reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

no najzajebaiściejszy:-)
Tak się przymierzam do iścia spać, ale jakoś tak ciągle spprawdzam bo może coś napisałyście a w międzyczasie sobie przeglądam pamiętnik mojego dziecka. Tak mi się pod wpływem tych waszych historii jakoś sentymentalnie zrobiło i na wspominki zebrało, a ten pamiętnik to jest chyba najfajniejsza pamiątka, jaką mi się do tej pory udało zrobić. Jak będziecie chciały to Wam się kiedyś pochwalę.

jasne że chcemy!!! od okładki do okladki :tak:

doliczam się do fanek Rechotka, nawet już polubiłam i się przyzwyczaiłam do jej ciętego języczka:-p Rechotku jestem Twoją idolką:-p

reklama
ups Aniu tylko nie popuść ze szczęścia:-ptego faktu znaczy się nie upuść:-p
tu nie ma nic do śmiacia, ja wrażliwa jestem niezwykle, a jeszcze dzisiaj dziewuchy pisały o tych mięśniach Kegla, to już w ogóle cała w strachu

a co do tego pamiętnika to co mi tam, Wam mogę pokazać już dzisiaj Blog Mai na www.smyki.pl ;-)

kurza morda bić mnie chcą masakra ide se spać laski bo już mam rzęsy do podłogi i odleżyny na dupie......już nie wspomnę o tym że 30 min temu miałam iść się odsikać.....jestem uzależniona....jestem BBholiczką ......a te inne pipy wstana rano i kurna swiergolki jakie to wyspane jakie błyskotliwe z rana.........zobaczycie lece bo na pychol padam

reklama
Do góry