reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
też idę bo mi plecy brzuchem wychodzą....
Maję zostawiam sobie na jutro na razie mam przerobiony pierwsxzy i ostatni wpis:tak:
haaa ale te pipulki nigdy już nie będą miały okazji być na 1000 stronie:-p
śpijcie słodko brzuchatki!!

i dobrze im tak śpiochom jednym!!!
Rechocie jeden no jak Ci zaraz dam koszmary to Ci się oranżada z komunii odbije!!!
Też chyba się kimnę bo nawet już Marcin ten telefon w spokoju zostawił, znaczy późno jest już;-)

Witajcie dziewczyny w ten niedzielny poranek:-D

Widzę, że niezłą produkcję miałyście w nocy jak smacznie spałam:-p

My od rana oglądamy F1 -> tzn. Mężuś ogląda, a ja siedzę na BB:-D

Później mamy zamiar jechać do babci do szpitala, a po południu siatkówkę pewnie będziemy oglądać:-)

A jak Wasze niedzielne plany???

reklama
Dziewczyny ... umieram ... drapie mnie gardzioło okrutnie , momentami trace głos ... Ale stosuje tylko domowe metody : mleko z czosnkiem , syrop z cebuli , herbatka z miodem i cytryną .
Jeszcze sie rano pokłóciłam z Kocurem ... i poryczalam ... ale już dobrze . Czekam na gości dzisiaj , trzeba ciasto upiec , dom posprzatać , na zakupy sie wybrać ...
a mój maluszek jak przytało na 6 miesiąc , nieźle sie rozchulał . Szaleje w brzuszku juz dosyc czesto .
Słabiuskie te kopniaczki , ale to git , na kopy z półobrotu bedzie jeszcze czas :) Narazie moja wiocha zaczeła gadać ... że ta B. to w ciaży chyba , bo tak dziwnie przytyła ... No i z koleżnakami już na monopol nie wpada , zadnych imprez nie robi ...Taaa a Marianka z apteki to mówiła że witaminy dla kobiet w ciazy kupowała ... A i w PoloMarkecie z matką ciuszki niemowlęce jak były w promocji to oglądały ...
No mówię wam komedia ... starch kupić jakąś gazetke o tematyce ciąża, macierzyństwo ... powiedzą że jak sobie poczytam to dopiero gówniara zobacze co mnie czeka ...:-):-D:-):-D

Do góry