reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Patrycja daswon, umów sie, moze jeszcze dzis sie uda. Jakbyś tak sie przeziębiła nie daj bóg to wtedy będą problemy. A tak odpoczniesz, to jedno ale też nie będziesz marzła.

Tygrynko kurcze, pisz co myślisz, a mnie np sie tłumaczyć nie musisz. To Twoje zdanie i ja nie mam nic do niego. Baaa nawet fajnie ze kazda z nas inaczej odbiera rózne sytuacje i osoby. W róznorodnosci nasza siła.
Dzwoniłam... I usłyszałam, że dziś przyjmuje do 16 ale nie ma szans bo dużo pacjentów, a najbliższy wolny termin na wizytę to czwartek rano...:confused2: Sezon grypowo- chorobowy się zaczął, ale ja spróbuje rano przypuścić atak na przychodnię może mi się akurat uda;-):-)

reklama
Zrobiłam sobie krótką drzemkę i jestem jeszcze głupsa jak byłam:confused2: Teraz niewiem za co mam się chwycić,a jeszcze kupa roboty przede mną. Spadam i będę wieczorem. Pa!!!!

Dzwoniłam... I usłyszałam, że dziś przyjmuje do 16 ale nie ma szans bo dużo pacjentów, a najbliższy wolny termin na wizytę to czwartek rano...:confused2: Sezon grypowo- chorobowy się zaczął, ale ja spróbuje rano przypuścić atak na przychodnię może mi się akurat uda;-):-)

Atakuj i już. W ciąży jesteś więc powinni Cię przyjąć nawet bez kolejki :tak:chyba, że stado moherów się rzuci z kłami :szok:

Gosiu kraków kurdwanów. Buduja tam taki fajny kompleks 3 budynków, jeden juz stoi i mieszanka maja być oddane w grudniu, nasz blok juz tez jest, mieszkania maja oddać za rok a ostatni na razie tylko w planach. A na Klinach mój maz ma laborę.

To fajnie że już niedługo będziecie mieć nowe mieszkanko
Trzymam kciuki za podpisanie umowy.

(no i znowu poczułam się zjechana, mimo, że nie napisałam że ktoś jest "niemiły"... ech już mi się odechciało tłumaczyć bo wyszło kompletnie inaczej i zaraz wyjdzie że jestem jakaś głupia i się czepiam normalnych ludzi:-()

Marta, pipko łysa ja się włączyłam do rozmowy bo widziałam, że Gucha coś wspomniała, że taki temat był poruszony. I tak jak napisałam nikogo tu niemiłego nie widziałam. Wręcz przeciwnie-wszystkie dziewczyny są super-każda inna i wyjątkowa. Sama teraz nie wiem o co chodzi... już zgłupiałam :( A Ty to się naprawdę nie masz czym przejmować. Ja dokładnie nie wiem o co chodzi, ale nie sądzę by ktoś tu miał złe intencje wobec którejkolwiek z nas. Więc skończmy ten temat bo zaraz tu III wojna wybuchnie, a znając nasze temperamenty to będzie się działo hihih :) No uszyska do góry :)

Rechotek - daj znać co u Ciebie? Polepszyło się??

Emilciaa trzymam kciuki za męża - będzie dobrze.

MamaSówka trzymam kciuki dziadka.

Partycja214 - napieraj na przychodnię, nie możesz zachorować bardziej, bo wielu lekarstw nie można brać. W pracy dodatkowo zimno... - koniecznie łózko i leżenie.

copy.png
favicon.ico

reklama
Marta, pipko łysa ja się włączyłam do rozmowy bo widziałam, że Gucha coś wspomniała, że taki temat był poruszony. I tak jak napisałam nikogo tu niemiłego nie widziałam. Wręcz przeciwnie-wszystkie dziewczyny są super-każda inna i wyjątkowa. Sama teraz nie wiem o co chodzi... już zgłupiałam :( A Ty to się naprawdę nie masz czym przejmować. Ja dokładnie nie wiem o co chodzi, ale nie sądzę by ktoś tu miał złe intencje wobec którejkolwiek z nas. Więc skończmy ten temat bo zaraz tu III wojna wybuchnie, a znając nasze temperamenty to będzie się działo hihih :) No uszyska do góry :)

ja sobie wypraszam!!!! ja mam pipkę owłosioną!!! istny gąszcz od ostatniego gronkowca!!! :-p:-p:-p
nie dość, że każda z nas ma swój temperament, dodatkowo hormony, to jeszcze jesteśmy babulkami a więc zawirowania, kręcenie, przekręcanie i inne takie mamy we krwi:-p:-p

Do góry