reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

we wtorek podpisujemy akt notarialny, potem czekamy na kredyt, następnie remoncik i mieszkamy we własnym m:tak: jest większe niż oglądaliśmy (48m), ma trzy pokoje (mimo, że jeden ma 7m z czego 1,70 szerokości - Tomek jak podniesie ręce to dotyka każdej ściany:-D) i co najważniejsze utargowaliśmy 10 tysięcy i zamiast 3procent dla pośrednika to 2:-) więc chyba mogę być happy, chociaż poczekam aż dostanę klucze do łapki:tak:

Kochana....to kartkę z napisem na drzwiach : "Rezerwejszyn baj Tygrynka" mam ściągać? Chyba, że rezerwowo zostawić.... :-):-)

reklama
Tygrynko super ze bedziecie mieli SWOJ WŁASNY KĄTEK! Zazdroszcze! Ja jeszcze niedawno mialam piekna wizje wlasnego domku ale jak zaczelismy budowac okazalo sie ze pieniazkow starczy chyba tylko na sta surowy zamkniety! Nawet niezdawałam sobie sprawy jak wszystko jest drogie!! :-(

Dotego od dwoch dni staramy sie wymyslic imie dla naszego chlopaka i nic nam sie wspolnie nie podoba mi to ogolnie sie podabaja imiona tylko dla dziewczynek! Masakra

Kochana my też nie możemy sie zgodzić co do imion.A jeżeli już następuje taki cud, to po 3 dniach stwierdzamy, ze nam się nie podoba, i na nowo problem:-D
Zjedz sobie coś dobrego, i nie martw się wydatkami, prędzej czy później nauczysz się kontrolować do minimum wydatki, ja też niebawem będę musiała się tego nauczyć:sorry:

eeee o co kaman???o czym Wy mówicie???jak napisałaś, że czytasz Świat dysku, to myślałam że chodzi o cos w rodzaju PC World czy Mój komputer :laugh2::laugh2::laugh2:

Chodzi o serie powiesci Terry Pratcheta - mistrza humoru. Ciezko okreslic co to za gatunek literacki - niektorzy mowia ze fantastyka ale dla mnie pratchet to pratchet - jedyny w swoim rodzaju. Bosko sie czyta i gwarancja miliona usmiechow, smiechow, a nawet posikania sie :D

Co do imienia to mi tez sie ciezko zdecydowac... Imie meskie ktore najbardziej mi sie podoba nie lezy Kocurowi... reszta... czuje presje :sorry:to imie dla mojego dzieciatka w koncu - na caaaaale zycie!!

Umielbiam Śmierć Szczurów. Zawsze jak go sobie wyobrazam to mi sie śmiać chce. Śmierć tez jest dobry - jak próbował zrozumieć o co chodzi z kawałami, no i jego koń Pimpuś :). No i Gardło sobie podrzynam :). Uwielbiam te ksiązki mogłabym je czytac w kółko. Zaczełam już je zbierać, ale narazie tylko kilka w kolecji

ale o co chodzi??? jakie ty grzybki jadasz, że masz po nich takie jazdy??? :eek:

Chodzi o serie powiesci Terry Pratcheta - mistrza humoru. Ciezko okreslic co to za gatunek literacki - niektorzy mowia ze fantastyka ale dla mnie pratchet to pratchet - jedyny w swoim rodzaju. Bosko sie czyta i gwarancja miliona usmiechow, smiechow, a nawet posikania sie :D

Co do imienia to mi tez sie ciezko zdecydowac... Imie meskie ktore najbardziej mi sie podoba nie lezy Kocurowi... reszta... czuje presje :sorry:to imie dla mojego dzieciatka w koncu - na caaaaale zycie!!
Barzo długo byłam moderatorem na pewnym znanym czacie na którym było zabronione używanie ciągów znaków interpunkcyjnych i kochałam jeden cytat Terrego
"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" hahhahah i czasem dochodzę do wniosku że rzeczywiście tak jest :-D

Dobry wieczór Kochane Lutóweczki :-)
niestety nie bardzo jestem w temacie więc nie będę tu zanudzać,melduje się,że jestem i
uciekam do obowiązków, ale pochwale się jak minął u mnie wczorajszy dzień chłopaka,,,, ;) :zawstydzona/y: o Waszych wieczorkach poczytam w przyszłym tygodniu, bo szczęśliwie w poniedziałek mam wizytę i od poniedziałku zaczynam L4 :tak: i już nie mogę się doczekać,,, ale nie o tym miałam pisać, wczoraj spędziliśmy cudowny wieczór z mężusiem sam na sam i było tak miło,,, że nie nastawiłam budzika na dziś i otworzyłam oczy o 6:02 a wtedy to już powinnam być w pracy,,, hehe no ale warto było ;) nooooo a dzisiejszy dzionek to minął mi na wspominaniu wieczora i nocki ;P FAAAAAAJNIE ahhh dobra, uciekam do nast, razu Śnieżynki :-)papapa Pozdrowienia cieplutkie :***

/* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> [FONT=&quot][/FONT]

Dziewuchy, zdarzyła mi się dzisiaj niewesoła sytuacja. Szłam włączyć bajkę mojej córci i mi się w przedpokoju zemdlało, ale tak całkiem i zupełnie. Jak się ocknęłam to stało nade mną dziecko powtarzające "Mamusiu obudź się natychmiast" i w sumie to wielkie szczęście że się nie wystraszyła, ale już sobie wyobrażam minę babci (teściowej) jak jej wnuczka opowie że mama to se drzemki pod drzwiami łazienki ucina;-) Teraz już dochodzę do siebie, ale było mi tak nie za ciekawie. Mam nadzieję że to jednorazowy występ był, bo zaczynam mieć stracha:-(

Dziewuchy, zdarzyła mi się dzisiaj niewesoła sytuacja. Szłam włączyć bajkę mojej córci i mi się w przedpokoju zemdlało, ale tak całkiem i zupełnie. Jak się ocknęłam to stało nade mną dziecko powtarzające "Mamusiu obudź się natychmiast" i w sumie to wielkie szczęście że się nie wystraszyła, ale już sobie wyobrażam minę babci (teściowej) jak jej wnuczka opowie że mama to se drzemki pod drzwiami łazienki ucina;-) Teraz już dochodzę do siebie, ale było mi tak nie za ciekawie. Mam nadzieję że to jednorazowy występ był, bo zaczynam mieć stracha:-(
Ojej!!! Pewnie sie szalenie wystraszylas... masz w domu cinieniomierz? powinnas kontrolowac cisnienie z takimi akcjami... matko a ty jeszcze musisz sie corunia zajmowac... nie masz kogos do pomocy... nawet nie wiem co powiedziec...

reklama
Do góry