reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Laski litości !:-) Ja nie dam rady tego nadrobić co żeście naskrobały od wczoraj :-:)-:)-p Dopiero teraz dorwałam się do kompa, bo wczoraj wróciłam o 23, a dzisiaj podjechałam do pracy, a potem do centrum z siostrą na zakupy ;-) Patrycja idę szukać inf. jak tam po wczorajszej wizycie :-p

Anisen to faktycznie mentlik:-( niby tańsze ale za to w strasznym stanie:-( Czeka Was ciężka decyzja:-(
Dzień Dobry Dziewczynk:-) Ja wczoraj miałam taki średni dzień:-( Byłam u gin zrobiła mi tą cytologie (nareszcie!:-)) zapalenie minęło;-) Ale... zmierzyła mi ciśnienie 2 razy i powiedziała że musi zadzwonić po pogotowie bo zaraz mogę mieć zapaść:szok: Mi od razu serducho ze strachu ścisnęło, przeraziłam się i dopiero mi się słabo zrobiło:-(Przyjechała karetka wzięli mnie na izbę przyjeć dali dwie kroplówki zrobili ekg i wypuścili do domu bo chyba wszystko ok:-( Potem zrobiłam mężusiowi obiadokolacje bo wczoraj nasza 3 rocznica było cudownie:-) Także miłego przedpołudnia dziewczyny dziś miałam tyle planów ale po wczorajszym odpoczywam za dużo wrażeń jak dla mnie:-( Alejutro USG

Wow! Bidusio! Zgłupiałam jak to przeczytałam! Masz może ciśnieniomierz? Powinnaś mieć cały czas wszystko na oku... i uciekaj na to L4 jak najszybciej, bo padniesz :-(

Baby czym Wy się martwicie za parę miesięcy będziemy się martwić a teraz trzeba spokojnie;-):-)
A gdzie Ilonka??? :-( Miała zaliczenie i znaku życia nie daje:-(

Ojj dziękuję za troskę :* Wczoraj dorypałam sobie, bo przed zaliczeniem zjadłam torecan w drodze do Rzeszowa i myślałam, że usnę nad testem hehe koleżanka mnie rozbudzała :-p Teraz czekam na wyniki, ale mam nadzieję, że będzie ok, bo obliczenia wyszły dobrze:rofl2: A Gucha byłaś bardzo blisko tego oblewania, bo pojechałam do spinhxa na żarełko haha:-) i oblewałam colą:-p

Staram się nadrabiać wasze posty ;-)

Ilonka Musi być dobrze. postrasz ze jak nie to jest taka wnerwiona jędza i ma ochote komuś jeszcze przysolić :rofl2:

przywieźli łóżeczko. to mnie troszkę ukoiło, ale... Mój się zdecydował ze jednak się przeprowadzamy i w między czasie szukamy mieszkania do kupienia. Mam wiec czas z kredytem. Zadzwonił do obecnej włascicielki i musimy jej zapłacić za pól następnego miesiąca, jesteśmy 600zł w plecy. Rozmowa podobno byla koszmarna, dobrze, ze mnie nie było przy niej bo by mi ciśnienie skoczyło. tak czy inaczej szukamy teraz jelenia na mieszkanie które zwalniamy.
ehhh
Jarek obiecał ze zrobi sobie 2 dni wolnego i będzie sprzątał i naprawiał tam co sie da. Oby oby.

Ilonaa no to gratuluje! A w Sphinksie co jadłaś? Shormę? Mmm a mi smaka narobiłaś!

Anisen no i decyzja podjęta! Wspaniale, że plany są i zaczynacie działać!
A jak łóżeczko?

Najeli jeszcze nie wiem. zapakowane, wiem ze ten kolor który chciałam bo zdarłam papier z zewnatrz. Jak wróci mąz rozpakuje, sprawdzimy czy wszysko jest i wtedy zobaczę. może mi je tak wstępnie poskłada , bo nei moge sie doczekac zobaczyć. cieżkie bardzo , lepiej zebym ja tego nie taszczyła

reklama
kobietki 0,6 kg ,1 kg, 2 kg toz ja w kompleksy wpadnę.
Z kim ja sie bede odchudzać po :angry:, z kim bede zrzucać te kilogramy

Ze mna ze mna - ja powizycie - od poczatku ciązy jestem 6 kg na plusie :( musze sobie założyć embargo na jedzenie :(

w moim może nie sama ciąża, ale karmienie negatywnie wpłynęło na biust (ale zwisa mi to i powiewa)

Ggosia ale biust??:)))

Do góry