reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
niestety nie zobaczymy Najeli w tvn24...a ja juz popcorn kupiłam i kasety video by ją nagrać... ale cóż na pocieszenie mamy... ZALICZONĄ OBRONĘ NA 4!!! serdecznie gratulacje dzielna mądra Lutóweczko :tak::tak::tak: masz prawo wypić dzsiaj puszkę coli:-p

dzielna mamuśka! :D

Załączniki

• congratulation.jpg
    congratulation.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 15
a ja wyłączam lapka i próbuję zasnąć bo plamienie znowu przeszło w krwawienie i zaraz zacznę wariować już mężowi zaczęłam dawać wytyczne żeby w szpitalu mówił że jestem w 22 lub 23 tygodniu żeby w razie czego wydali nam ciałko żebyśmy pochowali ***** chyba się rozklejam dobra czekam na wizytę a teraz śpię niech to po****** łożysko wróci tam gdzie jego miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry