reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Gosiu oby nam sie udało, kredyt muszę dostać. A czasu coraz mniej. do 28 litopada mamy gdzie mieszkac a potem przyjdzie nam pod most. Wiec z remontem generalnym musimy zdązyć do tego czasu.
Mąz pojechał wybrać druki bo ja mam takie mdłosci ze ledwo zyje. Zrobiłam męzowi zupe, powąchałam i ... straciłam 2 śniadanie. poszlo w kibelek. Juz wiem, nienawidze zapachu kminku. A zrobiłam mu kminkową z tartym ciastem. brrrr. Dobrze, ze na drugie robie mu racuchy z jabłkami. Mama nadzeje ze uda mi sie zjeśc choć połówkę
Mąz pojechał wybrać druki bo ja mam takie mdłosci ze ledwo zyje. Zrobiłam męzowi zupe, powąchałam i ... straciłam 2 śniadanie. poszlo w kibelek. Juz wiem, nienawidze zapachu kminku. A zrobiłam mu kminkową z tartym ciastem. brrrr. Dobrze, ze na drugie robie mu racuchy z jabłkami. Mama nadzeje ze uda mi sie zjeśc choć połówkę
ja już lepiej nawet poszłam ugotować barszcz czerwony ale coś kwaskowaty mi wyszedł......i pije sok z wodą mieszany zjadłam kubek kiśli i marchewkę gotowaną .....narazie jest spokój .....
wspaniale!!!!!!!!
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Anisen, kminek to i bez ciąży u mnie nie najciekawsze odczucia budzi
rechotku super że już troszkę lepiej, kuruj się szybciutko żeby dzidziuś był zadowolony no i żebyś miała dużo siły na pisanie, bo tęskni nam się za Tobą jak tak rzadko się odzywasz.
rechotku super że już troszkę lepiej, kuruj się szybciutko żeby dzidziuś był zadowolony no i żebyś miała dużo siły na pisanie, bo tęskni nam się za Tobą jak tak rzadko się odzywasz.
Anisen
kochamy Cię mocno
Aniu a ja uwielbiałam zupe kminkową, lekko ostrą. co najdziwniejsze jak sie gotował napar do zupy to nic mi nie było, dopiero jak połączyłam z wywarem mięsnym i chciałam spróbować to żołądek zrobił mi salto, ledwo dobiegłam do ubikacji.
Mąz dostanie zupe którą musi sam sobie przyprawic. nie dam rady.
no to mam juz 2 rzecz na którą tak reaguje. pierwsza to surowe ryby. do tego czasu w marketach omijamy to stoisko szerokim łukiem a ja ryby nie moge zrobic nawet męzowi. Raz w tesco o mało nie zwymiotowałam w sklepie, ale byłby obciach.
Mąz dostanie zupe którą musi sam sobie przyprawic. nie dam rady.
no to mam juz 2 rzecz na którą tak reaguje. pierwsza to surowe ryby. do tego czasu w marketach omijamy to stoisko szerokim łukiem a ja ryby nie moge zrobic nawet męzowi. Raz w tesco o mało nie zwymiotowałam w sklepie, ale byłby obciach.
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Otam zaraz obciach, musielibyście po prostu szybko się stamtąd oddalić zanim się ktoś zorientuje że to Ty lekki bałagan zrobiłaś;-)
Mi w ciązy się porobiło zupełnie odwrotnie ze śledziami. Kiedyś to był mój wróg nr jeden i najlepiej żeby nikt ich przy mnie nie jadł, bo sam zapach mnie wkurzał, a odkąd jestem w ciąży (tej, bo w poprzedniej tego nie miałam) to jak tylko gdzieś zobaczę to wcinam jak głupia.
Dziewuchy właśnie zgubiłam cebulę, obrałam żeby wkroić do sosu i za Chiny Ludowe znaleźć teraz nie mogę. Coś czuję że jak już znajdę to z podziwu nie wyjdę nad miejscem w którym ona jest
Mi w ciązy się porobiło zupełnie odwrotnie ze śledziami. Kiedyś to był mój wróg nr jeden i najlepiej żeby nikt ich przy mnie nie jadł, bo sam zapach mnie wkurzał, a odkąd jestem w ciąży (tej, bo w poprzedniej tego nie miałam) to jak tylko gdzieś zobaczę to wcinam jak głupia.
Dziewuchy właśnie zgubiłam cebulę, obrałam żeby wkroić do sosu i za Chiny Ludowe znaleźć teraz nie mogę. Coś czuję że jak już znajdę to z podziwu nie wyjdę nad miejscem w którym ona jest
Anisen
kochamy Cię mocno
Aniu oby sie znalazła, bo taka cebula jak mocy nabierze to węchem wytropisz;-)
ja wczoraj obrałam 2 jabłka i schowałam razem z salaterka do szafki na naczynia. Dobrze, ze Jarek zapytał czy mi zostalo choc kawałek jabłuszka, bo bym nie zjadła i zapomniała.
ja wczoraj obrałam 2 jabłka i schowałam razem z salaterka do szafki na naczynia. Dobrze, ze Jarek zapytał czy mi zostalo choc kawałek jabłuszka, bo bym nie zjadła i zapomniała.
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Jest jest jest:-) Zgodnie z moimi przewidywaniami szukając, znaleźć byłoby ją tam trudno. Położyłam na półce w pokoju córci jak jej książeczkę sięgałam a teraz mi młoda przyszła powiedzieć że "tam w pokoiku śmiedzi cebuka"
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Nie no rozpływam się... ale potem analizuję szwy, cenęAaaa i właśnie PYSIA miałam napisać apropos tego że możesz się wydawać zdystansowana na początku - mnie osobiście ujęła w Tobie szczerość i racjonalizm. Jak coś Ci się nie podoba to walisz prosto z mostu, to co piszesz jest przemyślane i bardzo... racjonalne - jakby to ująć... nie rozpłyniesz się nad naszytym na kombinezonie misiem tylko patrzysz czy będzie praktyczny i ciepły - zgadza się??
cholery jedne no babiszony wstrętne jesteście!!!! się sprawa rozdmuchała, że napisałam, że na początku uważałam odpowiedzi Pysi za ostre... a to taka ostra babka jest, która wali prosto z mostu (i dobrze) tylko ja na początku ostrożniej do niej podchodziłam by nie oberwać my już mamy wyjaśnione (prawda Pysia??potwierdź, jak nie to ja jednak prześlę te czekoladki)
Już pisąłam, ze ja wredna jestem, także nie poczułam sie urażona, raczej zdemaskowana Spoko Tygrynka, tylko się nei denerwuj, bo my mamy wszystko wyjasnione
Dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków .Auto po części załatwione i mozna nim jeźdxić. A urzad w Tarnowskich Górach jest BOSKI, i wszyscy urzednicy powinni tam na szklenia jeździć!!!