reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

o a to mój sisior kochany mój Bandziorek
3c9cc958f5.jpeg

reklama
Pysiu więc kup oscilococinum ! Ja brałam go 3 dni i po 3 dniach od razu czułam się jak bym już była zdrowa, pozostał tylko katar. Są to takie małe granulki, które wsypujesz pod język. Naprawdę pomaga i dla kobiet w ciąży jest bezpieczny

to jest lek homeoatyczny, kótry na mnie nei podziała, bo w niego nei wierze. Leki te maja mniej wiecej taką skutecznosc jak placebo.

reklama
AniaForever To ten właściciel psa poje... był! I właśnie przez takich debili ludzie boją się psów! Co zamiast mózgu mają powietrze we łbie! Wcale Ci się nie dziwię, że masz uraz i troszczysz się o córeczkę I bardzo Cię podziwiam, że mimo wszystko nie uczysz swej córeczki, że każdy pies jest "fee". To się nazywa mądry rodzic, tylko brać przykład z Ani :-)

Anisen trzymamy kciuki za Ciebie, walcz o swoje! Na pewno wszystko będzie ok!

Gucha Ale psie tematy mamy :-D A propos twój piesek jest fajny! Taki malutki rudy lisek, uwielbiam takie, mogłabym go tulić i całować caaaały dzień :tak::-D:tak::-D

Pysia na katar naprawdę super jest ta woda w atomizerze! ja używałam STERIMAR, polecam gorąco, spróbuj, na pewno wygnasz gile z nosa :-D:tak::-D

Do góry