Dzień Dobry królewny!!
Ja znam taki staroindiański sposób na katar... musisz wziąć 7 ziarenek pszenicy i włożyć do kieszonki - codziennie rano przekładasz jedno ziarenko do drugiej kieszeni.... jak przełożysz wszytskie jet po katarze!!
WOW... dziewczyny... a wy jak żabki - w stanie hibernacji - uważajcie na siebie...
Kurczę a cóż to za epidemia u Nas na wątku trzeba chyba jakieś odkażanko przeprowadziś bo nam tu wiruchy krążą...
Aaaga nareszcie wolne - odpoczywaj!! Trzymam kciukaski za wizytę!! )))Dzień dobry Brzuchatki :-)
mam nadzieję,że dzień będzie dobry, pół nocy spędziłam w łazience, chyba się czymś zatrułam i teraz gorzka herbatka i sucharki wcinam,,,,
zgodnie z obietnicą jestem dziś mam pierwszy dzień wolnego!!! jupi no a o 16 wizyta więc proszę o kciuki i pozytywne wibracje ;-)
Dzień dobry No ja staram się katar uleczyć ale niby leczony trwa 7 dni i nieleczony też Miłego czytania
Ja znam taki staroindiański sposób na katar... musisz wziąć 7 ziarenek pszenicy i włożyć do kieszonki - codziennie rano przekładasz jedno ziarenko do drugiej kieszeni.... jak przełożysz wszytskie jet po katarze!!
Dziewczyny, czym oprócz kawy można jeszcze podnieść sobie ciśnienie (mąż i teściowa na razie odpadają bo pierwszy siedzi w robocie a druga jest daleko ode mnie) Miewam takie jazdy, że mi spada do 90/50 i czuję się wtedy naprawdę kiepsko, a moja lekarka jest na urlopie i nawet dodzwonić się do niej nie ma jak:-(
Ja mam ostatnio cały czas 80/40 ale czuję się dobrze a podnosi ciśnienie hmmm na pewno węglowodany u mnie akurat stres ;] i nie wiem co jeszcze niestety ;/ Może coś ziołowego bezpiecznego by Ci pani w aptece poleciła?
WOW... dziewczyny... a wy jak żabki - w stanie hibernacji - uważajcie na siebie...
Hej dziewczyny ... wczoraj opędziłam 2 tury gości ... przy drugich zaczęło mnie rozkładać ... no i w noocy obudziłam się z gorączką 38,4 ...wzięło mnie na wymioty ... a że nie miałam nic w żołądku to aż mi żółć pociągneło ... bleee... Ale chłodny prysznic i panadol dały rade i dzisiaj jest lepiej ...
Kurczę a cóż to za epidemia u Nas na wątku trzeba chyba jakieś odkażanko przeprowadziś bo nam tu wiruchy krążą...