reklama
Jeśli chodzi o biust - to w moim przypadku przed ciążą miałam rozmiar C - taki w porządku biust. Po rocznym karmieniu tak mi piersi sflaczały że szok i o rozmiar się biust zmniejszył. nie wiem czy tak jest w przypadku każdej dziewczyny - w moim może nie sama ciąża, ale karmienie negatywnie wpłynęło na biust (ale zwisa mi to i powiewa)chwile was same zostawić a później pół godziny nadrabiania
co do wagi to u mnie jeszcze jakieś 2-3 tygodnie temu to stała w miejscu a teraz ruszyła jak szalona prawie 3 kg do przodu a wszystko w brzuszek poszło i cycuchy już prawie 3 rozmiary większe w swój żaden się nie mieszczę a teraz pokupywałam staniki w rozmiarze E i obawiam się że i tak pod sam koniec i na karmienie to jeszcze większe mi wyrosną
a pytanie do dziewczyn już z doswiadczeniem jak to jest z tym biustem po ciąży wraca do pierwotnych rozmiarów czy zosataje trochę wiekszy?
Też z Poznania a hałas jest okropny!! Huczą i czasem jak rozmawiam przez telefon w domu to się zastanawiają znajomi, gdzie ja jestem, czy stoję na placu budowy?
Jak latają to tylko zamknięte okna a i tak słychać. Jak będzie dzidzia to pewnie budzić się będzie. A myśleliście o tym mieszkanku z family house w Czapurach? Fajne one są.
tak, o family hous, ale to co my chcieliśmy to dopiero w czerwcu przyszłego roku mają być oddane do użytku, a więc pewnie będą we wrześniu 2010 a my chcemy juuuż
Dobra ja spadam bo jeszcze coś trzeba podjeść, zastanowić się w czym pójść do szkoły, wysikać się i znalezć kolczyki Życzę Wam udanego dnia i wieczoru, ja zajrzę tutaj być może o 21:-- tylko proszę zlitujcie się z postami wiecie, że dla mnie max. to 3 strony, od 4 strony nie wiem o co chodzi I o 15:05 3majcie kciuki za tą moją chemię, ale obiecujecie?:-) Buziaki ślicznotki
ja też trzymam kciuki
ok dziewczynki, zmykam na dwór, ładna pogoda dziś to idę wykorzystać
miłego popołudnia!
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Ja przed pierwszą ciążą miałam biust taki tylko symboliczny (rozm A). Pod koniec ciąży i przy karmieniu niektóre C były już przymałe, a na finał zostało mi przyzwoite B (karmiłam tylko 2 miesiące). Moja siostra też za dużego biustu nie miała i jej po karmieniu (7 miesięcy) znów wrócił do A, więc to chyba nie ma reguły żadnej.
kaasiorek84
Fanka BB :)
cześć:-), a jednak udłao mi się na chwilę wpaść, mama zrobiła gołąbki na obiad więc nie mogliśmy z M sobie ich darować, niedługo mykamy na miasto załatwic parę spraw, a o 18:00 mamy spotkanie przedmałżeńskie pierwsze z trzech...buziakiii
Majsii
Przed usunięciem nerki miałam lewatyw tyle, że nie zlicze nawet ale co do tej kwestii to Was pocieszę nie ma się czego bać! jak się wlewa płyn to nic nie czuć takie nawet lekko smyrające uczucie jest a później siadasz na kibelek i po prostu wszystko się ładnie wypłukuje to naprawdę nie jest takie straszne jak się wydajeSłyszałam , że już od tego odchodzą, ostatnio w rodzinie były 3 porody i żadna nie miała lewatywy , nawet się nie pytały czy chcą.
No i dobrze to musi być okropne - FUJ!!!!
Julisia
właśnie mnie mąż poinformował że w pażdzierniku jak mamy umówioną wizytę u ginekologo to on ma jakąś konferencję i to hen daleko w Polsce próbuję się dodzwonić do lekarza żeby zmienić termin ale obawiam się że może juz byc bardzo późno i nas połówkowe usg przepadnie
Majsii
Załatwione kciuki będą ściśnięte miłego popołudnia i tymczasem :*
kaasiorek84
Patrysiu ale mnie przestraszyłaś, idz na L4 i odpoczywaj, dobrze że wszystko się unormowało, ale z ciśnieniem nie ma żartów, wiem coś o tym, gratulacje z okazji rocznicy
AniuForever śliczny pokoik zdobiliście dla dzieci, ja narazie mogę sobie o tym pomarzyć, ale może w przyszłym roku jak domek dokończymy budować kto wie hihihiihih
Anisen nie martw się nie jesteście sami, my z M też zastanawiamy się gdzie wstawimy łóżeczko i komodę z ciuszkami dla dziecka, narazie wynajmujemy jeden pokój więc będzie ciężko:-(
Beatko23 daruj sobię pracę i odpoczywaj dużo, to bardzo miło z twojej strony, że podjęłaś próbę powrotu do pracy i mam nadzieję, ze twój kierownik to doceni, ale czasem trzeba dać sobie na wstrzymanie trzymaj się cieplutko;-)
Rechotku ja wyleczyłam niedawno stan zapalny i też miewam to co jakiś czas, podobnie jak Najeli uzywam maści Clotrimazolum, mam ją zawsze w domku, poza tym lekarz przepisał mi globulki o tej samej nazwie, ale one chyba są na receptę, no i często kupuję Lactovaginal, nawet jak nic się nie dzieje, by dostarczyć organizmowi pałeczek kwasu mlekowego trzymaj się;-)
AniuForever śliczny pokoik zdobiliście dla dzieci, ja narazie mogę sobie o tym pomarzyć, ale może w przyszłym roku jak domek dokończymy budować kto wie hihihiihih
Anisen nie martw się nie jesteście sami, my z M też zastanawiamy się gdzie wstawimy łóżeczko i komodę z ciuszkami dla dziecka, narazie wynajmujemy jeden pokój więc będzie ciężko:-(
Beatko23 daruj sobię pracę i odpoczywaj dużo, to bardzo miło z twojej strony, że podjęłaś próbę powrotu do pracy i mam nadzieję, ze twój kierownik to doceni, ale czasem trzeba dać sobie na wstrzymanie trzymaj się cieplutko;-)
Rechotku ja wyleczyłam niedawno stan zapalny i też miewam to co jakiś czas, podobnie jak Najeli uzywam maści Clotrimazolum, mam ją zawsze w domku, poza tym lekarz przepisał mi globulki o tej samej nazwie, ale one chyba są na receptę, no i często kupuję Lactovaginal, nawet jak nic się nie dzieje, by dostarczyć organizmowi pałeczek kwasu mlekowego trzymaj się;-)
reklama
marga82
Lutóweczka2010
miałam kiedys lewatywe przed operacja to nie jest nic strasznego a lepiej nie miec niezpodzianki przy porodzie! GUCHA trzyman kciuki! lece robic obiadek tylko jeszcze nie wiem co, N ajlepiej cos smacznego i szybkiego :-)