reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Majsii , nie moge teraz gości odwołać zresztą , goscie ci będą dla mnie korzystni . Oczekuje przyjacióły z mężem i 3 miesięczną córcią . I Psiapsióła przywiezie mi trochu ciuchów ciażowych :) Tak ogólnie to chora nie ejstem , tylko gardło drapie. Postanowiłam ze zrobie piernika królewskiego i biszkopt z kremem kubusiowym :) Zrobie zdjęcia to sie poslinicie na klawiature , dojdzie do zwarcia i w końcu nie bedzie takiej nadprodukcji na BB :p
Aaaa no to inny obrót sprawy :D Fajnie, że masz kogoś kto Ci coś ciążowego da ja nie dość, że mieszkam na zadupiu i nic tu nie ma a jak jest to jest droższsze niż nie wiem gdzie;/ Poza tym nie ma w rodzinie maluszków :-(
Gadają żeby uwagę od swoich nie do końca świętych córek, albo mężów uwagę odwrócić. Zauważcie że zwykle te co mają najwięcej do powiedzenia same się nie mają czym chwalić a wręcz pod ziemię by się zapadły jakby o ich bliskich ktoś zaczynał przy nich mówić. No jest jeszcze typ wybitnie złośliwy i upierdliwy nie mający innego zajęcia, a znajdujący nieopisaną przyjemność w psuciu krwi innym:-)
Tu Ci przyznam rację w 100% ale co tam niech się gonią :-D
wstałam...jestem padnięta.....
Rechotku to dalej spać i wypocząć :tak:
wooow fajne plany, gdyby nie to, że mama mnie odwiedza, a mąż koniecznie chce zrobić dla niej spaghetti (a że jest w pracy, to będę musiała coś zacząć zanim wróci, albo chociaż chatynkę ogarnąć...) to wzięłabym przykład z Majsii, jej nawet popcorn mam i śwież ściągnięte filmy...

ja też:tak: w dodatku łapie mnie choróbsko, ale jak i tak już biorę hormony i tokolityki to mogę i antybiotyki co mi tam, najwyżej 10kg dziecko urodze i przebiję tamtą ha:-p
Kochana to pożycz filmy :-D bo ja wszystko mam prócz świeżych filmów :-p jestem takim megalomanem, że ciężko ściągnąć coś czego nie widziałam :eek:
I zdrowiej tam ładnie :tak:

Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go, że córka nieustannie cierpi na mdłości.
Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, ze jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży. - Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko?
- Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka.
Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął się intensywnie wypatrywać w dal.
- Panie doktorze, czy coś nie tak?- pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka.
- Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. I za nic ku**a nie chce tego przegapić.
Ahahahahhahhahah no uśmiałam się jak nie wiem co :-D:-D:-D:-D doooooooobre :D
Witajcie Lutóweczki:] no ja staram sie nadrobic co żeście "naprodukowały" jak mnie nie było,ale nie nadążam..hehe;-)ale staram sie;) ja jestem z moim u znajomcyh wyjechaliśmy sobie na weekend,więc za bardzo mnie nie ma,ale jak juz wróce to wracam na pełne obroty:-)
Miłego dnia życzymy;-):-)
NA wzajem Kochana :-)

reklama
dziewczyny nie pasuje do waszego forum - laczy nas tylko termin porodu. Jest miedzy mna a niektorymi z was mur ktorego nie jestem w stanie przeskoczyc , ale tez nie jestem osoba ktora wchodzi tam gdzie mnie nie chca a tak sie tu czuje niestety . Nie chce tu nikogo obrazac i nie chce zeby ktoras z was tak sie poczula . Myslalam ze znajde jekies bratnie duszyczki i niektore z was rzczywiscie okazaly sie swietnymi kolaeznkami .mam nadzieje ze wszystko sie dla was pozytywnie ulozy i bede za was trzymala kciuki . E tam i tak tego nikt nie zauwazy

powodzenia
rechotku jestem twoja fanka masz swietne poczucie humoru
Ty się Kochana nie wygłupiaj i wracaj do nas:tak: A jak nie to Cię znajdziemy Więc czekamy...;-)

Pysznośći!!!!!!!!!!

Anisen masakrycznie wariuje a jak jest cieplutka woda to tak szaleje, że nie wiem co się dzieje:-D przykładam rękę to jeszcze gorzej:-D Nie wiem czy kąpieli nie lubi czy raczej mu to ciepełko pasuje:-D

Ale wczoraj złapałyście wene:-D Fajne te Wasze opowieści:tak: Niektóre naprawdę się nadają na scenariusze filmowe:tak: Ja obiadek robie i potem teść przyjdzie...:sorry: Ciekawe czy ma dobry dzień czy dalej będzie taki oschły i nieprzyjemny:sorry:
Mój w kąpieli robi dokładnie to samo chyba im to ciepełko pasuje :tak:
No miejmy nadzieję, że Teść będzie miał dobry dzień :tak:
Ja swojego widziałam aż raz :-D Teściową dwa razy :-D więc się nie będę wypowiadała :-D

Ja swojego widziałam aż raz :-D Teściową dwa razy :-D więc się nie będę wypowiadała :-D
Oj chyba tak:-p A tu w lutym zonk:-p Wyjdą z brzuszków a tu zimnooo:-pOj chyba nie będzie miał dobrego dnia:sorry: on to mnie nie lubi, ale co ja poradze nie da się nikogo do niczego zmusić:sorry:Ja teściową strasznie lubie trochę wszystko ustawia nam, ale po za tym jest super babka no i może dlatego jest taka fajna, bo co 3 miesiące jest w Polsce;-)

hej Lodóweczki

kurna wczoraj jak z Wami pisałam nagle zrobiło sie bęc i ... pogasło wszystko. Brakło prądu. Wyciągnęłam świeczke , zapaliłam i czekam aż wróci, czekam, czekam, po pól godzinie zadzwoiłam do męza i on zaraz przyjechał. no i mielismy nocke bez pradu ale za to siebie

A Wy przeszłyście przez ten czas przez 1000 stronę, małpki.

dla rechotka pisałam ciąg dalszy mojej historii, bo po oświadczynach wcale rózowo nie było. Napatoczyła sie była dziewczyna mojego, śliczna laska i ja sie wycofałam. serio, jak zobaczyłam ich razem to sobie pomyślałam co Taki facet robi z takim kaszalotem jak ja. Jarek wtedy konczył robic mieszkanie w Krakowie. Wiec spotykalismy sie a ja buczałam po conach ze On sie z nia spotyka, On często jeździł do Krakowa. Laska coraz bardziej sie do niego zblizała. Az któregos razu jak spotkalismy sie we troje w knajpce zaatakowała, pokazujac jak to ją i Jarka łączą wspaniałe wspomnienia, napomnkęła ze chyba ze mną nie ma takiego świetnego seksu i zeby sie wreszcie zdecydował z którą z nas chce być. Wcięło mnie. Bo mimo wszystko w duszy myślałam ze ona to tylko kumpela. ja wyszłam z płaczem i pobiegłam do odmu, on został. przeryczałam pól nocki, cały następny dzien. Masakra. Uznałam ze koniec. A tu najpierw dzwoni Jarek przeprosic i ze musimy sie spotkac koniecznie. Zgodziłam sie. Trzeba oficjalnie zakonczyć sprawę pomyślałam. za godzine dzwoni kolezanka która wtedy była w tej knajpce co my z tą laska i mi wszystko opowiedizała co sie stało po moim wyjsciu, jak to jarek został z laską ale po to by jej powiedziec ze oni juz ok kilku lat nie są razem i nie będą nigdy i ze obraziła jego dziewczynę. a potem wyszedł. Laska została sama.
Jarek sie u mnie pojawił i cała noc ześmy sobie wyjaśniali rózne rzeczy, on myslał ze ja juz nic do niego nie czuje, bo sie odsunełam, ja myślałam ze on woli tamtą. komedia pomyłek. No i na parapetówe w Krakowie juz pojechalismy razem, a potem w kwietniu na ślub mojej siostry.
A teraz najlepsze zanim zaszłam w ciazę, mniej niz miesiąc przed lezymy sobie w niedziele ogladamy filn na TV i Jarek mówi- postramy sie o malenstwo. no to zaczęlismy sie przytulac, a on mnie odsunął i mówi- ale ja mówie serio, przestańmy sie juz zabezpieczać. i tak nam sie nie uda od razu, do ślubu pewnie zdąrzymy, ale to będzie początek.
potem jak sie okazało ze jestem w ciazy to wyszlo jak szybko nam sie udało ;-)

wiec gdyby nie Kumpel Jarka który mu załozył tlen i gdyby nie to ze ja wtedy nie mogłam sypiac to bym nie poznała męza, nie zakochała sie i nie byłoby Kingi. A gdyby nie pozostałe akcje to bym nie wiedziała jak bardzo on mi jest drogi i jak bardzo ja jemu.
Wiec Rechotku głowka do góry. Wszystko zdarzyć sie moze. A nuz jedna sytuacja, spotkanie kogos w autobusie, w kawiarni, da początek wspaniałej historii romantyczno- komediowej z happy endem.

Patrycja, Majsii to chyba ciepełko tak lubia nasze szkraby. Jak sie myje pod letnia wodą , a czasem to robie to tak nie szaleje. byle ciepła, do tego wystrczy pomasować delikatnie i juz kopie jak szalona

teraz tez kopie, ale pewnie dlatego ze głodna jestem a ona ze mną. trzeba cos zjeść na śniadanie.

anisen świetna historia, dobrze, że wszystko skończyło się dobrze!!! u mie tez były trochę zawirowania, nie wiem czy zdążyłaś je przeczytać, bo już wykasowałam, wkleję jak będzie zamknięty wątek...

Kochana to pożycz filmy :-D bo ja wszystko mam prócz świeżych filmów :-p jestem takim megalomanem, że ciężko ściągnąć coś czego nie widziałam :eek:
I zdrowiej tam ładnie :tak:

Majsi pewnie widziałaś te co ja mam - Ślubne wojny, Zmierz, teraz oglądam to co polecała Kaasiorek - Kochanie jestem w ciąży, ale na razie zbytnio mnie nie wciągnął, pójdę po kanapeczki to dotrwam do końca:-p kumpel polecał bajkę Lissy na lodzie, za świetny dubbing... ja mam mega zaległości w filmach, więc raczej to Ty mi coś poleć:tak:

Dziewczyny ... umieram ... drapie mnie gardzioło okrutnie , momentami trace głos ... Ale stosuje tylko domowe metody : mleko z czosnkiem , syrop z cebuli , herbatka z miodem i cytryną .
Jeszcze sie rano pokłóciłam z Kocurem ... i poryczalam ... ale już dobrze . Czekam na gości dzisiaj , trzeba ciasto upiec , dom posprzatać , na zakupy sie wybrać ...
a mój maluszek jak przytało na 6 miesiąc , nieźle sie rozchulał . Szaleje w brzuszku juz dosyc czesto .
Słabiuskie te kopniaczki , ale to git , na kopy z półobrotu bedzie jeszcze czas :) Narazie moja wiocha zaczeła gadać ... że ta B. to w ciaży chyba , bo tak dziwnie przytyła ... No i z koleżnakami już na monopol nie wpada , zadnych imprez nie robi ...Taaa a Marianka z apteki to mówiła że witaminy dla kobiet w ciazy kupowała ... A i w PoloMarkecie z matką ciuszki niemowlęce jak były w promocji to oglądały ...
No mówię wam komedia ... starch kupić jakąś gazetke o tematyce ciąża, macierzyństwo ... powiedzą że jak sobie poczytam to dopiero gówniara zobacze co mnie czeka ...:-):-D:-):-D
Ale beka myślałam że tylko w takich małych wsiach jak moja ludzie tak gadają, pewnie zazdroszczą:-)

info zakupowe mamuśki w realu są bodziki na krótki rękaw w cenie 1,99zł ja już nakupowałam bawełniane....z fajnymi napisami i w ogóle myślę że za taką cenę warto nawet jeśli chińskie :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry