Majsii
Fanka BB :)
Aaaa no to inny obrót sprawy Fajnie, że masz kogoś kto Ci coś ciążowego da ja nie dość, że mieszkam na zadupiu i nic tu nie ma a jak jest to jest droższsze niż nie wiem gdzie;/ Poza tym nie ma w rodzinie maluszków :-(Majsii , nie moge teraz gości odwołać zresztą , goscie ci będą dla mnie korzystni . Oczekuje przyjacióły z mężem i 3 miesięczną córcią . I Psiapsióła przywiezie mi trochu ciuchów ciażowych Tak ogólnie to chora nie ejstem , tylko gardło drapie. Postanowiłam ze zrobie piernika królewskiego i biszkopt z kremem kubusiowym Zrobie zdjęcia to sie poslinicie na klawiature , dojdzie do zwarcia i w końcu nie bedzie takiej nadprodukcji na BB
Tu Ci przyznam rację w 100% ale co tam niech się goniąGadają żeby uwagę od swoich nie do końca świętych córek, albo mężów uwagę odwrócić. Zauważcie że zwykle te co mają najwięcej do powiedzenia same się nie mają czym chwalić a wręcz pod ziemię by się zapadły jakby o ich bliskich ktoś zaczynał przy nich mówić. No jest jeszcze typ wybitnie złośliwy i upierdliwy nie mający innego zajęcia, a znajdujący nieopisaną przyjemność w psuciu krwi innym:-)
Rechotku to dalej spać i wypocząćwstałam...jestem padnięta.....
Kochana to pożycz filmy bo ja wszystko mam prócz świeżych filmów jestem takim megalomanem, że ciężko ściągnąć coś czego nie widziałamwooow fajne plany, gdyby nie to, że mama mnie odwiedza, a mąż koniecznie chce zrobić dla niej spaghetti (a że jest w pracy, to będę musiała coś zacząć zanim wróci, albo chociaż chatynkę ogarnąć...) to wzięłabym przykład z Majsii, jej nawet popcorn mam i śwież ściągnięte filmy...
ja też w dodatku łapie mnie choróbsko, ale jak i tak już biorę hormony i tokolityki to mogę i antybiotyki co mi tam, najwyżej 10kg dziecko urodze i przebiję tamtą ha
I zdrowiej tam ładnie
Ahahahahhahhahah no uśmiałam się jak nie wiem co doooooooobreMatka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go, że córka nieustannie cierpi na mdłości.
Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, ze jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży. - Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko?
- Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka.
Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął się intensywnie wypatrywać w dal.
- Panie doktorze, czy coś nie tak?- pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka.
- Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. I za nic ku**a nie chce tego przegapić.
NA wzajem Kochana :-)Witajcie Lutóweczki:] no ja staram sie nadrobic co żeście "naprodukowały" jak mnie nie było,ale nie nadążam..hehe;-)ale staram sie ja jestem z moim u znajomcyh wyjechaliśmy sobie na weekend,więc za bardzo mnie nie ma,ale jak juz wróce to wracam na pełne obroty:-)
Miłego dnia życzymy;-):-)