reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie dziewczyny w ten niedzielny poranek:-D

Widzę, że niezłą produkcję miałyście w nocy jak smacznie spałam:-p

My od rana oglądamy F1 -> tzn. Mężuś ogląda, a ja siedzę na BB:-D

Później mamy zamiar jechać do babci do szpitala, a po południu siatkówkę pewnie będziemy oglądać:-)

A jak Wasze niedzielne plany???
Dzień dobry :D
Ja na dziś 0 planów :-( Znów cały dzionek sama w domu więc chyba nawet nie wstaje z łóżka i typowo jak dla mnie zaopatrzę się w jakieś dobre jedzonko i będzie maraton filmowy :-p
Dziewczyny ... umieram ... drapie mnie gardzioło okrutnie , momentami trace głos ... Ale stosuje tylko domowe metody : mleko z czosnkiem , syrop z cebuli , herbatka z miodem i cytryną .
Jeszcze sie rano pokłóciłam z Kocurem ... i poryczalam ... ale już dobrze . Czekam na gości dzisiaj , trzeba ciasto upiec , dom posprzatać , na zakupy sie wybrać ...
a mój maluszek jak przytało na 6 miesiąc , nieźle sie rozchulał . Szaleje w brzuszku juz dosyc czesto .
Słabiuskie te kopniaczki , ale to git , na kopy z półobrotu bedzie jeszcze czas :) Narazie moja wiocha zaczeła gadać ... że ta B. to w ciaży chyba , bo tak dziwnie przytyła ... No i z koleżnakami już na monopol nie wpada , zadnych imprez nie robi ...Taaa a Marianka z apteki to mówiła że witaminy dla kobiet w ciazy kupowała ... A i w PoloMarkecie z matką ciuszki niemowlęce jak były w promocji to oglądały ...
No mówię wam komedia ... starch kupić jakąś gazetke o tematyce ciąża, macierzyństwo ... powiedzą że jak sobie poczytam to dopiero gówniara zobacze co mnie czeka ...:-):-D:-):-D
Kochana Ty nie gości tylko do łózia i się kurować :tak: Ja dopiero co się cieszyłam, że kataru nie mam a tu się napiłam gorącej herbatki i znów mi ciurkiem leci :wściekła/y:
A z tym gadaniem to ehhhh nie rozumiem dlaczego ludzie nie umieją się sobą zająć tylko wszyscy inni ich obchodzą ja już nie będę komentowała tego co u mnie baby z bloku gadają bo to przechodzi moje pojęcie :-D

reklama
Majsii , nie moge teraz gości odwołać zresztą , goscie ci będą dla mnie korzystni . Oczekuje przyjacióły z mężem i 3 miesięczną córcią . I Psiapsióła przywiezie mi trochu ciuchów ciażowych :) Tak ogólnie to chora nie ejstem , tylko gardło drapie. Postanowiłam ze zrobie piernika królewskiego i biszkopt z kremem kubusiowym :) Zrobie zdjęcia to sie poslinicie na klawiature , dojdzie do zwarcia i w końcu nie bedzie takiej nadprodukcji na BB :p

CZIZASSSSSSSSSSSS ale WY jesteście płodne:-Dod wczoraj mega ilość postów a ja czytam i czytam i czytam:-D

Hej Kobiitki :-)

Wlasnie nadrabiam zaleglosci w BB, ale malo mam sil do pisania bo nadal zdycham jak pies :-:)wściekła/y::-( Katar, goraczka, bol glowy no i cos zaczyna pobolewac gardziołko. Krotko mowiac-istna MASAKRA :-:)no::-( Do tego cerpliwosci nie mam przez to chorobsko za grosz ani do corci, ani do meza, a ni do nikogo :wściekła/y:Kurwica mnie lapie bo jeszcze mam mega czerwony kichol, ktory szczypie, aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( A jutro jedziemy do mojej mamy na odpust na obiadek, kawe, kolacje. I bedzie cala rodzinka a ja wygladam jak monstrum i nawet nie mam sil wylezc z lozka :-(do tego maz poszedl na noc do pracy a moja corcia tez chora, a ja nawet nie mam sil zeby do niej wstawac :-:)-( chyba strzele se w łeb :eek:

Dzieki za odpowiedzi z tym sweterkiem. Jak tylko do Was wczoraj napisalam to zaraz znalazlam te wymiary na stronce :zawstydzona/y:No chyba mam jakies przycmienie umyslu :eek::-D

Luczynko... znam Twój ból - jestem na... antybiotyku od 3dni. Ginka kazała brać na mega katar, gorączkę i gardło. Już nieco lepiej i dziś też jest obiad ale u mojej siostry i szwagra i nie wiem czy jechać taka zagilona:-(

Znachorko - ty też czytalam coś zagilona i przeziębiona. buuu. Weź kilka łyżek miodu i wyciśnij do tego cytrynkę. Mega słodkokwaśne ale pomaga. do tego hot tea i do wyra wypocić się.

Ja weszłam do mojej ginki w czwartek to ona : o, następna ciężarna zagilona przyszła...oj baby baby :)

Ostatnia edycja:
Czseść babolki
Ja sobie do Was znad sniadania piszę a zaraz pojedziemy chyba jakichś butów dla młodej poszukać, bo zima już za chwilę.

Ja na dziś 0 planów :-( Znów cały dzionek sama w domu więc chyba nawet nie wstaje z łóżka i typowo jak dla mnie zaopatrzę się w jakieś dobre jedzonko i będzie maraton filmowy :-p

Kochana Ty nie gości tylko do łózia i się kurować :tak: Ja dopiero co się cieszyłam, że kataru nie mam a tu się napiłam gorącej herbatki i znów mi ciurkiem leci :wściekła/y:
A z tym gadaniem to ehhhh nie rozumiem dlaczego ludzie nie umieją się sobą zająć tylko wszyscy inni ich obchodzą ja już nie będę komentowała tego co u mnie baby z bloku gadają bo to przechodzi moje pojęcie :-D

Gadają żeby uwagę od swoich nie do końca świętych córek, albo mężów uwagę odwrócić. Zauważcie że zwykle te co mają najwięcej do powiedzenia same się nie mają czym chwalić a wręcz pod ziemię by się zapadły jakby o ich bliskich ktoś zaczynał przy nich mówić. No jest jeszcze typ wybitnie złośliwy i upierdliwy nie mający innego zajęcia, a znajdujący nieopisaną przyjemność w psuciu krwi innym:-)

Szfak poszłam sie wykapac i wy mi tu minelyscie 1000 strone... ide sie zalamac....slowo daje....
:-):-):-):-)
AMEN!
I cóż....
gud najt lejdis :-)

hehe Kejt i co, poskładałaś sie po tym załamaniu??cała jesteś? :)
w ogóle jakiś taki uśmiechnięty Twój wpis (i nie chodzi o:-)), mimo, że miałaś prawo na focha - 1000 strona minęła bez Ciebie, poszłyśmy spać... nie wiem po co to pisze, chyba w odniesieniu do niedawnych wpisów i fochów:-) a ja lubię pozytywne osoby:-)mimo że sama marudzę nieziemsko:-D

wooow fajne plany, gdyby nie to, że mama mnie odwiedza, a mąż koniecznie chce zrobić dla niej spaghetti (a że jest w pracy, to będę musiała coś zacząć zanim wróci, albo chociaż chatynkę ogarnąć...) to wzięłabym przykład z Majsii, jej nawet popcorn mam i śwież ściągnięte filmy...

wstałam...jestem padnięta.....

ja też:tak: w dodatku łapie mnie choróbsko, ale jak i tak już biorę hormony i tokolityki to mogę i antybiotyki co mi tam, najwyżej 10kg dziecko urodze i przebiję tamtą ha:-p

Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go, że córka nieustannie cierpi na mdłości.
Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, ze jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży. - Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko?
- Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka.
Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął się intensywnie wypatrywać w dal.
- Panie doktorze, czy coś nie tak?- pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka.
- Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. I za nic ku**a nie chce tego przegapić.

Witajcie Lutóweczki:] no ja staram sie nadrobic co żeście "naprodukowały" jak mnie nie było,ale nie nadążam..hehe;-)ale staram sie;) ja jestem z moim u znajomcyh wyjechaliśmy sobie na weekend,więc za bardzo mnie nie ma,ale jak juz wróce to wracam na pełne obroty:-)
Miłego dnia życzymy;-):-)

reklama
o To byłaby fajna wymiana, ja mam taka tartą na kruchym spodzie z jablkami, śliwkami , brzoskwiniami i odrobiną gruszek a na wierzchu orzechy prazone. Uwielbiam to ciacho, mało ciasta za to masa owoców
Pysznośći!!!!!!!!!!
Patrycja miłej kąpieli (ps a Twój szkrab tez wariuje pod prysznicem, bo moja wtedy uwielbia kopać)

Rechotku, bardzo mi smutno że poczuła sie źle między nami. Sama tez jestem za to winna. Moze jeszcze wróci, moze wróci, moze wróci,....
Anisen masakrycznie wariuje a jak jest cieplutka woda to tak szaleje, że nie wiem co się dzieje:-D przykładam rękę to jeszcze gorzej:-D Nie wiem czy kąpieli nie lubi czy raczej mu to ciepełko pasuje:-D

Ale wczoraj złapałyście wene:-D Fajne te Wasze opowieści:tak: Niektóre naprawdę się nadają na scenariusze filmowe:tak: Ja obiadek robie i potem teść przyjdzie...:sorry: Ciekawe czy ma dobry dzień czy dalej będzie taki oschły i nieprzyjemny:sorry:

Do góry