reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

no najzajebaiściejszy:-)
Tak się przymierzam do iścia spać, ale jakoś tak ciągle spprawdzam bo może coś napisałyście a w międzyczasie sobie przeglądam pamiętnik mojego dziecka. Tak mi się pod wpływem tych waszych historii jakoś sentymentalnie zrobiło i na wspominki zebrało, a ten pamiętnik to jest chyba najfajniejsza pamiątka, jaką mi się do tej pory udało zrobić. Jak będziecie chciały to Wam się kiedyś pochwalę.

jasne że chcemy!!! od okładki do okladki :tak:

doliczam się do fanek Rechotka, nawet już polubiłam i się przyzwyczaiłam do jej ciętego języczka:-p Rechotku jestem Twoją idolką:-p

reklama
ups Aniu tylko nie popuść ze szczęścia:-ptego faktu znaczy się nie upuść:-p
tu nie ma nic do śmiacia, ja wrażliwa jestem niezwykle, a jeszcze dzisiaj dziewuchy pisały o tych mięśniach Kegla, to już w ogóle cała w strachu

a co do tego pamiętnika to co mi tam, Wam mogę pokazać już dzisiaj Blog Mai na www.smyki.pl ;-)

kurza morda bić mnie chcą masakra ide se spać laski bo już mam rzęsy do podłogi i odleżyny na dupie......już nie wspomnę o tym że 30 min temu miałam iść się odsikać.....jestem uzależniona....jestem BBholiczką ......a te inne pipy wstana rano i kurna swiergolki jakie to wyspane jakie błyskotliwe z rana.........zobaczycie lece bo na pychol padam

reklama
Do góry