reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
No dobra wróciłam:-) Wiedziałam, że nie wytrzymie do 20:00:-D:-D No ale cóż, życie się mówi w końcu jestem w ciąży co nie?:-D Testu nam nie zrobiła, dziękuję Wam Kochaniutkie za trzymanie kciukasów, to dzięki Wam test się nie dobył, ja wam mówię:tak::tak: A głowa jak mnie boli masakra...

Kaasiorek84 napisz jak wyglądają takie nauki przedmałżeńskie, i jak Wam poszło;-)
Patrycja214- ja dzisiaj na obiadek miałam zupę fasolową, ale robiona przez moją kochaną mamitę:-D
AniaForever- a ja jednak boję się tej lewatywy nie wiem dlaczego, nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś mi wkłada RURĘ w tyłek:-D

Ilonka Musi być dobrze. postrasz ze jak nie to jest taka wnerwiona jędza i ma ochote komuś jeszcze przysolić :rofl2:

przywieźli łóżeczko. to mnie troszkę ukoiło, ale... Mój się zdecydował ze jednak się przeprowadzamy i w między czasie szukamy mieszkania do kupienia. Mam wiec czas z kredytem. Zadzwonił do obecnej włascicielki i musimy jej zapłacić za pól następnego miesiąca, jesteśmy 600zł w plecy. Rozmowa podobno byla koszmarna, dobrze, ze mnie nie było przy niej bo by mi ciśnienie skoczyło. tak czy inaczej szukamy teraz jelenia na mieszkanie które zwalniamy.
ehhh
Jarek obiecał ze zrobi sobie 2 dni wolnego i będzie sprzątał i naprawiał tam co sie da. Oby oby.

Haha ok jak trzeba będzie to na pewno się będę broniła i pogrożę :-)
To super, że ruszacie z przeprowadzką ! A opłaca się u was zakup mieszkania? bo u nas czasami lepiej już mieć kredyt na dom niż dać prawie 300tys. za mieszkanie :baffled: dom jest de facto wtedy jeszcze droższy, ale jaki komfort...;-)

Ilonaa no to gratuluje! A w Sphinksie co jadłaś? Shormę? Mmm a mi smaka narobiłaś!

Anisen no i decyzja podjęta! Wspaniale, że plany są i zaczynacie działać!
A jak łóżeczko?

Mmmm Shaorma z kurczaczka i fryteczkami mniammmm mniaammm mniaaam :rofl2: sosiki, colusia i zadowolona Ilonusia :-):rofl2: hahaha
No dobra wróciłam:-) Wiedziałam, że nie wytrzymie do 20:00:-D:-D No ale cóż, życie się mówi w końcu jestem w ciąży co nie?:-D Testu nam nie zrobiła, dziękuję Wam Kochaniutkie za trzymanie kciukasów, to dzięki Wam test się nie dobył, ja wam mówię:tak::tak: A głowa jak mnie boli masakra...

Kaasiorek84 napisz jak wyglądają takie nauki przedmałżeńskie, i jak Wam poszło;-)
Patrycja214- ja dzisiaj na obiadek miałam zupę fasolową, ale robiona przez moją kochaną mamitę:-D
AniaForever- a ja jednak boję się tej lewatywy nie wiem dlaczego, nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś mi wkłada RURĘ w tyłek:-D

Kochana lewatywa w porównaniu do porodu to delicje :-p Ja sobie wyobrażałam, że strasznie to wygląda, a tak na prawdę za bardzo sobie wkręciłam;-) Po prostu czujesz lekkie parcie, ani nie boli... tylko takie śmieszne uczucie :-p

Haha ok jak trzeba będzie to na pewno się będę broniła i pogrożę :-)
To super, że ruszacie z przeprowadzką ! A opłaca się u was zakup mieszkania? bo u nas czasami lepiej już mieć kredyt na dom niż dać prawie 300tys. za mieszkanie :baffled: dom jest de facto wtedy jeszcze droższy, ale jaki komfort...;-)

Mmmm Shaorma z kurczaczka i fryteczkami mniammmm mniaammm mniaaam :rofl2: sosiki, colusia i zadowolona Ilonusia :-):rofl2: hahaha
My nie chcemy w obecnym mieszkaniu zimy spędzić. Boimy sie ze 1700 będzie mało za rachunki a budowa domu trwa. Same pozwolenia to prawie rok.
popatrzymy za mieszkaniem na rynku wtórnym i pierwotnym. zobaczymy. byle znaleźć w ciągu roku

hey a ja już wróciłam i żaden farmaceuta nie pomógł :angry::angry::angry:ale moja mam zadzwoniła do znajomej co jej szwagierka jest położną i powiedziała że mam sobie kupić lakcidofil i......jagurt naturalny.....mam łykać to i smarować małą jogurtem i do środka troszkę dawać bo po antybiotykach w ciąży może tak właśnie być że tam flora bakteryjna jest wyjałowiona i trzeba się wspomagać, zdziwiona że mi do antybiotyku nie dali od razu takiego osłonowego skoro jestem w ciąży ale cóż......

wiec co laski z moim jagurtem wygrała konkurs na najdziwniejsze zalecenie co???????

Rechotku Jak będziesz puchacza smarować jogurtem to potem daj znać jak było :-D Hehehe, a ta poważnie to mam nadzieję, że to Ci słonko pomoże :) Jak to położna Ci poradziła to na pewno będzie ok :tak:

My nie chcemy w obecnym mieszkaniu zimy spędzić. Boimy sie ze 1700 będzie mało za rachunki a budowa domu trwa. Same pozwolenia to prawie rok.
popatrzymy za mieszkaniem na rynku wtórnym i pierwotnym. zobaczymy. byle znaleźć w ciągu roku

Rozglądnij się na wszelki wypadek ;-) Moja siostra kupiła śliczny dom od młodego małżeństwa (tzn. świeżo po rozwodzie) i jest piękny i lepiej ich to wyszło jak zakup mieszkania. Zawsze warto popatrzeć, a nóż znajdzie się fajna oferta ;-)

hey a ja już wróciłam i żaden farmaceuta nie pomógł :angry::angry::angry:ale moja mam zadzwoniła do znajomej co jej szwagierka jest położną i powiedziała że mam sobie kupić lakcidofil i......jagurt naturalny.....mam łykać to i smarować małą jogurtem i do środka troszkę dawać bo po antybiotykach w ciąży może tak właśnie być że tam flora bakteryjna jest wyjałowiona i trzeba się wspomagać, zdziwiona że mi do antybiotyku nie dali od razu takiego osłonowego skoro jestem w ciąży ale cóż......

wiec co laski z moim jagurtem wygrała konkurs na najdziwniejsze zalecenie co???????

Miłego smarowania Jadzi hhihihih

ale jagurtas bez cukru natural przyniusł ulgę ...narazie na chwilkę moze dlatego że był zimny.....he he he dobrze ze chłop tego nie widzi bo by mi tu sie z erotycznił

reklama
Gucha90 no, ale i tak długo przysiedziałaś hehe! No i chemia była bez sprawdzianu dzięki komu? Lodówkom!

rechot1sb
wiesz co, już sobie Ciebie wyobrażam, sam na sam z zimnym jogurtem! Mmm.... To musi być mega przyjemne! Tylko Rechotku, nie wkładaj z pudełkiem!!!!!!! Po łyżeczce dla Andżeli hehe! Za mamusię....babusię... wiesz jak to się robi

Do góry