reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
ja juz sie spoznilam z tym zeby zyczyc powodzenia...ale tu tyle kciukow bylo ze napewno pomogly, jesli ich potrzebowala, bo byla pewnie swietnie przygotowana. :)

Jem zupe brokułową i wiecie co? bardzo sie boje bo mam dzis usg wiec jak bedzie mi jezdzil po brzuchu to bede prutać <zawstydzony>

w ciąży jesteś wolno ci puszczać czadzik....

ja juz sie spoznilam z tym zeby zyczyc powodzenia...ale tu tyle kciukow bylo ze napewno pomogly, jesli ich potrzebowala, bo byla pewnie swietnie przygotowana. :)

Jem zupe brokułową i wiecie co? bardzo sie boje bo mam dzis usg wiec jak bedzie mi jezdzil po brzuchu to bede prutać <zawstydzony>
Nie martw się będzie dobrze najwyżej wygazuj się przed gabinetem jakiegoś cichacza puść
ona jest naprawdę ostro walnięta...oczywiście pozytywnie
I oto cała nasza Najeli

ja zrobiłam lepszy numer z pomalowanymi paznokciami - leżałam w szpitalu z pomalowanymi tylko pierwsyzmi trzema u każdej stópki :-D po prostu kilka dni przed byłam na weselu, nie miałam za dużo czasu ani siły, a z butów wystawały tlyko dwa palce, więc pomalowałam 3 na wszelki wypadek:-D a potem tak leżałam na badaniach z syrkami w górze:-D

a w ogóle to-***** ***** *****!!!!!!!!!!ja Was przepraszam bardzo, ale znowu była krew..czysta czerwona krew ze skrzepami podcierałam się parę razy jak przy okresie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:plus ból brzucha... na razie leżę i się uspokoiło i tylko plamię więc czekam do wieczora do badania ale jak wróci to mam dzwonić po karetkę:no::no::no: dobrze że czuje jak Mały się wierci to jestem spokojniejsza, tzn tylko się na to po****** łożysko wkurwiam a nie rozpaczam!!!!

Tygrynka słoneczko trzymam mocno kciuki za Was. Matko niech się te plamienia skończą.... Dzisiaj koniecznie daj znać jak wyszły badania. Będę o Tobie cały czas myślała.

reklama
Tygryneczko, Skarbie, ale malutki się wierci i to jest najważniejsze, jest zdrowy i silny i wszystko jest ok!!:)
Wiem, że miałaś, nadzieję, że plamienie nie wystąpi już wcale, ale co zrobić, mnie brzuszek też pobolewa po prawej stronie tak lekko kuje, pocieszam się, że macica sie rozszerza i wszystko jeest w porządku.
I wiem, że łatwo mówić, żebyś się nie denerwowała, ale się nie denerwuj, mały się rusza i daje ci do zrozumienia, że jest wszystko w jak najlepszym porządku i że masz być spokojna:*

Do góry