorek dopisuje - brakowalo mi tego
gibaga tak sie szfendalam tu i tam . No i foch przeszedl hihi
No i bardzo dobrze że przeszedł i już się więcej na nas nie fochać proszę:-)
A ja mam dzisiaj 22 tydzień tralalala

reklama
Do góry