reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Gucha trzymam kciukasy moooocno

Najeli te moje 3 kg to mogą już być nieaktualne dane, ale 28 września będę wiedziała więcej więc zdam relację ;-) hahaa

Chathamka Miłego dzionka słonko i nie przemęczaj się, masz oficjalny zakaz od nas wszystkich tutaj. A dzień zleci szybko zobaczysz ;-) Buuuźka

A ja też pasę się jak prosiak i w ramach diety właśnie otworzyłam sobie paczkę ciastek, więc Anisen spokojnie, ja Cię przy odchudzaniu poporodowym na pewno nie zawiodę;-)
Gucha mi to się wydaje że dzisiaj jest taki leniwy i ospały dzień że nie ma szans żeby się komuś cokolwiek chciało robić (np jakieś testy czy coś takiego;-))
Do lewatywy nikt nie zmusza, ale ja to się jakoś tak pewniej czułam jak byłam jednak po (mniejsze szanse na jakieś bonusy przy parciu;-)). Wiem że w to ciężko uwierzyć, ale jak się zaczynają skurcze to dużo rzeczy przestaje mieć znaczenie i jakoś słabo zwraca się na nie uwagę;-) Poza tym nie taki diabeł straszny...
A swoją drogą to jakby Rechot ministrem zdrowia została to może i na te lewatywy coś by mogła zaradzić:-p

chwile was same zostawić a później pół godziny nadrabiania :-p

co do wagi to u mnie jeszcze jakieś 2-3 tygodnie temu to stała w miejscu a teraz ruszyła jak szalona prawie 3 kg do przodu a wszystko w brzuszek poszło i cycuchy już prawie 3 rozmiary większe w swój żaden się nie mieszczę a teraz pokupywałam staniki w rozmiarze E i obawiam się że i tak pod sam koniec i na karmienie to jeszcze większe mi wyrosną
a pytanie do dziewczyn już z doswiadczeniem jak to jest z tym biustem po ciąży wraca do pierwotnych rozmiarów czy zosataje trochę wiekszy?

reklama
pomidorówa

7_13_17[1].gif

yaaaammmiiiiii

Do góry