Majsii
Fanka BB :)
Wiecie co poklikałam sobie w różne suwaczki i jaaaaaapiernicze na każdym wychodzi inaczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anisen to faktycznie mentlik:-( niby tańsze ale za to w strasznym stanie:-( Czeka Was ciężka decyzja:-(
Dzień Dobry Dziewczynk:-) Ja wczoraj miałam taki średni dzień:-( Byłam u gin zrobiła mi tą cytologie (nareszcie!:-)) zapalenie minęło;-) Ale... zmierzyła mi ciśnienie 2 razy i powiedziała że musi zadzwonić po pogotowie bo zaraz mogę mieć zapaść Mi od razu serducho ze strachu ścisnęło, przeraziłam się i dopiero mi się słabo zrobiło:-(Przyjechała karetka wzięli mnie na izbę przyjeć dali dwie kroplówki zrobili ekg i wypuścili do domu bo chyba wszystko ok:-( Potem zrobiłam mężusiowi obiadokolacje bo wczoraj nasza 3 rocznica było cudownie:-) Także miłego przedpołudnia dziewczyny dziś miałam tyle planów ale po wczorajszym odpoczywam za dużo wrażeń jak dla mnie:-( Alejutro USG
Baby czym Wy się martwicie za parę miesięcy będziemy się martwić a teraz trzeba spokojnie;-):-)
A gdzie Ilonka??? :-( Miała zaliczenie i znaku życia nie daje:-(
kobietki 0,6 kg ,1 kg, 2 kg toz ja w kompleksy wpadnę.
Z kim ja sie bede odchudzać po , z kim bede zrzucać te kilogramy
w moim może nie sama ciąża, ale karmienie negatywnie wpłynęło na biust (ale zwisa mi to i powiewa)